Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Gratulálok, boldog évfordulót! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Ma 10 éve (és 2 napja), hogy tagja vagyok eme remek fórumnak! ÉLJEN!!! :rock: Gratulálok! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Köszönöm szépen Mindenkinek! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Utólag boldog virtuális szülinapot! Legalább még 50X ennyi boldog évet. De mivel itt mindenki vissza tud térni a halálból az Erő segítségével, így végtelen sokszor fel leszel köszöntve a virtuális szülinapodon. Válasz
Buja Féreg Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Üdvözlet mindenkinek! Ma regisztráltam az oldalra, így gondoltam beköszönök és kicsit firkálok magamról is. Mivel sajna már közelebb vagyok kicsit a 40-hez, mint a 30-hoz, így elmondhatom, hogy valószínűleg ahhoz a generációhoz tartozom, melyek számára a legtöbbet jelenti a SW. Vannak ugyebár a 'szórasemérdemes' filmek, vannak a jók és egész jók, aztán a zseniálisak, és van a Star Wars, szóval valahogy így néz ki a hierarchia Majdnem mióta az eszemet tudom rajongó vagyok a SW mozifilmek terén, a többi témakörben nem mozgok otthonosan, a jelenleg elkészült 7 (sőt hamarosan 9) filmre vagyok hitelesítve tehát A kedvenc epizódom, mint oly sokaknak az Empire: azt vallom, hogy az 1980-as epizód a valaha készült legjobb mozifilm. Írok még párat: Kedvenc helyszín: Hoth Kedvenc jelenet: Bespin, Han hibernálása Kedvenc jármű: TIE bomber Kedvenc karakter: Buja Féreg, becsületes nevén Salacious Crumb. Őt elsősorban a kedvessége, megnyerő modora, no és persze a választékos nyelvhasználata miatt szeretjük...HÁHÁHHÁÁHHÁÁHHÁÁÁÁÁÁÁ A többi majd idővel gondolom kiderül. Azt még mindenképp elmondanám, hogy melyek azok a témakörök melyekben szeretek elmélyedni a SW mozifilmekkel kapcsolatban: filming locations, making of/BTS, utóbbihoz elég szorosan kapcsolódik a (screenused) kiállítási darabok iránti figyelem. Mindezekkel kapcsolatosan elég sok fotót összegyűjtögettem már, kb. azóta csinálom amióta van internet. Biztos vagyok benne, hogy ezekben a témakörökben leszek a legkezdeményezőbb és a legaktívabb itt is. Eddig még nem voltam SW eseményen, értem ezalatt bármely Celebrationt vagy kiállítást, de ezen változtatni fogok a nem is annyira távoli jövőben. Első lépésként szeptember elején megyek majd Münchenbe a SW Identities kiállításra. Képzelhetitek mennyire várom (jelenleg Bécsben van, volt már valaki??) Valamikor majd Celebrationt is tervezek, szerintem az Empire évfordulójához időzítettek közül valamelyiket (feltételezem lesz majd), akár a tengerentúlon is. Nos, ennyi gondolom bőven elég belőlem egyszerre May the 4th be with You! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. "Hinnye de szép neved van!" Üdv a fórumon! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Üdv a fórumon Buja Féreg. Nekem is a szívemhez nőtt az idők alatt ez a kedves és szeretni való karakter. Köszi a bemutatkozást, remélem jól fogod itt tölteni az időt. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Üdv a fórumon. Az Erő legyen veled (is) Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Üdv körünkben Féreg, ki Buja! Azt elárulod, hogy bukkantál a fórumra? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Üdv köztünk, Buja Féreg. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Légy üdvözölve, ifjú Buja Féreg! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Üdv a fedélzeten! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Üdv a fórumon. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Erő hozott körünkbe! Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Helló Buja ! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Üdv itt! Válasz
Buja Féreg Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Kösz szépen mindenkinek a kedves "fogadtást"! Nagyra értékelem, mondhatom ezt természetesen Buja Féreg nevében is Persze rengeteg karaktert kedvelek a SW filmekből, gondoltam jó poén ez a névválasztás, illetve ezt a jószágot szerintem mindenki kedveli. Annakidején elméláztam, vajon mi haszna származott Jabbának a jelenlétéből, hiszen amolyan csatolt fájlként volt jelen ott a trónus alján, aztán rájöttem, hogy ez egy színtiszta szimbiózis lehetett (azt pedig már minimum Qui-Gon óta tudjuk, hogy "kölcsönösen előnyös együttélést jelent") Az tiszta sor, hogy ő a Jabba szájából kihullott falatokra csapott le, viszont harsány kacajával minden bizonnyal Jabba hangulatáért lehetett felelős, szóval hozzájárult a nagy hutt pozitív kedélyállapotának megőrzéséhez, ami nem kis szó A SW történelem bebizonyította, hogy még egy ilyen nagy egyéniség sem lehetett tökéletes, hiszen Threepio szemének a kipiszkálása bizony valljuk be súlyos magatartásbeli kívánnivalókat hagyott maga után...halottról vagy jót vagy semmit, sajnálatos módon a bárka felrobbanása során minden bizonnyal jobblétre szenderült, szóval béke poraira... Gondoltam szép emlékét eme névválasztásommal kegyelettel megőrzöm (Valamely filmes fórumban - hogy melyik már sajna nem emlékszem - láttam meg a linket egy utalás formájában, úgy sikerült idekattintani). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Üdvözlet, Buja Féreg! Remélem, jól fogod érezni magadat köztünk. Válasz
Buja Féreg Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Köszi-köszi... Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. (Valamely filmes fórumban - hogy melyik már sajna nem emlékszem - láttam meg a linket egy utalás formájában, úgy sikerült idekattintani). Nem így nézett ki a szóban forgó hsz, amiben a linkre bukkantál? "Akik fikkantják a filmet és olyan fene nagy Star Wars rajongónak tartják magukat kukkantsanak be az swsaga.hu fórum ide vonatkozó topikjaiba és olvasgassanak! Ha valami, akkor ez a fórum valóban Star Wars rajongókat tömörít!!! Itt a közvetlen link a topikokhoz: http://www.swsaga.hu/forum/36-episode-vii-the-force-awakens/" Válasz
Buja Féreg Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Nem így nézett ki a szóban forgó hsz, amiben a linkre bukkantál? "Akik fikkantják a filmet és olyan fene nagy Star Wars rajongónak tartják magukat kukkantsanak be az swsaga.hu fórum ide vonatkozó topikjaiba és olvasgassanak! Ha valami, akkor ez a fórum valóban Star Wars rajongókat tömörít!!! Itt a közvetlen link a topikokhoz: http://www.swsaga.hu/forum/36-episode-vii-the-force-awakens/" Mérget nem vennék rá, de lehetséges! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Mérget nem vennék rá, de lehetséges! Csak mert akkor azt én írtam! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 22. Hozzászólás ideje: 2016. Április 22. (szerkesztve) Na, egy újabb 1000-es jubileum, így túl vagyok a 6000 hsz-en. Emlékszem az 5000 éppen a VII premierjének napján volt. Remélem a 7000 meglesz a Rogue One-ra.. Szerkesztve: 2016. Április 22. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 22. Hozzászólás ideje: 2016. Április 22. Grat és hajrá! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Április 22. Hozzászólás ideje: 2016. Április 22. Grat, jó gyorsan termeled a hozzászólásokat. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 22. Hozzászólás ideje: 2016. Április 22. Gratulálok, szépen haladsz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.