Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Utólag boldog virtuális szülinapot! :)

Legalább még 50X ennyi boldog évet. :) De mivel itt mindenki vissza tud térni a halálból az Erő segítségével, így végtelen sokszor fel leszel köszöntve a virtuális szülinapodon. :)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Üdvözlet mindenkinek!

Ma regisztráltam az oldalra, így gondoltam beköszönök és kicsit firkálok magamról is.

Mivel sajna már közelebb vagyok kicsit a 40-hez, mint a 30-hoz, így elmondhatom, hogy

valószínűleg ahhoz a generációhoz tartozom, melyek számára a legtöbbet jelenti a SW.

Vannak ugyebár a 'szórasemérdemes' filmek, vannak a jók és egész jók, aztán a

zseniálisak, és van a Star Wars, szóval valahogy így néz ki a hierarchia :)

Majdnem mióta az eszemet tudom rajongó vagyok a SW mozifilmek terén, a többi

témakörben nem mozgok otthonosan, a jelenleg elkészült 7 (sőt hamarosan 9) filmre

vagyok hitelesítve tehát :)

A kedvenc epizódom, mint oly sokaknak az Empire: azt vallom, hogy az 1980-as epizód

a valaha készült legjobb mozifilm. Írok még párat:

Kedvenc helyszín: Hoth

Kedvenc jelenet: Bespin, Han hibernálása

Kedvenc jármű: TIE bomber

Kedvenc karakter: Buja Féreg, becsületes nevén Salacious Crumb. Őt elsősorban a

kedvessége, megnyerő modora, no és persze a választékos nyelvhasználata miatt

szeretjük...HÁHÁHHÁÁHHÁÁHHÁÁÁÁÁÁÁ :D

A többi majd idővel gondolom kiderül.

Azt még mindenképp elmondanám, hogy melyek azok a témakörök melyekben szeretek

elmélyedni a SW mozifilmekkel kapcsolatban: filming locations, making of/BTS, utóbbihoz

elég szorosan kapcsolódik a (screenused) kiállítási darabok iránti figyelem.

Mindezekkel kapcsolatosan elég sok fotót összegyűjtögettem már, kb. azóta csinálom

amióta van internet. Biztos vagyok benne, hogy ezekben a témakörökben leszek

a legkezdeményezőbb és a legaktívabb itt is.

Eddig még nem voltam SW eseményen, értem ezalatt bármely Celebrationt vagy

kiállítást, de ezen változtatni fogok a nem is annyira távoli jövőben. Első lépésként

szeptember elején megyek majd Münchenbe a SW Identities kiállításra. Képzelhetitek

mennyire várom (jelenleg Bécsben van, volt már valaki??)

Valamikor majd Celebrationt is tervezek, szerintem az Empire évfordulójához

időzítettek közül valamelyiket (feltételezem lesz majd), akár a tengerentúlon is.

Nos, ennyi gondolom bőven elég belőlem egyszerre :hehe:

May the 4th be with You! :)

Hozzászólás ideje:

Üdv a fórumon Buja Féreg. :) Nekem is a szívemhez nőtt az idők alatt ez a kedves és szeretni való karakter. :D Köszi a bemutatkozást, remélem jól fogod itt tölteni az időt.

Hozzászólás ideje:

Üdv a fedélzeten! :)

Hozzászólás ideje:

Kösz szépen mindenkinek a kedves "fogadtást"! :) Nagyra értékelem, mondhatom ezt természetesen Buja Féreg nevében is :D

Persze rengeteg karaktert kedvelek a SW filmekből, gondoltam jó poén ez a névválasztás, illetve ezt a jószágot szerintem mindenki kedveli.

Annakidején elméláztam, vajon mi haszna származott Jabbának a jelenlétéből, hiszen amolyan csatolt fájlként volt jelen ott a trónus

alján, aztán rájöttem, hogy ez egy színtiszta szimbiózis lehetett (azt pedig már minimum Qui-Gon óta tudjuk, hogy "kölcsönösen előnyös

együttélést jelent") :)

Az tiszta sor, hogy ő a Jabba szájából kihullott falatokra csapott le, viszont harsány kacajával minden bizonnyal Jabba hangulatáért lehetett felelős,

szóval hozzájárult a nagy hutt pozitív kedélyállapotának megőrzéséhez, ami nem kis szó :D

A SW történelem bebizonyította, hogy még egy ilyen nagy egyéniség sem lehetett tökéletes, hiszen Threepio szemének a kipiszkálása

bizony valljuk be súlyos magatartásbeli kívánnivalókat hagyott maga után...halottról vagy jót vagy semmit, sajnálatos módon a bárka felrobbanása

során minden bizonnyal jobblétre szenderült, szóval béke poraira...

Gondoltam szép emlékét eme névválasztásommal kegyelettel megőrzöm :P

(Valamely filmes fórumban - hogy melyik már sajna nem emlékszem - láttam meg a linket egy utalás formájában, úgy sikerült idekattintani).

Hozzászólás ideje:

(Valamely filmes fórumban - hogy melyik már sajna nem emlékszem - láttam meg a linket egy utalás formájában, úgy sikerült idekattintani).

Nem így nézett ki a szóban forgó hsz, amiben a linkre bukkantál?

"Akik fikkantják a filmet és olyan fene nagy Star Wars rajongónak tartják magukat kukkantsanak be az swsaga.hu fórum ide vonatkozó topikjaiba és olvasgassanak! Ha valami, akkor ez a fórum valóban Star Wars rajongókat tömörít!!!

Itt a közvetlen link a topikokhoz: http://www.swsaga.hu/forum/36-episode-vii-the-force-awakens/"

Hozzászólás ideje:

Nem így nézett ki a szóban forgó hsz, amiben a linkre bukkantál?

"Akik fikkantják a filmet és olyan fene nagy Star Wars rajongónak tartják magukat kukkantsanak be az swsaga.hu fórum ide vonatkozó topikjaiba és olvasgassanak! Ha valami, akkor ez a fórum valóban Star Wars rajongókat tömörít!!!

Itt a közvetlen link a topikokhoz: http://www.swsaga.hu/forum/36-episode-vii-the-force-awakens/"

Mérget nem vennék rá, de lehetséges!

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Na, egy újabb 1000-es jubileum, így túl vagyok a 6000 hsz-en.

Emlékszem az 5000 éppen a VII premierjének napján volt.

Remélem a 7000 meglesz a Rogue One-ra..

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.