Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. 7 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Khm... Sith Khm... khm... Revan Nem akarod lektorálni a novelláimat, látom jó érzéked van a nyelvtani hibákhoz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Nem akarod lektorálni a novelláimat, látom jó érzéked van a nyelvtani hibákhoz. Van az a pénz 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. 1 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Van az a pénz Pénzről fórumtársak közt ne essék szó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Errefelé sörben mérik a valutát. A fogadások is sörben köttetnek. Néhányunk már sörgyárakkal tartozik a másiknak. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. 15 perccel korábban, Dzséjt írta: Errefelé sörben mérik a valutát. A fogadások is sörben köttetnek. Néhányunk már sörgyárakkal tartozik a másiknak. A sör az más. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. 23 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: kíváncsi lennék arra a barátodra is aki ajánlotta a helyet Remélhetőleg majd regisztrál egyszer. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Errefelé sörben mérik a valutát. A fogadások is sörben köttetnek. Néhányunk már sörgyárakkal tartozik a másiknak. Pl. Te nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Pl. Te nekem. Yep, és vice versa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. 2 perccel korábban, Dzséjt írta: Yep, és vice versa Én ilyenre nem emlékszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. 8 órával ezelőtt, Iqvi írta: Pénzről fórumtársak közt ne essék szó. 6 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Errefelé sörben mérik a valutát. A fogadások is sörben köttetnek. Néhányunk már sörgyárakkal tartozik a másiknak. Akkor van az a sör 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. Nagyon szeretem én is olvasni ezeket a beszámolókat, sokkal jobb és derűsebb, mint a másikkal kapcsolatos nyűgökről-bajokról írni (persze mindent meg kell beszélni, tudom ) A másik nagy ok, amiért anno megszerettem ezt a topicot, az Donát sztorizgatásai,ami sajnos egy ponton csak úgy megszakadt @Donát tudom rég volt már, de nincs valamikor kedved folytatni, esetleg az újabb , aktív tagokat is belevonva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. 2 órával ezelőtt, Sinistra írta: Nagyon szeretem én is olvasni ezeket a beszámolókat, sokkal jobb és derűsebb, mint a másikkal kapcsolatos nyűgökről-bajokról írni (persze mindent meg kell beszélni, tudom ) A másik nagy ok, amiért anno megszerettem ezt a topicot, az Donát sztorizgatásai,ami sajnos egy ponton csak úgy megszakadt @Donát tudom rég volt már, de nincs valamikor kedved folytatni, esetleg az újabb , aktív tagokat is belevonva? Sajnos adósság listám hosszú, és az EpVII elemzés van a tetején, de talán egyszer... 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Több mint három év tagság után ki merem jelenteni, hogy imádok ezen a fórumon. Örülök, hogy van egy ilyen fórumoldal Magyarországon, amely kizárólag a Star Warsszal foglalkozik, és a mai napig aktív. Sok fórumra regisztrálva vagyok, de sajnos a legtöbbjük már nem aktív, vagy pedig elárasztották a kotonszökevények. Szerencsére ez az SW Saga Fórumról nem mondható el, Ody hamar kipattintja az ilyeneket, ha úgy adódik. A legjobb, hogy az élőszereplős filmektől kezdve a könyveken, képregényeken át a legkevésbé ismert animációs sorozatig mindennek van topikja. Ami szuper, mert én személy szerint nem szeretem, amikor a Star Wars lekorlátozódik a filmekre. Számomra A klónok háborúja-sorozatok, a Lázadók vagy a könyvek ugyanolyan fontos értékkel bírnak, mint mondjuk az eredeti trilógia. A társaság is remek, segítőkész, aktív; akárhová írok, legrosszabb esetben is pár órán belül jön a válasz. Sajnos nem tudom mindennap figyelni a fórumot, de az Episode IX-t övező lázban igyekszem minél több időt itt tölteni. 4 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. 25 perccel korábban, caseyjones írta: Ody hamar kipattintja az ilyeneket, Na azért nem csak én, van egy tanács aki dönt ilyen kérdésekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Na azért nem csak én, van egy tanács aki dönt ilyen kérdésekben. Tehát tulajdonképpen ennek a fórumnak is van egyfajta Jedi Tanácsa? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. 1 perccel korábban, caseyjones írta: Tehát tulajdonképpen ennek a fórumnak is van egyfajta Jedi Tanácsa? Bezony, csak mi jobbak vagyunk, bölcsebbek és okosabbak. De mindenek előtt, szerényebbek. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Dzséjt a következő Windu mester. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Na azért nem csak én, van egy tanács aki dönt ilyen kérdésekben. Sosem értettem hogyan lehetek a tanács tagja, ha egyszer nem vagyok mester. Szerkesztve: 2019. Október 18. - Dzséjt 1 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Anakin tekintete itt mindennél többet mond. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. 2019. 04. 13. - 13:17, Ody Mandrell írta: "Szép" példáját láttuk annak a trollnak, aki szerint ő maga mekkora zseniális és mindenki más hülye. Holott fordítva van. Természetesen azonnal banoltam ezt a véglényt. Ennek a Jani-wannak törölve lett az összes kommentje? Csak mert nem látok egyet se a profilján, pedig elvileg volt neki 8. Kíváncsi lettem volna, mivel váltotta ki ezt a töretlen népszerűséget a fórumon. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Jobb hogy nem látod. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. 20 órával ezelőtt, caseyjones írta: Ennek a Jani-wannak törölve lett az összes kommentje? Csak mert nem látok egyet se a profilján, pedig elvileg volt neki 8. Kíváncsi lettem volna, mivel váltotta ki ezt a töretlen népszerűséget a fórumon. Port.hu-n a TLJ fórumán megtalálod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. 4 órával ezelőtt, Yoda József írta: Port.hu-n a TLJ fórumán megtalálod Tudom, tudom... Az Index Fórumon is randalírozik. Mondjuk nekem nem volt még összetűzésem vele. Én konkrétan arra a hozzászólásaira voltam kíváncsi, amelyeket itt tett közé. De nem lényeges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. Az egy igazi gyökér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Kedves Közösség! Az élet úgy hozta, hogy ki kellett dobnom sok 100 videókazettát. Azonban találtam pár olyat, amin ritka kincs lapult. Még az EPI - EPII bemutatása idején felvettem néhány riportot a tévéből, most pedig rászántam két napot, és a teljes még lejátszható anyagot digitalizáltam az utókornak. Nem állítom, hogy a minőségük 4K, de az biztos, hogy a többségük még nem jött velem szembe az interneten. Aki szereti a múltidézést, esetleg még nagyon fiatal volt az előzmény részek bemutatása idején, annak bizonyára kuriózum lesz a felvételek többsége, aki pedig már élt akkor, annak pedig múltidéző nosztalgiavagon. Nézzétek meg, mentsétek le, őrizzétek meg őket az utókornak. Ez volt az utolsó hozzászólásom ebben a fórumban, a Star Wars nekem már csak szép emlék, jók legyetek! https://www.youtube.com/channel/UC-JKA_gmuTimhjK5TvhWHDw/videos?view_as=subscriber 2 2 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. (szerkesztve) Hú, köszi szépen ez nagy kincs! Sok sikert Zééé! És ezt szívből kívánom neked! Szerkesztve: 2019. Október 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Kedves fórumtársak! Van szerencsém bemutatni nektek a legújabb tagunkat, Hitmant. Ma szembesültem vele, hogy csatlakozott. Oszlopos tagja a baranyai rohamosztagnak, könyv és régi kánon téren is igen tájékozott! Egyben kezeli a sagát, nem ignorálja a "rajzfilmeket" sem, sőt! Aztmondta egyelőre csak olvasgat, mert van mit.. Szóval üdv itt is Hitman, jó fórumozást. 3 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Üdvözlet Neki! Lassan már a pécsi kontingens lesz a legnagyobb a fórumon. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Üdv köztünk @Hitman. Jó fórumozást. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.