Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 26. 58 perccel korábban, Donát írta: Sajna eddig nem jutottam el a trilógiában, annyira rossz volt. Hol tartasz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 26. Én olvastam a trilógiát, de erre baromira nem emlékszem hogy benne lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 26. 3 perccel korábban, Frenkie írta: Én olvastam a trilógiát, de erre baromira nem emlékszem hogy benne lett volna. Nem tudom hogyan lett fordítva magyarra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 1. Mindenki kapaszkodjon meg, Palpatine már az EP 6-ban is klón volt!: https://widescreen.hu/george-lucas-szava-sokakat-sokkolni-fog-amit-megosztott-palpatine-uralkodorol 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 1. Április 1? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2020. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 1. Ezt a mondatot nem tudom értelmezni... "Palpatine már korábban eltervezte a dolgokat, és tudatát ezelőtt egy klóntestbe portálta, hogy megrendezte volna halálát." Ha már tréfálkozás, akkor fejtsék ki rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 1. Ez most tényleg benne van az Art of könyvben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 1. Április 1-jei tréfa, nyugi! Itt az eredeti cikk: https://screenrant.com/star-wars-palpatine-return-jedi-clone/ A cikk végén kattintsatok arra, hogy "Source: The Art of Star Wars: The Rise of Skywalker". 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 2. Ahogy Dzséjt is írja áprilisi tréfa, mindenki nyugodjon meg Csak a Facebook posztban ahol kitették annyian elhitték és olyan őrjöngés volt hogy gondoltam beteszem ide. De rajtatok nem lehet kifogni 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 2. Nálam már ott bukott, hogy Lucas ilyet mondott. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 2. Megjelent már magyarul? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 3. 16 órával ezelőtt, Frenkie írta: Megjelent már magyarul? Az Art könyv? Még nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 3. Egyébként arra számítunk, hogy meg fog jelenni magyarul? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 3. 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az Art könyv? Még nem. Nem. A film regényváltozata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 3. 1 órával ezelőtt, Frenkie írta: Nem. A film regényváltozata. Nem, még nem jelent meg magyarul. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 7. Ha már a regényváltozat: Tegnap újranéztem filmet, és sokkal mássabb volt úgy nézni, hogy az ember birtokában van a regényváltozatból származó információknak. Így sokkal logikusabb volt a film pár helyen. Pl. mikor moziban láttam először, akkor nem igazán értettem a párbeszédet Lando és Jannah között a végén, hogy miért kérdezi meg hogy honnan származik és ez miért fontos. De regényváltozatból származó infóknak hála ez is a helyére került például. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 8. 2020. 04. 04. - 0:14, Darth Sky írta: Nem, még nem jelent meg magyarul. Nemsokára elő lehet jegyzeni. A hátlapszöveget már megírtam hozzá. 3 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Ez volt már? Sidious üzenete, amire a nyitószövegben utalnak. A Fortnite című játék egy Star Wars témájú frissítéséhez készült, de Ian McDiarmiddal rögzítették (a szöveg kánon). 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Mótvá 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Akkor elkerülte a figyelmem, én ma leltem rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Van neki egy ilyen verziója, ahol galaxisszerte elhelyzett kivetítőkön jelenik meg 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. (szerkesztve) Kár, hogy nem valami ilyesmivel nyitott a film. Szerkesztve: 2020. Április 26. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Szerintem is sokkal ütősebb lett volna így kezdeni, egyből meglett volna a hangulat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. 6 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Akkor elkerülte a figyelmem, én ma leltem rá. Eddig ezt én se hallottam. Ebben a topikban volt? Mert akkor egy mínusz pont magamnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Tényleg nagyon ütős. Tökéletes nyitánya lett volna a filmnek. És akkor még Coruscantot is be lehetett volna rakni egy fél percre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Eddig ezt én se hallottam. Ebben a topikban volt? Mert akkor egy mínusz pont magamnak. Hát lehet akkor csak én láttam, de elfelejtettem itt közzétenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. (szerkesztve) 2019. 12. 19. - 22:15, Yoda József írta: A rejtélyes fenyegető Palpatine üzenet, amiben a felvezető szövegben írnak, valószínűleg az, ami a Fortnite-eventben elhangzott az ő hangján: At last the work of generations of complete. The great error is corrected. The day of victory is at hand. The day of Revenge. The day of the Sith Hát nem videóként, de valóban volt már. Egyébként szerintem a marketing fogások legalja egy ilyen horderejű "jelenetet" egy Fortnite eventben megosztani... Szerk.: Amúgy a játékban így szerepelt Szerkesztve: 2020. Április 26. - Nabopolasszar 1 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. 19 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Egyébként szerintem a marketing fogások legalja egy ilyen horderejű "jelenetet" egy Fortnite eventben megosztani... Ezzel maximálisan egyetértek... 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. 1 órával korábban, Nabopolasszar írta: Egyébként szerintem a marketing fogások legalja egy ilyen horderejű "jelenetet" egy Fortnite eventben megosztani... Abszolúte! Ha már a filmbe nem fért bele, akkor legalább használhatták volna a Battlefront 2-t, vagy, hajaj, a Resistance-t. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: Hát lehet akkor csak én láttam, de elfelejtettem itt közzétenni? Elfelejtetted? 1 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: Hát nem videóként, de valóban volt már. Egyébként szerintem a marketing fogások legalja egy ilyen horderejű "jelenetet" egy Fortnite eventben megosztani... Beállok én is a sorba... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.