Hozzászólás ideje: 2020. Március 26.5 éve 58 perccel korábban, Donát írta: Sajna eddig nem jutottam el a trilógiában, annyira rossz volt. Hol tartasz?
Hozzászólás ideje: 2020. Március 26.5 éve Én olvastam a trilógiát, de erre baromira nem emlékszem hogy benne lett volna.
Hozzászólás ideje: 2020. Március 26.5 éve 3 perccel korábban, Frenkie írta: Én olvastam a trilógiát, de erre baromira nem emlékszem hogy benne lett volna. Nem tudom hogyan lett fordítva magyarra.
Hozzászólás ideje: 2020. Április 1.5 éve Mindenki kapaszkodjon meg, Palpatine már az EP 6-ban is klón volt!: https://widescreen.hu/george-lucas-szava-sokakat-sokkolni-fog-amit-megosztott-palpatine-uralkodorol
Hozzászólás ideje: 2020. Április 1.5 éve Ezt a mondatot nem tudom értelmezni... "Palpatine már korábban eltervezte a dolgokat, és tudatát ezelőtt egy klóntestbe portálta, hogy megrendezte volna halálát." Ha már tréfálkozás, akkor fejtsék ki rendesen
Hozzászólás ideje: 2020. Április 1.5 éve Április 1-jei tréfa, nyugi! Itt az eredeti cikk: https://screenrant.com/star-wars-palpatine-return-jedi-clone/ A cikk végén kattintsatok arra, hogy "Source: The Art of Star Wars: The Rise of Skywalker".
Hozzászólás ideje: 2020. Április 2.5 éve Ahogy Dzséjt is írja áprilisi tréfa, mindenki nyugodjon meg Csak a Facebook posztban ahol kitették annyian elhitték és olyan őrjöngés volt hogy gondoltam beteszem ide. De rajtatok nem lehet kifogni
Hozzászólás ideje: 2020. Április 3.5 éve 16 órával ezelőtt, Frenkie írta: Megjelent már magyarul? Az Art könyv? Még nem.
Hozzászólás ideje: 2020. Április 3.5 éve 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az Art könyv? Még nem. Nem. A film regényváltozata.
Hozzászólás ideje: 2020. Április 3.5 éve Szerző 1 órával ezelőtt, Frenkie írta: Nem. A film regényváltozata. Nem, még nem jelent meg magyarul.
Hozzászólás ideje: 2020. Április 7.5 éve Ha már a regényváltozat: Tegnap újranéztem filmet, és sokkal mássabb volt úgy nézni, hogy az ember birtokában van a regényváltozatból származó információknak. Így sokkal logikusabb volt a film pár helyen. Pl. mikor moziban láttam először, akkor nem igazán értettem a párbeszédet Lando és Jannah között a végén, hogy miért kérdezi meg hogy honnan származik és ez miért fontos. De regényváltozatból származó infóknak hála ez is a helyére került például.
Hozzászólás ideje: 2020. Április 8.5 éve 2020. 04. 04. - 0:14, Darth Sky írta: Nem, még nem jelent meg magyarul. Nemsokára elő lehet jegyzeni. A hátlapszöveget már megírtam hozzá.
Hozzászólás ideje: 2020. Április 25.5 éve Ez volt már? Sidious üzenete, amire a nyitószövegben utalnak. A Fortnite című játék egy Star Wars témájú frissítéséhez készült, de Ian McDiarmiddal rögzítették (a szöveg kánon).
Hozzászólás ideje: 2020. Április 25.5 éve Van neki egy ilyen verziója, ahol galaxisszerte elhelyzett kivetítőkön jelenik meg
Hozzászólás ideje: 2020. Április 26.5 éve Kár, hogy nem valami ilyesmivel nyitott a film. Szerkesztve: 2020. Április 26.5 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2020. Április 26.5 éve Szerintem is sokkal ütősebb lett volna így kezdeni, egyből meglett volna a hangulat.
Hozzászólás ideje: 2020. Április 26.5 éve 6 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Akkor elkerülte a figyelmem, én ma leltem rá. Eddig ezt én se hallottam. Ebben a topikban volt? Mert akkor egy mínusz pont magamnak.
Hozzászólás ideje: 2020. Április 26.5 éve Tényleg nagyon ütős. Tökéletes nyitánya lett volna a filmnek. És akkor még Coruscantot is be lehetett volna rakni egy fél percre.
Hozzászólás ideje: 2020. Április 26.5 éve 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Eddig ezt én se hallottam. Ebben a topikban volt? Mert akkor egy mínusz pont magamnak. Hát lehet akkor csak én láttam, de elfelejtettem itt közzétenni?
Hozzászólás ideje: 2020. Április 26.5 éve 2019. 12. 19. - 22:15, Yoda József írta: A rejtélyes fenyegető Palpatine üzenet, amiben a felvezető szövegben írnak, valószínűleg az, ami a Fortnite-eventben elhangzott az ő hangján: At last the work of generations of complete. The great error is corrected. The day of victory is at hand. The day of Revenge. The day of the Sith Hát nem videóként, de valóban volt már. Egyébként szerintem a marketing fogások legalja egy ilyen horderejű "jelenetet" egy Fortnite eventben megosztani... Szerk.: Amúgy a játékban így szerepelt Szerkesztve: 2020. Április 26.5 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2020. Április 26.5 éve 19 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Egyébként szerintem a marketing fogások legalja egy ilyen horderejű "jelenetet" egy Fortnite eventben megosztani... Ezzel maximálisan egyetértek...
Hozzászólás ideje: 2020. Április 26.5 éve 1 órával korábban, Nabopolasszar írta: Egyébként szerintem a marketing fogások legalja egy ilyen horderejű "jelenetet" egy Fortnite eventben megosztani... Abszolúte! Ha már a filmbe nem fért bele, akkor legalább használhatták volna a Battlefront 2-t, vagy, hajaj, a Resistance-t.
Hozzászólás ideje: 2020. Április 26.5 éve 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: Hát lehet akkor csak én láttam, de elfelejtettem itt közzétenni? Elfelejtetted? 1 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: Hát nem videóként, de valóban volt már. Egyébként szerintem a marketing fogások legalja egy ilyen horderejű "jelenetet" egy Fortnite eventben megosztani... Beállok én is a sorba...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.