Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. 2019. 04. 28. - 18:28, Kargarosz írta: Igen tudom ezt az egy topicot olvastam néztem a teóriák miatt, de mától nem olvasom. Kerülöm ahogy tudom. Ody látom a szomorú jelet, de azt most miért kaptam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Mert nem fogsz hozzászólni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. 2019. 04. 29. - 10:36, Sztike írta: Tényleg! Ott van szegény Snoke is... Róla teljesen megfeledkeztem xD Már csak azt reméljük, hogy JJ-ék nem feledkeztek meg róla. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Nem valószínű. Itt most minden szálat el kell varrni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: És ha Snoke valóban Palpi bábja, akkor kirajzolódik egy Palpi-Snoke-Kylo vonal aminek a végpontja a főhősöket amortizálja. Kylo katalizátora Snoke (Palpi), már nagyon régóta, ami a tökéletes bosszút is megalapozza a sith részéről. Erről eszembe jutott az ep7 könyvváltozatának egy jelenete: "Öld meg – suttogta egy hang a fejében. Azonosíthatatlan volt, amorf és goromba. A bosszú hangja. Olyan könnyű lenne – mondta magának Rey. – Olyan gyorsan menne..." A "bosszú hangja" elvileg ugye Palpatine hangja. És Rey látomásában is hallhatjuk az öreget. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sztike Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Ez érdekes: egy februári! "leak" ami egy az egyben azt írja kb mint az MSW Palaptine szellemmegszállós leakje, annyi különbséggel, hogy itt Matt Smith karaktere ren lovagként szerepel https://archive.4plebs.org/tv/thread/110086529/ 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Erről eszembe jutott az ep7 könyvváltozatának egy jelenete: "Öld meg – suttogta egy hang a fejében. Azonosíthatatlan volt, amorf és goromba. A bosszú hangja. Olyan könnyű lenne – mondta magának Rey. – Olyan gyorsan menne..." A "bosszú hangja" elvileg ugye Palpatine hangja. És Rey látomásában is hallhatjuk az öreget. Ezt minek kapcsán mondja Rey? 45 perccel korábban, Sztike írta: Ez érdekes: egy februári! "leak" ami egy az egyben azt írja kb mint az MSW Palaptine szellemmegszállós leakje, annyi különbséggel, hogy itt Matt Smith karaktere ren lovagként szerepel https://archive.4plebs.org/tv/thread/110086529/ Durva! Hogy találtál rá erre? Szerkesztve: 2019. Május 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. 22 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ezt minek kapcsán mondja Rey? Amikor a Starkilleren legyőzi Kylo-t. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Miért érzem azt, hogy ez a topik megéri az 1000 hozzászólást is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Miért érzem azt, hogy ez a topik megéri az 1000 hozzászólást is? Eddig hánynál tartunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. 37 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Durva! Hogy találtál rá erre? Redditen StarWarsLeaks 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sztike Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. 36 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ezt minek kapcsán mondja Rey? Durva! Hogy találtál rá erre? Redditen valaki megtalálta xD 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. 3 perccel korábban, Iqvi írta: Eddig hánynál tartunk? Ezt komolyan kérdezed? Lépj ki a tartalomjegyzékbe és megláthatod. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 2. Nézegettem mit írnak erről a Palpatine-os szállról pl. a Redditen és mellbevágott, mennyire oda vannak érte. Egyesek már a TLJ-t is más színben látják csupán pár pletyka hatására. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 2. Lehet úgy vannak vele, ahogy itt általánosságban mi is, hogy Palpatine-t visszahozni valamilyen formában sokkal több értelme van, mint egy még nagyobb gonoszt a Galaxisra ereszteni. Meg szép keretet is adna a Sagának. Nekem is egyre jobban tetszik a dolog, persze ahhoz tartom magam, hogy ne hús-vér/klón/ecetera formában jelenjen meg... 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sztike Hozzászólás ideje: 2019. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 2. (szerkesztve) Nekem eszembe jutott ez: " -Leia. Valaki a nevén szólította a sötétből. Luke. Próbált kinyúlni a testvére felé, de sehol sem találta. A sötétséget most már csillagfény pettyezte, és ahogy az egyik égi lámpás a másik után gyúlt ki, olyan érzése támadt, mintha hideg, higanyfényű szemek figyelnék a sötétből. Ki van ott? Ki les bennünket? Kezek nyúltak feléje, sötét, árnyékból szőtt kezek, felemelték, a torka után tapogatóztak, és ahogy az egyik megérintette a hasát... A méhében növekvő gyermek nagyot rúgott, és úgy ficánkolt, mintha megpróbálna kiszabadulni. " Ez a rész az Aftermath-ban van , mikor olvastam meg voltam győződve róla, hogy ez a sötét árny Snoke, de most már kezdem azt hinni, hogy Palpi... Főleg, hogy ez a rész elég hasonló ehhez: Azt is el tudom képzelni akár, hogy Sidious valahogy Bent már magzatkorától befolyásolta valahogy a sötét oldalon keresztül, ahogy annak idején Anakint. Szerkesztve: 2019. Május 2. - Sztike Elírás 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 2. A korai kétkedésből eljutottam oda, hogy kifejezetten várom Palpatine visszatérését és nélküle már kicsit üresnek érezném a sequel trilógiát. Persze az fontos hogy szellemként jöjjön. Ne találják ki hogy túlélte az ep.6-ot. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Jól látom, hogy számos EU műben elvetették Palpi visszatérésének magvait? Lassan már többen vannak mint a jedi szellemek. Momin most meg ez a Darth Wrend. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. És ne feledjük el Darth Bane-t (TCW), a Sith hölgyet a holokronban (Rebels), az éjnővéreket (Rebels és TCW újfent). Szerintem alaposan megágyaztak annak, hogy Palpatine még simán dorbézolhat szellemként. És talán az egész ezzel kezdődött: "The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural." 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Darth Bane nem tért vissza. Ő csak illúzió volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Igen, én a hatásra gondoltam, hogy megmarad az emberben az a jelenet Bane-nel. Úgy értem, hogy ha az ember látta a TCW-t és megmarad benne ez a jelenet, akkor Palpatine-t talán könnyebben beveszi, még ha a két dolog nem is ugyanaz (egyik szellem, másik vízió). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Wrend is szellem formájában tért vissza? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. 28 perccel korábban, Dzséjt írta: Igen, én a hatásra gondoltam, hogy megmarad az emberben az a jelenet Bane-nel. Úgy értem, hogy ha az ember látta a TCW-t és megmarad benne ez a jelenet, akkor Palpatine-t talán könnyebben beveszi, még ha a két dolog nem is ugyanaz (egyik szellem, másik vízió). Kérdés mennyien látták a TCW-t a sima nézők közül. Kétlem, hogy sokakban élne ez a Bane illúzió. De legalább vannak nyomok. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Érzésem szerint többen, mint ahányan a könyveket vagy a képregényeket olvassák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mestal Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. (szerkesztve) 6 perccel korábban, Dzséjt írta: Érzésem szerint többen, mint ahányan a könyveket vagy a képregényeket olvassák. Hidd el sokan olvasgatnak itt könyveket. Van aki kapásból mind a 8 film összes rohamosztagosának a nevét kívülről tudja. Mert azok fontosak... :-) Szerkesztve: 2019. Május 3. - Mestal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Kérdés mennyien látták a TCW-t a sima nézők közül. Kétlem, hogy sokakban élne ez a Bane illúzió. De legalább vannak nyomok. És ez mennyire érdekli a Lucasfilmet? Spoiler 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Érzésem szerint többen, mint ahányan a könyveket vagy a képregényeket olvassák. Nekem nagyon sok barátom, ismerősöm van, akik ismerik a TCW-t és nem csak az elvetemült SW fan buborékból. Sokakkal beszéltem már az utolsó négy Yodás részről, és kb. mindenkivel, akivel szóba jött a TCW, elsők között említettük meg, hogy milyen király, hogy Mark Bane-t szinkronizálja. Ez eléggé közismertté vált. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Nekem meg az összes, állításuk szerint a SW-ért rajongó ismerősöm azt hitte, hogy a Solo az EP1 előtt játszódik, csak mert Maul felbukkant. Hogy mennyit kellett tépnem a számat... Szóval nincsenek illúzióim. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 3. Az mondjuk elég szép, mert tökéletesen látszódik, hogy Birodalom van, meg rohamosztagosok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 4. 19 órával ezelőtt, Brodie írta: És ez mennyire érdekli a Lucasfilmet? Spoiler elrejtése Mivel a TCW-t vetítették egy csomó csatornán (meg még mindig ismétlik pár adón) , abba jobban bekapcsolódhatott az a hétköznapi mesenéző is, aki nem feltétlen hardcore SW fan, sőt. Így a Maul-féle meglepi kevésbé megdöbbentő, mint majd Palpi visszahozatala lesz. A röhögést a teaser végén meglepően sokan nem ismerik fel amúgy (vagy nem akarnak hinni a fülüknek, nem tudom ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.