Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Palpatine szerepe az ep9-ben

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2019. 04. 28. - 18:28, Kargarosz írta:

Igen tudom ezt az egy topicot olvastam néztem a teóriák miatt, de mától nem olvasom. Kerülöm ahogy tudom. 

Ody látom a szomorú jelet, de azt most miért kaptam? :D 

Hozzászólás ideje:
2019. 04. 29. - 10:36, Sztike írta:

Tényleg! Ott van szegény Snoke is... Róla teljesen megfeledkeztem xD

Már csak azt reméljük, hogy JJ-ék nem feledkeztek meg róla. :D

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

És ha Snoke valóban Palpi bábja, akkor kirajzolódik egy Palpi-Snoke-Kylo vonal aminek a végpontja a főhősöket amortizálja. Kylo katalizátora Snoke (Palpi), már nagyon régóta, ami a tökéletes bosszút is megalapozza a sith részéről.

Erről eszembe jutott az ep7 könyvváltozatának egy jelenete:

"Öld meg – suttogta egy hang a fejében. Azonosíthatatlan volt, amorf és goromba. A bosszú hangja. Olyan könnyű lenne – mondta magának Rey. – Olyan gyorsan menne..."

"bosszú hangja" elvileg ugye Palpatine hangja. És Rey látomásában is hallhatjuk az öreget.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Erről eszembe jutott az ep7 könyvváltozatának egy jelenete:

"Öld meg – suttogta egy hang a fejében. Azonosíthatatlan volt, amorf és goromba. A bosszú hangja. Olyan könnyű lenne – mondta magának Rey. – Olyan gyorsan menne..."

"bosszú hangja" elvileg ugye Palpatine hangja. És Rey látomásában is hallhatjuk az öreget.

Ezt minek kapcsán mondja Rey? 

45 perccel korábban, Sztike írta:

Ez érdekes: egy februári! "leak" ami egy az egyben azt írja kb mint az MSW Palaptine szellemmegszállós leakje, annyi különbséggel, hogy itt Matt Smith karaktere ren lovagként szerepel

https://archive.4plebs.org/tv/thread/110086529/

Durva! :o Hogy találtál rá erre? 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
22 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Amikor a Starkilleren legyőzi Kylo-t.

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Miért érzem azt, hogy ez a topik megéri az 1000 hozzászólást is? :D 

Eddig hánynál tartunk?

Hozzászólás ideje:
36 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Durva! :o Hogy találtál rá erre? 

Redditen valaki megtalálta xD 

Hozzászólás ideje:

Lehet úgy vannak vele, ahogy itt általánosságban mi is, hogy Palpatine-t visszahozni valamilyen formában sokkal több értelme van, mint egy még nagyobb gonoszt a Galaxisra ereszteni. Meg szép keretet is adna a Sagának. Nekem is egyre jobban tetszik a dolog, persze ahhoz tartom magam, hogy ne hús-vér/klón/ecetera formában jelenjen meg...

Hozzászólás ideje:

Nekem eszembe jutott ez:

" -Leia.

Valaki a nevén szólította a sötétből.

Luke. Próbált kinyúlni a testvére felé, de sehol sem találta.

A sötétséget most már csillagfény pettyezte, és ahogy az egyik égi lámpás a másik után gyúlt ki, olyan érzése támadt, mintha hideg, higanyfényű szemek figyelnék a sötétből.

Ki van ott? Ki les bennünket?

Kezek nyúltak feléje, sötét, árnyékból szőtt kezek, felemelték, a torka után tapogatóztak, és ahogy az egyik megérintette a hasát...

A méhében növekvő gyermek nagyot rúgott, és úgy ficánkolt, mintha megpróbálna kiszabadulni. "

Ez a rész az Aftermath-ban van , mikor olvastam meg voltam győződve róla, hogy ez a sötét árny Snoke, de most már kezdem azt hinni, hogy Palpi... Főleg, hogy ez a rész elég hasonló ehhez:

Untitled-1.jpg&c=sc&w=751&h=569

Azt is el tudom képzelni akár, hogy Sidious valahogy Bent már magzatkorától befolyásolta valahogy a sötét oldalon keresztül, ahogy annak idején Anakint.

Szerkesztve: - Sztike
Elírás

Hozzászólás ideje:

A korai kétkedésből eljutottam oda, hogy kifejezetten várom Palpatine visszatérését és nélküle már kicsit üresnek érezném a sequel trilógiát. Persze az fontos hogy szellemként jöjjön. Ne találják ki hogy túlélte az ep.6-ot.

Hozzászólás ideje:

És ne feledjük el Darth Bane-t (TCW), a Sith hölgyet a holokronban (Rebels), az éjnővéreket (Rebels és TCW újfent). Szerintem alaposan megágyaztak annak, hogy Palpatine még simán dorbézolhat szellemként. És talán az egész ezzel kezdődött:

"The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural."

Hozzászólás ideje:

Igen, én a hatásra gondoltam, hogy megmarad az emberben az a jelenet Bane-nel. Úgy értem, hogy ha az ember látta a TCW-t és megmarad benne ez a jelenet, akkor Palpatine-t talán könnyebben beveszi, még ha a két dolog nem is ugyanaz (egyik szellem, másik vízió).

Hozzászólás ideje:
28 perccel korábban, Dzséjt írta:

Igen, én a hatásra gondoltam, hogy megmarad az emberben az a jelenet Bane-nel. Úgy értem, hogy ha az ember látta a TCW-t és megmarad benne ez a jelenet, akkor Palpatine-t talán könnyebben beveszi, még ha a két dolog nem is ugyanaz (egyik szellem, másik vízió).

Kérdés mennyien látták a TCW-t a sima nézők közül. Kétlem, hogy sokakban élne ez a Bane illúzió. De legalább vannak nyomok. 

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Dzséjt írta:

Érzésem szerint többen, mint ahányan a könyveket vagy a képregényeket olvassák. :) 

Hidd el sokan olvasgatnak itt könyveket. Van aki kapásból mind a 8 film összes rohamosztagosának a nevét kívülről tudja. Mert azok fontosak... :-)

Szerkesztve: - Mestal

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Kérdés mennyien látták a TCW-t a sima nézők közül. Kétlem, hogy sokakban élne ez a Bane illúzió. De legalább vannak nyomok. 

És ez mennyire érdekli a Lucasfilmet? :D 

Spoiler

7fbc3ce647790be04faa20ca02a93f8ea51e9627

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Érzésem szerint többen, mint ahányan a könyveket vagy a képregényeket olvassák. :) 

Nekem nagyon sok barátom, ismerősöm van, akik ismerik a TCW-t és nem csak az elvetemült SW fan buborékból. Sokakkal beszéltem már az utolsó négy Yodás részről, és kb. mindenkivel, akivel szóba jött a TCW, elsők között említettük meg, hogy milyen király, hogy Mark Bane-t szinkronizálja. Ez eléggé közismertté vált.

Hozzászólás ideje:

Nekem meg az összes, állításuk szerint a SW-ért rajongó ismerősöm azt hitte, hogy a Solo az EP1 előtt játszódik, csak mert Maul felbukkant. :D Hogy mennyit kellett tépnem a számat... Szóval nincsenek illúzióim. 

Hozzászólás ideje:
19 órával ezelőtt, Brodie írta:

És ez mennyire érdekli a Lucasfilmet? :D 

Spoiler elrejtése

7fbc3ce647790be04faa20ca02a93f8ea51e9627

Mivel a TCW-t vetítették egy csomó csatornán (meg még mindig ismétlik pár adón) , abba jobban bekapcsolódhatott az a hétköznapi mesenéző is, aki nem feltétlen hardcore SW fan, sőt. Így a Maul-féle meglepi kevésbé megdöbbentő, mint majd Palpi visszahozatala lesz. A röhögést a teaser végén meglepően sokan nem ismerik fel amúgy (vagy nem akarnak hinni a fülüknek, nem tudom :D )

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.