Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. A kalapos Erő visszhang mégsem Filoninak szól: https://www.gamestar.hu/hir/star-wars-jedi-fallen-tisztelges-270972.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Kész a sztori! Nagybetűs sw élmény volt. Kezdetét veszi a bolyongás. Hiányzik még néhány trófea! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Hogy tetszett a finálé? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Én még csak most tértem vissza a Zeffora, de asszem csak holnap folytatom, ma szinte egész nap nyomtam. Szép lassan haladok. Néha eltévedek. Mondjátok hogy nem csak én tolom a legkönnyebb fokozaton! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. 57 perccel korábban, mui-ruy írta: Én még csak most tértem vissza a Zeffora, de asszem csak holnap folytatom, ma szinte egész nap nyomtam. Szép lassan haladok. Néha eltévedek. Mondjátok hogy nem csak én tolom a legkönnyebb fokozaton! Tegnap havernál a kezdő bolygó után lementem a Dathomirra, Jedi Knight fokon de kb. olyan nehéz volt ,hogy majdnem fél napot melóztam vele míg nagyjából megöltem mindenkit legalábbis egy idő után már nem tudtam továbbjutni a pályán gondolom majd később lesz jelentősége. Viszont a kezdő nagy dögöt nem tudtam megölni az még kimaradt. Utána ,hogy legyen Erő Push-om lementem a Zeffora azért nem kicsit volt könyebb. Viszont átváltottam a Sztori módra mert azért attól függetlenül,hogy bejárom a pályát leszenvedem az ellenségeket jó lenne haladni a történetbe. Ja, és mindezt hozzáteszem pc-én tolom amire írták is,hogy nehezebb mint konzolon, hát haver nem kicsit könyebben ölte az ellent mikor a kezébe került persze azért neki se volt egyszerű sőt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Ahogy belenéztem a videókba nagyon jól néz ki a játék. A ziro.hu-s cikk is nagyon jó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Egyébként hány bejárható bolygó van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 18 órával ezelőtt, mui-ruy írta: Mondjátok hogy nem csak én tolom a legkönnyebb fokozaton! Én is azon toltam végig. 3 órával ezelőtt, RacerX írta: Egyébként hány bejárható bolygó van? Ha mindent számolok akkor 7 bolygó van, ebből egyik a Bracca Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. (szerkesztve) 26 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Ha mindent számolok akkor 7 bolygó van, ebből egyik a Bracca Nos, valójában 6 bolygó van, de összesen 8 helyszín szerepel a játékba. Szerkesztve: 2019. November 22. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Technikailag látható egy hetedik bolygó is, csak sajnos nem szálhatunk le rá, pedig az még egy érdekes helyszín lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
miro Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 19 órával ezelőtt, mui-ruy írta: Én még csak most tértem vissza a Zeffora, de asszem csak holnap folytatom, ma szinte egész nap nyomtam. Szép lassan haladok. Néha eltévedek. Mondjátok hogy nem csak én tolom a legkönnyebb fokozaton! Szerintem ez a játék hatalmasat veszít úgy az értékéből és élvezhetőségéből ha legalacsonyabb szinten játszod. Értelmetlen akkor a skill tree-t fejleszteni,teljesen felesleges,anélkül is végig viszed bármelyik pályát szinte. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Nem veszít az értékéből, ha valaki csak a sztorira kíváncsi, nem a játékmenetben rejlő lehetőségekre. Aki ilyen, annak pont az veszi el a játék értékét, ha nehezebb fokozaton játszik. Lásd Donátot, akinek ez a játék eddig csalódás, pont azért, mert nem kedveli ezt a műfajt, és a fejtörők és ügyességi részek még így sem visszaállíthatóak. Hátha még a harcoknál is vért kéne izzadnia. Mindenkinek csak az érték, ami őt érdekli. Én se fogom soha többé nehezebb fokozaton végigszenvedni, egyszer elég volt. Innentől már csak a sztori miatt fogom újra és újra kijátszani, ahhoz meg elég a legkönnyebb fokozat. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
miro Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. (szerkesztve) Ha annyira a story erdekel h ezert felaldozod a jatek elvezhetoseget akkor menj fel youtube-ra es nezd meg az osszevagott bejatszasokat,mert te akkor nem jatszani akarsz hanem sw rajzfilmet nezni. De tetszik ez a mindenkinek csak az ertek duma,el lehet sutni gyakorlatilag mindenre amivel nem ertesz egyet.. Szerkesztve: 2019. November 22. - miro 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Ne sznobozzunk már. Mindenki úgy játszik ahogy akar. Annak aki gyors sikerélményre vágyik és szabadon fel akarja fedezni a pályákat annak a legkönnyebb mód tökéletes. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
miro Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 1 perccel korábban, Bomarr írta: Ne sznobozzunk már. Mindenki úgy játszik ahogy akar. Annak aki gyors sikerélményre vágyik és szabadon fel akarja fedezni a pályákat annak a legkönnyebb mód tökéletes. De ki beszelt arrol hogy ez nem igaz? En arrol irtam hogy legkonnyebb fokozaton a jatek sokat veszit ah ertekebol es elvezhetosegebol. Akinek az a vagya hogy vegig szaladjon a palyan,tegye azt,de szerintem pont hogy ha van nehezsege,akkor jon ki igazan maga a jatek sava borsa. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 3 órával ezelőtt, Dei írta: Nos, valójában 6 bolygó van, de összesen 8 helyszín szerepel a játékba. Mert a végjáték is a Braccán van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. (szerkesztve) 7 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Mert a végjáték is a Braccán van? Nem, de a végjáték egy holdon van. Spoiler Spoiler Ugye van a 6 bolygó: Bracca, Bogano, Zeffo, Dathomir, Kashyyyk és Ilum. Van 1 hold: Nur 1 aszteroida/űrállomás: Ordo Eris Szerkesztve: 2019. November 22. - Dei 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 20 perccel korábban, miro írta: En arrol irtam hogy legkonnyebb fokozaton a jatek sokat veszit ah ertekebol es elvezhetosegebol. A könnyű fokozat épp hogy hozzátesz az értékéhez és az élvezhetőségéhez annak aki igy szeret játszani. Nem olyan ördöngösség ezt belátni. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 2 órával ezelőtt, miro írta: Ha annyira a story erdekel h ezert felaldozod a jatek elvezhetoseget akkor menj fel youtube-ra es nezd meg az osszevagott bejatszasokat,mert te akkor nem jatszani akarsz hanem sw rajzfilmet nezni. De tetszik ez a mindenkinek csak az ertek duma,el lehet sutni gyakorlatilag mindenre amivel nem ertesz egyet.. Te, hogyan tolod a játékot? Konzolon vagy Pc-én? Mert azért havernál nem kicsit kijött,hogy pc-én még nehezebb főleg,ha feljebb vezed a fokozatokat. Látható, és érezhető ,hogy arra teremtették a játékot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. (szerkesztve) 9 perccel korábban, Kargarosz írta: Te, hogyan tolod a játékot? Konzolon vagy Pc-én? Mert azért havernál nem kicsit kijött,hogy pc-én még nehezebb főleg,ha feljebb vezed a fokozatokat. Látható, és érezhető ,hogy arra teremtették a játékot. Nem nehezebb a játék PC-n, hanem az irányítást kontroller-re szabdák és nem billentyű + egér kombóra. Még egy figyelmeztetés is van a PC verzió elején, hogy kontroller a megfelelő eszköz hozzá. Persze lehet játszani billentyűzettel is, de azzal macerásabb. Szerkesztve: 2019. November 22. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 1 perccel korábban, Dei írta: Nem nehezebb a játék PC-n, hanem az irányítást kontroller-re szabdák és nem billentyű + egér kombóra. Még egy figyelmeztetés is van a PC verzió elején, hogy kontroller a megfelelő eszköz hozzá. Persze lehet játszani billentyűzettel is, de azzal macerásabb. Lényegében erre akartam rávilágítani. De igazából nekem kontrollerrel még nehezebb lenne az irányítás mivel pc-én nőttem fel nem Xbox meg PS-en. Szóval ilyen téren még a pc-vel jobban járok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 3 perccel korábban, Kargarosz írta: Lényegében erre akartam rávilágítani. De igazából nekem kontrollerrel még nehezebb lenne az irányítás mivel pc-én nőttem fel nem Xbox meg PS-en. Szóval ilyen téren még a pc-vel jobban járok. Van egy ismerősöm, aki ez a játék miatt vett életébe először kontrollert a kezébe. Nem mondom azt, hogy élvezte, de azért megpróbálta vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
miro Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. (szerkesztve) En is PC-n tolom,ugyanugy vagyok mint Te,ezen nottem fel,es igen,sokkal nehezenb a kombojat kihasznalni,mert egyszeruen szornyen nem all kezre,de ezt szerintem vallalni kell ha nem konzolon jatszol.. Ertem en ezt a modrrn gondolkodast meg nincs is vele bajom,de hogy miert kellett itt is a 80%nak nonek lenni,egyszeruen nagyon kitud zokkenteni engem.. Szerkesztve: 2019. November 22. - miro 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Megszereztem a Platina trófeát! Nagyon élveztem a játékot, bár a fent említett dolog azért megkínzott egy-két esetben. Köszönet illeti az ügyben @Dei-t, aki egyengette az utam tapasztalataival, tanácsaival a végső elismerésig! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Végre én is végigvittem! A sztori kész, már csak néhány felfedezni és fejlesztenivaló van hátra. Imádtam minden percét! A God of War III direktorától pont egy ilyen produktumra számítottam, és nem okozott csalódást! Számomra ez az új kedvenc Star Wars videojáték! Remélem lesz folytatása! Végig nagyon Force Unleashed érzésem volt, aminek szintén mind a két részét szerettem, de ez túlszárnyalja azt a szériát! Milyenek voltak már A Sithek bosszúja zenék benne, te jó ég! Az állam leesett azoknál a részeknél! És akkor most végre végigolvasom a hozzászólásokat, amiket spoileresen írtatok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 23. A Kilencedik Nővér elleni boss-fight elképesztő hagnulatos volt. Igaz, nem story nehézségen játszom, így nem adta könnyen a bőrét. Viszont a csaj kapcsán elképzelhető, hogy bakiztak... az újabb Vader képregényben (ami nem sokkal az Ep3 után játszódik) Vader kiszúrja a Nővér egyik szemét edzés során, míg a játékban (ami 5 évvel játszódik az Ep3 után) látszólag semmi baja a szemének. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Mű szeme lett. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 23. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mű szeme lett. Erre én is gondoltam, de a sebhelye sincs meg, míg Kylónak meglátszott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Az egyik kedvencem a játékból, az arénaharc. Hihetetlen feelingje volt, főleg a mongól metálra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 24. 19 órával ezelőtt, Darth Sky írta: A Kilencedik Nővér elleni boss-fight elképesztő hagnulatos volt. Igaz, nem story nehézségen játszom, így nem adta könnyen a bőrét. Viszont a csaj kapcsán elképzelhető, hogy bakiztak... az újabb Vader képregényben (ami nem sokkal az Ep3 után játszódik) Vader kiszúrja a Nővér egyik szemét edzés során, míg a játékban (ami 5 évvel játszódik az Ep3 után) látszólag semmi baja a szemének. A Deluxe Editionhoz járt digital art book, ott látszik a 3D modell, és ott van rajta a sebhely. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.