Rog Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 1. Borítótervet kapott az "art" könyvecske. 1 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 1. Ez nekem nagyon valami Sith templomnak néz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 8. Biztos ez a Sötét Templom, amivel az előzmény képregény foglalkozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 9. Néhány kép a The Art of Star Wars: Jedi Fallen Order kiadványból: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. "Cal Kestis – A Jedi Padawan during the Clone Wars, Cal Kestis narrowly escaped the horrors of Order 66 and was forced into hiding. Together with explorer droid BD-1, he embarks on a journey to rebuild the Jedi Order while evading the terrifying Imperial Inquisitorius." 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. (szerkesztve) Új trailer csütörtökön. a Triple Force Friday Global Reveal című élő közvetítés keretében lesz bemutatva, ami a játék mellett az EP9-el és A Mandalorival is foglalkozni fog. A livestream magyar idő szerint este 8 órakor kezdődik. Szerkesztve: 2019. Szeptember 24. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. Betettem a IX-es topikba is pár órája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. Bocsi, nem nagyon nézegetem már egyik 9-es topicot se Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. Semmi gond, épp a spoilermentesbe raktam be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 25. Holnap új trailer jön a játékhoz. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 25. 4 poszttal feljebb raktam be, hogy csütörtökön lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 26. Na basszus akkor "kissé" figyelmetlen voltam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 26. 45 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Na basszus akkor "kissé" figyelmetlen voltam. Én is úgy olvastam valahol, hogy ma lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 26. Itt az új előzetes! 4 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 26. Bejövős, a lerombolt Jedi templomoknak nagyon jó hangulata van, és tetszik az a nagyranőtt denevérizé is. Érdekes lesz a 9. nővért mozgásban látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 26. Eszméletlen jól néz ki ez az előzetes. Van egy kis DarkSouls feelingje is. Remélem hoz majd annyi kihívást is. Ha eddig volt némi kételyem, most már biztos a preorder. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. (szerkesztve) Nagyon jól néz ki! Úgy látom a Második Nővér mellett egy másik inkvizítor is feltűnik majd a DV képregényekből, a Kilencedik Nővér: Szerkesztve: 2019. Szeptember 27. - RacerX 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. 6 órával ezelőtt, RacerX írta: a Kilencedik Nővér: Ez nő??? Dafuq 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Nem látod a kecses vállán? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. (szerkesztve) Ennél a nőnél nincs kecmec, ha kellesz akkor meg is fog kapni, ha akarod ha nem. Szerkesztve: 2019. Szeptember 27. - Darth Cupsy 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Nagyon jó lett az új előzetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. 17 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Ennél a nőnél nincs kecmec, ha kellesz akkor meg is fog kapni, ha akarod ha nem. Komolyan mondom mindennek néztem csak annak nem Végtére is ilyenkor szokták mondani,hogy nem a külső a lényeg 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. 2019. 09. 26. - 22:50, kudar írta: Van egy kis DarkSouls feelingje is. Remélem hoz majd annyi kihívást is. A harcrendszert onnan vették át, még inkább, a Bloodbornból, de nem lesz olyan nehéz, mint azok. Hála az égnek. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. 54 perccel korábban, Dzséjt írta: A harcrendszert onnan vették át, még inkább, a Bloodbornból, de nem lesz olyan nehéz, mint azok. Hála az égnek. Pedig nagyon el tudnám képzelni - és imádnám is, mert én oda-vissza vagyok ezekért a gémekért - egy olyan SW gémet, amiben szépen megy a sztori, de ugyanúgy vannak bossok, vagyis nehéz bossok, mint a Sekiro, DS és társaiban. Ezekben leginkább azt sajnáltam mindig, hogy a történet eléggé is gyenge volt, amit itt viszont lehet pótolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Nagyon nem szeretem a Dark Souls játékokat. Nagyon ritkán tudok egybe sokat játszani. Ha pedig végre van időm játszani akkor sikerélményt szeretnék, nem pedig milliószor nekifutni újra és újra ugyanazoknak az ellenségeknek. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. (szerkesztve) Én is így vagyok ezzel, annyi különbséggel, hogy nekem több időm van játszani, de baromi kevés a türelmem. Gyorsan fel tud mérgelni egy játék, ezért sem játszom mediumnál magasabb fokozaton. Szóval tudom, hogy sokan szeretik ezt a zsánert, de én is kerülöm jó nagy ívben a From Software programjait, és baromira nem örülnék, ha alapból ilyen lenne egy SW játék, pláne azután, amilyen programokkal és amilyen gyakorisággal az utóbbi időben elkényeztett minket az EA Star Wars terén. De azért gondolom, aki nehezet akar, annak lesz magasabb nehézségi szint, ki tudja, talán a legnehezebb fokozaton simán Dark Souls szintű. Szerkesztve: 2019. Szeptember 30. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Én is így vagyok ezzel, annyi különbséggel, hogy nekem több időm van játszani, de baromi kevés a türelmem. Gyorsan fel tud mérgelni egy játék, ezért sem játszom mediumnál magasabb fokozaton. Dettó. Az nem zavar ha meghalok párszor, de mikor esély sincs(kb ha 15-20.-adszorra sem sikerül) azonnal törlöm a játékot. Így járt a 2017-es Prey is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: De azért gondolom, aki nehezet akar, annak lesz magasabb nehézségi szint, ki tudja, talán a legnehezebb fokozaton simán Dark Souls szintű. Na annak örülnék. Amúgy a játékok nagy részét én is médiumon játszom, de a From Softwave-es és hozzá hasonló gémeket imádom. Imádom a kihívást ezekben a játékokban, és nincs jobb érzés, amikor egy boss, aminek próbálod a legapróbb mozdulatait is kiismerni, és már 50xre mész neki, sikerül legyőznöd. Persze azokat is megértem, akik ettől agybajt kapnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 7. TV szpotocska: 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. A Bracca roncstelep bolygó koncepciós rajzai. A Bontó Céh (Scrapper Guild) uralma alatt áll a bolygó, ahol a leselejtezett Venator-osztályú csillagrombolók találhatók meg. A Braccán található kocsmák és éttermek. Bruno Werneck alkotása. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.