Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Poe Dameron vs. Plo Koon (KIEMELT SELEJTEZŐ)

Kiemelt Selejtező #4 30 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson a Winter Madness főtáblára?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2019-11-12 18:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

• Donát megnyitotta a topikot
  • Donát kiemelte a topikot
Hozzászólás ideje:

Tudom, hogy nincs sok esélye, de Plo mester iránt én mindig is elfogult leszek, bárki is legyen az ellenfél. :) Egyébként Poe talán a legnagyobb kedvenc az új trilógia főhősei közül, így bárki is jut tovább, annak csak örülök.

Hozzászólás ideje:

Poe Dameron nagy kedvenc, Plo Koont viszont szerintem soha észre sem vettem volna (túlzok), ha Filoni nem rajongana érte. :) 

Hozzászólás ideje:

Poe az abszolut kedvencem az új trilógiában. Valamiért a kánonban jobban bejönnek a nem erőhasználók nem tudom miért :hmm:

Plo Koon-tól nem tudom elvenni hogy az egyik legbölcsebb Jedi.

Ráadásul neki köszönhetjük, hogy Ahsoka jedi lehetett (meg az íróknak de nah :D ).

Hozzászólás ideje:

A mai napon nem igazán kell gondolkodnom, hogy kire szavazzak. Pilóták a kedvenceim, ezért Poe kapja a szavazatomat. :) 

Hozzászólás ideje:

Poe nekem még igencsak ellentmondásos karakter. Sokszor kifejezetten antipatikus, a Resistance-ben meg pláne. Ploból sajna nem sokat láttunk, az viszont kifejezetten meggyőző volt. Szerintem egy méltatlanul mellőzött figura, aki sokkal többet érdemelt volna, mert érdekes fazon. Most is inkább ő kapja a voksom.

Hozzászólás ideje:

Ez eddig a legkönnyebb választás: Poe. :)

Az Ep8-ban látott karakterfejlődése miatt, meg mert nagyon sokat várok tőle az előttünk álló Ep9-ben, és mert szegény Plo Koon-t alig láttuk még a TCW-ben is.

Hozzászólás ideje:

Poe és Plo esetében is az a helyzet, mint a másik szavazásnál pl. Windu és Aayla esetében. Előbbi jóval több időt töltött a képernyőn, jelentősebb, más kaliberű karakter. A filmek alapján (bár ez számos Jedire igaz) Plo csak egy háttérkarakter, aki vajmi keveset ad hozzá a történethez, nem igazán ismerjük meg, hatalmas kérdőjelek maradnak utána. Szerencsére a TCW csiszolt ezen is, de bármennyire is kedvező irányba, Poe ellen ez kevés. 

Poe számomra is kissé ellentmondásos, bár ez a karakterfejlődésének része. Sokszor felelőtlen, vakmerő és nagyképű, de ezen tulajdonságain csiszolva szép lassan valódi vezetővé érik a TLJ-ban. A képregénysorozatában jobban megismerhetjük, így kiderül, hogy az imént említett negatív tuljdonságai alatt valójában egy törődő, bátor, önfeláldozásra kész ember rejlik. 

Hozzászólás ideje:

Poe nekem is nagy kedvencem, a gyengeségeivel együtt. Mert azt elvitatni nem lehet tőle, hogy minden idegszálával az Ellenállást és Leiát szolgálja, lojalitása sziklaszilárd. Az, hogy van pár hibája? Na bumm... A TLJ végére ezek is megoldódtak. :D 

Plo mester badass meg minden, de nekem olyan mint a többi Jedi. Semmi különlegeset nem tudok rá mondani azon kívül, hogy felfedezte Ahsokát. Ez viszont kevés, hogy rá szavazzak. 

Hozzászólás ideje:
20 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az, hogy van pár hibája? Na bumm...

Mondjuk Leia nem intézte el annyival, hogy na bumm :D azért ezek a hibák mégiscsak súlyos emberéletekbe kerültek

Hozzászólás ideje:

Nehéz, mert mind a kettejüket nagyon bírom. De mégis Poe-ra megy a voksom, az ő vagány, belevaló (önfejű, makacs) karakterét sokkal jobban kibontották. :)

• Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.