Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Charles Soule: Light of The Jedi

A könyv értékelése 12 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen osztályzatot adnál a könyvnek?

• 5 - kiváló
    • 4 - jó
      0
    • 3 - közepes
      0
    • 2 - gyenge
      0
    • 1 - rossz
      0

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én már megtanultam, hogy ha arról jön email, hogy Csomagot adtak fel Önnek, akkor az másnap megjön :D Utána se kép se hang, max a nyomonkövetést lehet frissítgetni hol jár, de általában az is levan maradva 1 nappal.

Hozzászólás ideje:

Nekem egyelőre csak tegnap a Szukits által küldött e-mail jött meg, hogy a Kyloval együtt feladták. A posta felől még semmi. De jó látni, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki már tűkön ülve várja. :D

Hozzászólás ideje:

Én is a munkahelyemen ma egész végig, a telefonomra figyeltem, mikor hívnak hogy megérkezett a könyv. De sajnos még várnom kell rá. 

Hozzászólás ideje:
7 hours ago, Ody Mandrell said:

esetleg megemlithetnéd nekik, hogy térjenek át a GLS-re mert sokkal jobb. A posta egy rettenet. Összegben se olcsóbb a posta.

Nekem összességében a postával sincs bajom. Még soha egy csomagom se károsodott mióta ők hordják. A GLS is jó volt. Csak annyi a különbség, hogy a GLS-es csávó cukibb volt mint aki most a postával hozza a csomagokat.:oops:

Hozzászólás ideje:

A GLS-es srác, aki errefelé jár, szintén :D De mivel most már állandóan bent dolgozom, tárgytalan a GLS. Ezeket a könyveket egyébként is mindig postára kérem ott maradóként, hogy mi tudjunk bemenni érte, amikor alkalmas, nem volt még problémám. 

Hozzászólás ideje:
24 minutes ago, MissKarrde said:

A GLS-es srác, aki errefelé jár, szintén :D 

Akkor tudnak jóképű futárokat felvenni látom.:D Na, ennyi buzulás elég volt.:lol: Remélem nem fog holnap esni, és elázni a csomagom. Nem örülnék ha hullámosra száradnának a lapok.

Hozzászólás ideje:

Nekem is holnap jön elvileg, a Kylo Ren képregénnyel. 

Mindkettőt várom, az előbbit a hangoskönyv sikere kapcsán, az utóbbit, mert annyira érdekel, hogy félretettem a képregények iránti általános közömbösségemet. :)

Hozzászólás ideje:

Ma délelőtt megérkezett hozzám A Jedik fénye! De nemcsak az. Még nem híreszteltem itt a fórumon de most hogy végre megjött a csomagom hagy dicsekedjek egy picit. Én voltam az egyik nyertese a Szukits "50.000"-es nyereményjátékának, így nyertem egy 50.000 Ft-os kupont amit szabadon felhasználhattam Szukits kiadványokra! Úgyhogy most nagy az öröm! :hb:

A legutóbb megjelent 4 SW képregény előnyt élvez, mert azok úgyis gyorsan olvashatók, de amint azokat ledaráltam, jön A Köztársaság Fénykora: A Jedik fénye!

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, mui-ruy írta:

Ma délelőtt megérkezett hozzám A Jedik fénye! De nemcsak az. Még nem híreszteltem itt a fórumon de most hogy végre megjött a csomagom hagy dicsekedjek egy picit. Én voltam az egyik nyertese a Szukits "50.000"-es nyereményjátékának, így nyertem egy 50.000 Ft-os kupont amit szabadon felhasználhattam Szukits kiadványokra! Úgyhogy most nagy az öröm! :hb:

A legutóbb megjelent 4 SW képregény előnyt élvez, mert azok úgyis gyorsan olvashatók, de amint azokat ledaráltam, jön A Köztársaság Fénykora: A Jedik fénye!

Gratulálok!:D

Nekem is ma reggel jött meg a könyv a Kylo képregénnyel és a Birodalom Visszavág novelláskötettel együtt. 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, mui-ruy írta:

Gratulálok!

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, mui-ruy írta:

Gratulálok! :)

Nekem is megjött a csomag! :) Viszont egész nap nem esett eddig, csak abban a félórában ömlött, amikor ki kellett mennem a futárhoz a kapuba. :D

Hozzászólás ideje:

Még nem kezdtem el olvasni, de így első benyomásra meg kell állapítanom, hogy gyönyörű borítója van a könyvnek. A színvilág élesen eltér a többi SW-könyvtől, ami még jobban kihangsúlyozza, hogy ez egy másik korszak. Egyik legszebb SW-könyv, alig várom már, hogy elkezdjem. :D

Hozzászólás ideje:

Ma hozzám is megérkezett a drágaság. Fel is került a polcra, és úgy kirí a többi közül, mint a Starlight Beacon.:D

Szerkesztve: - Iqvi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.