Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Szenzációs hír! Ez a kedvenc animációs SW sorozatom, úgyhogy nagyon örülök hogy nem ér véget pár rész múlva. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. 37 perccel korábban, Dzséjt írta: Akkor ezt most itt hagyom. Persze ez jó hir, viszont én nem bánnám, ha kapnánk valamiféle idővonalbeli tájékoztatást, mert szinte képtelenség meghatározni, mennyi idő is telt el a Birodalom kikiáltása óta. A 14. War Mantle rész egy amolyan fordulópont, is lehetne, ha kapnánk valamiféle idővonalbeli magyarázatot. Most akkor a 14. résszel eltelt már 1 év, avagy sem? Ha eltelt 1 év, akkor nem lennék meglepődve, ha Ahsoka Tano egy rövid cameo erejéig a tiszteletét tenné a sorozatban, Rex oldalán. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. (szerkesztve) Ha nagyobb mennyiségű idő telt volna el, azt szerintem egyértelműen jelezték volna valamivel, pl.: Omega tökéletes indikátor lehetne ebből a szempontból ha kapna egy új modellt. Szerkesztve: 2021. Augusztus 5. - Darth Cupsy 4 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Na, jókor kérdeztem... Jöhet. És a cliffhanger is! 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Remek, remek! Tényleg többet érdemel ez a fantasztikus látványvilágú sorozat egy évadnál. 4 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Ha nagyobb mennyiségű idő telt volna el, azt szerintem egyértelműen jelezték volna valamivel, pl.: Omega tökéletes indikátor lehetne ebből a szempontból ha kapna egy új modellt. Talán fél év már eltelt, 1 év meg olyan soknak tűnik, szerintem. Jó lenne ha Crosshair történeti ivét normálisan lezárnák az 1. évad végén. Nem kellene ezt átvinniük a 2. évadra is. Vagy igy, vagy úgy, de lezárják, remélhetőleg. Ezt meg most dobta fel a twitter, hát...ez... https://twitter.com/maia3aura/status/1410689152102797313 Szerkesztve: 2021. Augusztus 5. - Cpt. Rex Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Örülök a bejelentésnek. Én most azt mondom, kb. annyi évadot kapunk, mint a Rebels. 3-4 évad szerintem bőven benne lehet a sorozatban. Szerintem a maradék két rész már inkább a kaminoi/klónos szállal fog foglalkozni. Most mondok egy teóriát - sajátomat - hogyan is képzelem el az évad végét és a következő évadot: Spoiler Hunter megmenekül, végre eldönti a Bad Batch, hogy mit is akar a galaxisban - még egy évadot szerintem nem fognak áldozni arra, hogy különböző küldetésekre menjenek Cid megbízásából - és ez azt jelenti, hogy besegítenek Rexnek, aki klónokat toboroz. Howzer is ott lehet a csapatban Gregorral és még pár noname klónnal. Emlékszem, Filoni terve az volt a Rebelsben, hogy Rexék egy pár klónnal lettek volna, de ezt végül elvetették. Itt jöhet ez a történet. A 2. évad szólhat erről, hogy klónokat keresnek. Eközben én behoznám a Delta osztagot, ha már Scorch "elvileg" szerepelt az előző részben, akkor jöjjön a többi is és lesz egy speciális klónosztag, aki a Birodalom megbízásából le kell vadásznia a Bad Batch tagjait. Crosshair igazából 50-50, hogy most visszatalál a társaihoz, vagy marad rosszfiú - esetleg meghal - továbbá én még Codyt is viszontlátnám. Egyelőre nagyon el van tűnve a karakter, hát jöjjön. Mellékszálként meg jöhet az alvilág. A 13. rész ennek megágyazott. Jöjjenek a pyke-ok, Crimson Dawn - ide még Mault is belehet szőni Dryden Vossal - továbbá a fejvadászok is gyűjjenek. Bane, Fennec, Boba és még egy páran. Mivel Kanan és Hera múltjából is láttunk egy kis szeletet, eltudom képzelni, hogy a Ghost család többi tagja is tiszteletét teszi valamilyen formában: Mandalore és Bo-Katan feltűnését már korábban is pletykálták, hát ide jöhetnek és akkor Sabine múltja is előkerülhetne egy picit. Zeb népének kiirtása nem tudom mikor történt, de simán beleszőhetik a sorozatba. Lothal miképpen festene ki ebben az animációs stílusban? Kíváncsi vagyok a fináléra és hogy ez milyen irányba viszi a Batch tagjait. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. A végső twitter poszt. https://twitter.com/JenniferCorbett/status/1423371451898294272 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Michnovetz írta, ez már jó jel. Az idézet pedig... 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Fantasztikus hír. Szerintem most már nekem is ez a kedvenc SW animációs sorozatom. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Az első vélemények alapján kegyetlen jó lett a mai rész! 1 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. 55 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az első vélemények alapján kegyetlen jó lett a mai rész! De még mennyire 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Libabőr, libabőr kérem szépen. 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Ma egész nap ezt várom, csak este végzek a melóval, de utána rohanás haza. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Dettó kicsit azért sajnálom, hogy egy ideje már nem tudom az elsők között nézni a heti részt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Hátborzongató epizód. Az utolsó pár perc valami egészen eszméletlen! 2 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. 57 perccel korábban, Nute Gunray írta: Ma egész nap ezt várom, csak este végzek a melóval, de utána rohanás haza. 1 órával korábban, Yoda József írta: Dettó kicsit azért sajnálom, hogy egy ideje már nem tudom az elsők között nézni a heti részt Én is ebbe a cipőben járok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Szintén zenész. De amint leteszem a billentyűzetet, repülök megnézni. Csak addig nehogy valaki elspoilerezze a végét nekem. Már három ismerősöm írt rám, hogy "te, micsoda vége volt az e heti résznek"... Bazzz... Szerencsére még egyik sem azzal kezdte, hogy mi volt a vége, így idejében leállítottam őket. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Mi volt ez az epizód, oh my god........ És a legvége meg.......hosszú lesz az az 1 hét, úgy érzem. Epizód hossz: 24:08 1 1 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Én megvárom a letudásával a következő részt. Majd közvetlenül a szezonzáró meglesése előtt kerítek sort rá. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Ez a rész számomra A rész! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Csatlakozom az előttem szólókhoz Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. 2 órával ezelőtt, Rog írta: Én megvárom a letudásával a következő részt. Majd közvetlenül a szezonzáró meglesése előtt kerítek sort rá. Kitartást hozzá, de tényleg! Még kiváncsibb lettem, vajon kapunk-e rá választ, a jövő héten...?? Ez a rész, már maga volt egy cliffhanger, és még mi lesz a jövő héten..... De nehéz spoiler nélkül irni bármit is. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 6. Köszi, habár szinte simán ki fogom bírni azt a hét napot. Más lenne a helyzet ha úgy alakultak volna a dolgok az előző részben hogy Omega miatt lehessen izgulni. Na abban az esetben tutira nem várnék. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 8. Ki szeretné levezényelni az első évados szavazást? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 9. A Return to Kamino guide képe: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 10. Mit vártok az utolsó résztől? Lesz valami meglepetés vagy cliffhanger? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 10. Most hogy már fix a 2. évad, szerintem lesz cliffhanger. Omegával kapcsolatban számítok valamire. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 10. Arra számítok hogy Crosshair szálát valamiképp lezárják. Szerintem amikor az első évadot csinálták még nem vehették biztosra hogy lesz második évad ezért ezt a sztorit befejezték. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.