Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

What?:o Már a finálén dolgoznak? De az meg, hogyan lehet? Ez a zenei stúdió mióta dolgozik együtt a Lucasfilmmel?

Hozzászólás ideje:

Szerintem az első évad fináléjáról beszél. Az előző hónapban mondta Kevin, hogy éppen végeztek a 14. rész zenéjével, ebből logikus következtetés, hogy 16 részes évad miatt most az első évad végét fejezik be. :)

Hozzászólás ideje:
Just now, Bence1997 said:

Szerintem az első évad fináléjáról beszél. Az előző hónapban mondta Kevin, hogy éppen végeztek a 14. rész zenéjével, ebből logikus következtetés, hogy 16 részes évad miatt most az első évad végét fejezik be. :)

Ha már az első évad fináléja tényleg olyan lesz amilyennek a tweetben van sugallva akkor nem is tudom mit várjak majd a többi évadtól.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 perccel korábban, Bence1997 írta:

Igen, jobban belegondolva ez lehet csak nem volt elég konkrét.

Hozzászólás ideje:

Megelőlegeztem a bizalmat a wookie-nak. Valahonnan szokták tudni. A múlt heti is előbb volt fenn náluk mint a . com- on. Természetesen cserélem haa megváltozik. 

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Én annak, hogy valamelyik YT csatornán, vagy egyéb közösségi platformon ezt sikerült összelegózni, nem igazán adnék hitelt. A Disney is jó hülye lenne, ha egy évaddal letudná az egészet. Persze sosem lehet tudni, de erősen kétlem.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bence1997 írta:

Elvileg ez a 4. rész címe. Persze lehet fake news is, majd holnap reggel megtudjuk. :)

4m22ti36qa071.png?width=453&format=png&a

Talán Rex lesz az az öreg barát? :)
Ha igen, akkor a holnapi rész, egy rendkivül érdekes rész lesz.  Nagyon erős story szállal, talán még erősebb lesz, mint az évadnyitó rész. 

Igy viszont akkor érthető lesz, miért nem kaptunk új trailert/promo-t. :)

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:
42 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Talán Rex lesz az az öreg barát? :)
Ha igen, akkor a holnapi rész, egy rendkivül érdekes rész lesz.  Nagyon erős story szállal, talán még erősebb lesz, mint az évadnyitó rész. 

Igy viszont akkor érthető lesz, miért nem kaptunk új trailert/promo-t. :)

Az "old" ebben a kontextusban inkább "régi", mint "öreg".

Hozzászólás ideje:

Egy elmélet: lehetséges, hogy Grogu később felbukkan a sorozatban? Azt tudjuk, hogy a 66-os parancs után valakik elrejtették a Birodalom elől. Ezek lehettek akár a Bad Batch tagjai is, szerintem a portfóliójukba beleillik egy ilyen küldetés. Valahogy ki kellett kötnie a Mandóban látott fejvadászoknál, úgyhogy valószínűleg nem a jedik vitték magukkal.

Hozzászólás ideje:
32 minutes ago, Whill said:

Egy elmélet: lehetséges, hogy Grogu később felbukkan a sorozatban? Azt tudjuk, hogy a 66-os parancs után valakik elrejtették a Birodalom elől. Ezek lehettek akár a Bad Batch tagjai is, szerintem a portfóliójukba beleillik egy ilyen küldetés. Valahogy ki kellett kötnie a Mandóban látott fejvadászoknál, úgyhogy valószínűleg nem a jedik vitték magukkal.

Ahsoka azt mondta, hogy Grogut kimentette valaki a templomból és elrejtette. Ebből azért elég egyértelmű, hogy egy Jedi menthette ki. Persze valahogy beleszőhető a kis zöld cukiság a sorozatba, irtó aranyos lenne egy közös jelenet Omegával:D, de én nem tartom szükségesnek és valószínűnek se, hogy ez benne lesz a sorozatban.

Hozzászólás ideje:

Észrevettétek, hogy a múlt heti résszel mennyi mindent lelőttek ismét, az eddig látott trailerekből?  Vagy csak nekem tűnt fel?  :)      

Tartom magam ahhoz, hogy az első 8 részt mutatták be nekünk.  Már nem sok jelenet maradt, amit ne láttunk volna.  

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.