Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
37 perccel korábban, Dzséjt írta:

Akkor ezt most itt hagyom.

Persze ez jó hir, viszont én nem bánnám, ha kapnánk valamiféle idővonalbeli tájékoztatást, mert szinte képtelenség meghatározni, mennyi idő is telt el a Birodalom kikiáltása óta. A 14. War Mantle rész egy amolyan fordulópont, is lehetne, ha kapnánk valamiféle idővonalbeli magyarázatot. Most akkor a 14. résszel eltelt már 1 év, avagy sem?  Ha eltelt 1 év, akkor nem lennék meglepődve, ha Ahsoka Tano egy rövid cameo erejéig a tiszteletét tenné a sorozatban, Rex oldalán.

Hozzászólás ideje:

Ha nagyobb mennyiségű idő telt volna el, azt szerintem egyértelműen jelezték volna valamivel, pl.: Omega tökéletes indikátor lehetne ebből a szempontból ha kapna egy új modellt.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Ha nagyobb mennyiségű idő telt volna el, azt szerintem egyértelműen jelezték volna valamivel, pl.: Omega tökéletes indikátor lehetne ebből a szempontból ha kapna egy új modellt.

Talán fél év már eltelt, 1 év meg olyan soknak tűnik, szerintem. 

Jó lenne ha Crosshair történeti ivét normálisan lezárnák az 1. évad végén. Nem kellene ezt átvinniük a 2. évadra is. 

Vagy igy, vagy úgy, de lezárják, remélhetőleg.

Ezt meg most dobta fel a twitter, hát...ez... :D  

https://twitter.com/maia3aura/status/1410689152102797313

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:

Örülök a bejelentésnek. :)

Én most azt mondom, kb. annyi évadot kapunk, mint a Rebels. 3-4 évad szerintem bőven benne lehet a sorozatban. Szerintem a maradék két rész már inkább a kaminoi/klónos szállal fog foglalkozni. Most mondok egy teóriát - sajátomat - hogyan is képzelem el az évad végét és a következő évadot:

Spoiler

Hunter megmenekül, végre eldönti a Bad Batch, hogy mit is akar a galaxisban - még egy évadot szerintem nem fognak áldozni arra, hogy különböző küldetésekre menjenek Cid megbízásából - és ez azt jelenti, hogy besegítenek Rexnek, aki klónokat toboroz. Howzer is ott lehet a csapatban Gregorral és még pár noname klónnal. Emlékszem, Filoni terve az volt a Rebelsben, hogy Rexék egy pár klónnal lettek volna, de ezt végül elvetették. Itt jöhet ez a történet. A 2. évad szólhat erről, hogy klónokat keresnek. Eközben én behoznám a Delta osztagot, ha már Scorch "elvileg" szerepelt az előző részben, akkor jöjjön a többi is és lesz egy speciális klónosztag, aki a Birodalom megbízásából le kell vadásznia a Bad Batch tagjait. Crosshair igazából 50-50, hogy most visszatalál a társaihoz, vagy marad rosszfiú - esetleg meghal - továbbá én még Codyt is viszontlátnám. Egyelőre nagyon el van tűnve a karakter, hát jöjjön. :D

Mellékszálként meg jöhet az alvilág. A 13. rész ennek megágyazott. Jöjjenek a pyke-ok, Crimson Dawn - ide még Mault is belehet szőni Dryden Vossal - továbbá a fejvadászok is gyűjjenek. Bane, Fennec, Boba és még egy páran.

Mivel Kanan és Hera múltjából is láttunk egy kis szeletet, eltudom képzelni, hogy a Ghost család többi tagja is tiszteletét teszi valamilyen formában: Mandalore és Bo-Katan feltűnését már korábban is pletykálták, hát ide jöhetnek és akkor Sabine múltja is előkerülhetne egy picit. Zeb népének kiirtása nem tudom mikor történt, de simán beleszőhetik a sorozatba. Lothal miképpen festene ki ebben az animációs stílusban?

Kíváncsi vagyok a fináléra és hogy ez milyen irányba viszi a Batch tagjait. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
57 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Ma egész nap ezt várom, csak este végzek a melóval, de utána rohanás haza.

1 órával korábban, Yoda József írta:

Dettó :D kicsit azért sajnálom, hogy egy ideje már nem tudom az elsők között nézni a heti részt

Én is ebbe a cipőben járok. :D

Hozzászólás ideje:

Szintén zenész. De amint leteszem a billentyűzetet, repülök megnézni. Csak addig nehogy valaki elspoilerezze a végét nekem. Már három ismerősöm írt rám, hogy "te, micsoda vége volt az e heti résznek"... Bazzz... Szerencsére még egyik sem azzal kezdte, hogy mi volt a vége, így idejében leállítottam őket.

Hozzászólás ideje:

Mi volt ez az epizód, oh my god........     

És a legvége meg.......hosszú lesz az az 1 hét, úgy érzem.  

Epizód hossz: 24:08

Hozzászólás ideje:

Én megvárom a letudásával a következő részt. Majd közvetlenül a szezonzáró meglesése előtt kerítek sort rá.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Rog írta:

Én megvárom a letudásával a következő részt. Majd közvetlenül a szezonzáró meglesése előtt kerítek sort rá.

Kitartást hozzá, de tényleg! 

Még kiváncsibb lettem, vajon kapunk-e rá választ, a jövő héten...??

Ez a rész, már maga volt egy cliffhanger, és még mi lesz a jövő héten.....

De nehéz spoiler nélkül irni bármit is.  :)   

Hozzászólás ideje:

Köszi, habár szinte simán ki fogom bírni azt a hét napot. Más lenne a helyzet ha úgy alakultak volna a dolgok az előző részben hogy Omega miatt lehessen izgulni. Na abban az esetben tutira nem várnék.

Hozzászólás ideje:

Most hogy már fix a 2. évad, szerintem lesz cliffhanger. Omegával kapcsolatban számítok valamire. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.