Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Május 28. Éppen most , Ody Mandrell írta: Herát láttuk az elején, igaz? Igen. Az a droid Huyang volt? Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Május 28. Hozzászólás ideje: 2022. Május 28. Ennyit találtam.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 28. Hozzászólás ideje: 2022. Május 28. Sajnos ebben semmi új jelenet nincs. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. Május 28. Hozzászólás ideje: 2022. Május 28. Élőszereplős Ahsoka, Hera, Sabine... azért ezt se gondoltam volna pár éve. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Május 28. 4 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Natasha Liu Bordizzo A színésznő elmondta a LIVE-ban, hogy már 1 éve lett castingolva Sabine szerepére. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Skacok, valaki lementette a leak videót? Vagy tud olyan forrást, ahonnan még nem vették le? Ez az egyetlen, amit nem találok sehol, mindkét Mando s03 kamerás teasert sikerült megtalálnom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Sajnos ezt mindenhonnan lepucolták. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. (szerkesztve) Az előbb találtam egy aktív tízert. Felraktam Megára arra az esetre ha ezt is leszednék. https://mega.nz/folder/gcwD3DzK#icEWQodypkE6L7wCxS3D6w Kiszerkesztettem azt a twitter-eset mert leszedték. Szerkesztve: 2022. Május 30. - Rog 3 4 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Itt is elérhető a teljes előzetes, megára felraktam. https://mega.nz/file/Qh5FSBjD#tpvTcxFIo171F4_kwLQ-lUMDotpSM-QO_kEHIlYw6SA 1 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Megnéztem az előzetest. Nem igazán értem, mit titkolnak rajta. Hangulatos, de semmi több. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Gondolom pont ezért nem mutatják be. A rajongóknak érdekes de az átlagnak nem elég ütős. Majd a hivatalos trailer nyilván nagyobb szám lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. 35 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Megnéztem az előzetest. Nem igazán értem, mit titkolnak rajta. Hangulatos, de semmi több. Nem is neked kell értened, ha csak nem vagy a marketing csapatban. Nyilván van egy marketing stratégiájuk, amit üzleti titokként nem szokás megosztani az olyan földi halandókkal, mint te vagy én, ők viszont ott fent a Disney kastélyban ez alapján dolgoznak. Majd láthatod azt a trailert, amit a nagyérdeművel is meg akarnak osztani, ami felteszem, sokkal inkább fog hasonlítani a kész mre mint az, amit akkor vágtak össze, amikor még forgatták a sorozatot. Ne türelmetlenkedj. A sorozat még messze van, előtte még ott az Andor, a The Bad Batch és a The Mandalorian. Nyilván azokkal fognak foglalkozni előbb, aztán majd sorra kerül az Ahsoka is. Ezek az emberek üzleti tervek és marketing stratégiák alapján dolgoznak (amit nem kell értened, mert te a néző vagy), nem egy random ország random rajongójának vágyálmai szerint, és pláne nem hátulról kezdik a munkát. Tessék szépen kivárni türelemmel. Majd jön az is, amikor jönnie kell. Addig meg bőven van és lesz mit nézni. Most például fölkerült a Disney+-ra egy tök chilles cucc, a Star Wars filmek és élőszereplős sorozatok jeleneteit mutatják zene és beszédhangok nélkül. Hangok Galaxisa a címe. Nem nagy cucc, de baromira rá lehet relaxálni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. 3 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Most például fölkerült a Disney+-ra egy tök chilles cucc, a Star Wars filmek és élőszereplős sorozatok jeleneteit mutatják zene és beszédhangok nélkül. Hangok Galaxisa a címe. Nem nagy cucc, de baromira rá lehet relaxálni. Ez már elég régóta fenn van, és nem ez az egyetlen mert van egy Életterek és egy Járművek Mozgásban is. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Előzetest a jövő évi Celebrationig ne várjunk. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 4. OFF: 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez már elég régóta fenn van, és nem ez az egyetlen mert van egy Életterek és egy Járművek Mozgásban is. Egen? Na az fura, mert nálam a Disney+ újdonságok sorában jelent meg. Az Élettereket és a Járművek mozgásbant már láttam korábban, de erről még nem is hallottam, azért is hittem el, hogy újdonság. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 4. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: OFF: Egen? Na az fura, mert nálam a Disney+ újdonságok sorában jelent meg. Az Élettereket és a Járművek mozgásbant már láttam korábban, de erről még nem is hallottam, azért is hittem el, hogy újdonság. OFF Nálunk lehet, hogy újdonság, de ez is akkor jelent meg amikor a többi. 2021-ben. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 4. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: OFF Nálunk lehet, hogy újdonság, de ez is akkor jelent meg amikor a többi. 2021-ben. Valószínűleg ez lehet a magyarázat akkor, hogy miért abban a sorban tűnt fel. Rejtély megoldva, most akkor már nyugodtan lehet beszélni az Ahsokáról. Szóval, mikor jön már az a fránya trailer, mire várnak még? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 26. (szerkesztve) Natasha a héten ünnepelte a 28. születésnapját és emiatt az alábbi ajándékot kapta, amit a közösségi oldalán meg is osztott. Személyek: - Dave Filoni adott, kb. középen található. - Mary Elizabeth Winstead is látható, a Mary talán őt takarhatja, őt már korábban pletykálták. (Hera??? ) - Brendon Wayne, Din Djarin egyik dublőre. (elképzelhető, hogy Din itt is feltűnik, az is lehet, hogy Brendon más szerepben tűnik fel, de az is lehet, hogy csak jókívánságból írt) - Rosario sem maradhat ki a sorból. - Rick Famuyiwa is ott szerepel, legalábbis a Rick szerintem ő lehet. - Chopper is aláírta. - Ray Stevenson korábban pletykálva volt, ő is szerepel rajta. - Ivanna Sakho is írt - amúgy ő már instán korábban megerősítette(?) a szereplését. - R.J - redditen valaki azt spekulálta, hogy lehet ő R.J. Mitte is - Breaking Bad-ben szerepelt - de az is elképzelhető, hogy Filoni megkérte Riant, hogy rendezzen. - És persze van több VFX és stábtag, két embert keresgéltem, de a legtöbb szinte olvashatatlan. Szerkesztve: 2022. Augusztus 26. - Bence1997 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 9. (szerkesztve) Eman Esfandi fogja alakítani Ezra Bridgert a sorozatban, gyakorlatilag hivatalos: hhttps://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/star-wars-ahsoka-casts-ezra-bridger-eman-esfandi-1235129369/ Szerkesztve: 2022. Szeptember 9. - Yoda József 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 9. 23 perccel korábban, Yoda József írta: Eman Esfandi fogja alakítani Ezra Bridgert a sorozatban, gyakorlatilag hivatalos: https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/star-wars-ahsoka-casts-ezra-bridger-eman-esfandi Leszedték a cikket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 9. Kicsit idősnek tűnik. Amúgy nagyon jó választásnak tűnik. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 9. 19 perccel korábban, Donát írta: Leszedték a cikket. Ott van az, csak a link rossz volt (én másoltam rosszul). Javítottam Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Mena Massoud közben bejelentette, hogy valóban jelentkezett a szerepre, de csak egy próbát csinált, utána nem lett belőle semmi. Eman szerintem jó lesz a szerepben, nagyjából egyidős lehet Natashával is. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. 6 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. 1 6 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. (szerkesztve) A d23 oldalán olvasható egy rövidke szinopszis a sorozattal kapcsolatban: "A Birodalom bukása után játszódó Ahsoka egy egykori jedi lovagot, Ahsoka Tanót követi, amint egy védtelen Galaxisra fenyegető veszély után nyomoz." Szerkesztve: 2022. Szeptember 11. - Bence1997 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. 5 minutes ago, Bence1997 said: A d23 oldalán olvasható egy rövidke szinopszis a sorozattal kapcsolatban: "A Birodalom bukása után játszódó Ahsoka egy egykori jedi lovagot, Ahsoka Tanót követi, amint egy védtelen Galaxisra fenyegető veszély után nyomoz." Csak meg lesz Thrawn főadmirális. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.