csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 8. Erről, ennyit. De ha már említetted, gondoljátok, hogy nem ruccanunk el a Tatooineról ebben a soriban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 8. Az első évadban nem valószínű. Majd a másodikban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 8. (szerkesztve) Jól megy a sori íve, de nem tudom, hogy lesz e, akarnék e második évadot? Azt se bánnám, ha ennyi lenne, de az a 2. rész minőségében. Az nyilván meg is lesz. Szerkesztve: 2022. Január 8. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 8. 11 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Rexről:jólvan köszi a véleményeket, annyit tennék, hozzá, hogy vékony a vonal, fanservice és erőltetés közt, sokszor hozzáállás kérdése, hogy elmarasztalunk, vagy felmagasztalunk ilyen dolgokat. Valószínűleg még lehetne úgy csinálni, hogy nekünk tetszem. De jöhet később is más soriban is. Az Ahsoka sorozatban viszont el tudom képzelni, egy-egy visszaemlékezéses jelenetben. És ott releváns is lenne Rex szerepeltetése. De majd kiderül, hogy látjuk-e, avagy sem.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. 45 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egyébként azért néztem meg, mert ebben tűnnek fel először a Boba sorozat főszereplői (Boba, Fennec és a buckalakók). Fennec Mos Espába sietett volna egy találkozóra. Most már lehet sejtésünk, hogy kihez és miért. Hm... Lehet, hogy nem is olyan sokára, egész pontosan a következő részben látni is fogjuk újra a Gunslinger utolsó jelenetét egy másik szemszögből? Úgy érzem, a visszaemlékezésekből már nincs sok hátra. Már csak annak kell kiderülnie, hogy Boba miért hagyta el a törzset. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. 23 minutes ago, Dzséjt said: Hm... Lehet, hogy nem is olyan sokára, egész pontosan a következő részben látni is fogjuk újra a Gunslinger utolsó jelenetét egy másik szemszögből? Úgy érzem, a visszaemlékezésekből már nincs sok hátra. Már csak annak kell kiderülnie, hogy Boba miért hagyta el a törzset. Szerintem nem biztos, hogy annyira el akarta hagyni a törzset. Talán az vette rá erre, hogy megtudta, hogy hová került a páncélja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Szerintem nem biztos, hogy annyira el akarta hagyni a törzset. Talán az vette rá erre, hogy megtudta, hogy hová került a páncélja. Vagy kiirtották őket. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Vagy kiirtották őket. Ez lesz szerintem is. A pyke-ok dühe rettenetes lesz, s a bosszúja pusztító. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 10. Vagy a motoros banda csap vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 10. (szerkesztve) Szerkesztve: 2022. Január 14. - Rog 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 10. 5 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 10. No akkor el is dőlt, hogy velük hosszabb távon is számolhatunk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 10. 2022. 01. 08. - 12:42, Dzséjt írta: Ha mondjuk a film végén látjuk őket a Tantive IV-en, ahogy Antilles kapitány elhalad mellettük Leia felé menet, az sokkal jobb lett volna. Biztos vagyok benne, hogy azért nem oda kerültek, mert sok lett volna a jóból. A végén Vader, Tantive IV, C-3PO, R2, és úgy Leia... A Rex-topicra reagálva: Rex fölösleges és értelmetlen lenne itt, az Ahsokában viszont KÖTELEZŐ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 11. Dave Filoni csak társíró lesz a 6. epizódnál, amelyet Jon Favreauval közösen hoztak össze. Az összes többi epizódot Favreau írta. Továbbá végülis 5 rendező rendezett: Robert Rodriguez, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Steph Green és Kevin Tancharoen. https://lumiere-a.akamaihd.net/v1/documents/boba_fett_project_profile_12-21-21_04e5d077.pdf 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 11. (szerkesztve) Egy kis hype. Nem tudom hogyan, de a TFN-es arcok közül már van aki látta a legújabb részt. Megint teljesen el vannak ájulva! Az admin szerint: "BEST. EPISODE. YET. A solid 10!" A múltkor nem hittem nekik, most viszont tűkön ülve várom a holnapot! SZERK: a srác Ausztrál. Ott már lehet nézni. Szerkesztve: 2022. Január 11. - Ody Mandrell 3 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 11. Akkor fel is tölthetnék valahova, hogy mi is nézhessük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 11. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Egy kis hype. Nem tudom hogyan, de a TFN-es arcok közül már van aki látta a legújabb részt. Megint teljesen el vannak ájulva! Az admin szerint: "BEST. EPISODE. YET. A solid 10!" A múltkor nem hittem nekik, most viszont tűkön ülve várom a holnapot! SZERK: a srác Ausztrál. Ott már lehet nézni. Még a 2. részt sem néztem meg, valahogy nem érdekel annyira, mint a Mando. Majd akkor a holnapival együtt megnézem egymás után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 11. Fuhh most én is nagyon izgulok. Bizonyára már fellelhetőek itt-ott infók, leakek. Nehéz megtartóztatni magamat. Most egyébként azt várom, ez a rész kicsit többet időz majd a jelenben, és szerintem lesz talán egy újabb visszatérő karakter! De az is lehet, hogy most zárulnak le a flashbackek. Vagy kihúzzák az utolsó részig, de szerintem akkor ahhoz a RotJ és a Book of Boba közt már nincs elég kontent, és akkor lehet, hogy visszaugrunk Daniel Logan fiatal Bobájára, és a múltjának más elemeit is feleleveníti a sorozat. A trailerekben látott gengsztergyűlést örülnék, ha itt lerendeznék, meg a Slave I-jelenetet. Akkor már tényleg nem maradna semmi lényeges a trailerekből, és vaktában vághatunk bele az újabb részekbe. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 11. 58 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Még a 2. részt sem néztem meg Én se. Sose érdekelt Boba. A keresztnevét azóta nem bírom hogy először meghallottam. Azt se bírom hogy kopasz. Talán a szezon vége után letudom a hat részt. Mondjuk egyelőre nem sok esélyt látok rá. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. 7 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta: Fuhh most én is nagyon izgulok. Bizonyára már fellelhetőek itt-ott infók, leakek. Nehéz megtartóztatni magamat. Gondolom már belefutottál párba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Az epizód hossza 39 perc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. 8 órával ezelőtt, Rog írta: Én se. Sose érdekelt Boba. A keresztnevét azóta nem bírom hogy először meghallottam. Azt se bírom hogy kopasz. Talán a szezon vége után letudom a hat részt. Mondjuk egyelőre nem sok esélyt látok rá. Bizonyos értelemben meg tudlak érteni titeket. Unokanővérem, aki rajongásom mozgatórugója volt, mondta 2002-ben,hogy nagy csalódás neki Temuera Jango Fettje, és így Boba is. Mert mindig is egy szőke kékszemű hideg svéd fickót képzelt a páncél alá. Nem tudom ennek volt e könyv alapja, vagy csak a fejéből pattant ki, de meg lehet érteni, hogy nehezen fogadta be ezt a Hawaii, latin szeretőt.. Engem sosem zavart a 2002ben született új karakter és karakter háttér. És van valami bibi azzal is ahogy hangzik a Boba. Bibi-Boba.. talán a magyar baba szóra való átállás bántja a fülünket, nekem sem a kedvenc karakter nevem. De überelte a Kandzsi-klub. Számomra az a legkutyább sw elvenevés ami valaha elhangzott. A hideg kiráz tőle olyan suta szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. 5 perccel korábban, csoli1138 írta: Mert mindig is egy szőke kékszemű hideg svéd fickót képzelt a páncél alá. Végülis az eredeti Boba Fett színész (Jeremy Bulloch) így nézett ki fiatalon: 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. The Streets of Mos Espa a rész címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Kicsit vegyes volt nekem ez a rész. Rengeteg minden volt benne ami nagyon bejött, de voltak fura elemek is. Összességében azt szűrtem le, hogy Rodriguezért mint Star Wars-sorozat rendezőért nem igazán vagyok oda. De mondom ezt úgy hogy voltak nagyon-nagyon erős pillanatai is a résznek, a folytatást pedig igen csak várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Nekem is vegyes volt a rész, volt ami bejött, volt ami nem, Rodriguez rendezései nekem egyelőre so-so. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. (szerkesztve) 2022. 01. 12. - 9:21, csoli1138 írta: Unokanővérem, aki rajongásom mozgatórugója volt, mondta 2002-ben,hogy nagy csalódás neki Temuera Jango Fettje, és így Boba is. Nekem semmi bajom azzal hogy Morrison lett Jango és Boba meg a többi klón. Amúgy már 1997 óta komálom azt a palit. Akkor láttam először a Féktelenül második részében. Szerkesztve: 2022. Január 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. 33 perccel korábban, Rog írta: Nekem semmi bajom azzal hogy Morrison lett Jango és Boba meg a többi klón. Amúgy már 1997 óta komálom azt a palit. Akkor láttam először a Féktelenül második részében. Ő sem a színészbe akart belekötni. Csupán mást képzelt a sisak alá, és nem nagyon akaródzott megszokódni ez az arc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. 5 órával ezelőtt, Bomarr írta: fura elemek is Ez kicsit aggasztóan hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 12. És én csak este vagy holnap nézem. Nagyon kíváncsi lettem. Vajon hogy reagálok majd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.