Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Book of Boba Fett sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Yoda József írta:

Véssétek fel a December 29-et a naptárba :) 

Poszter is érkezett:

243537455_1003615270494077_7414799611473039103_n(1).jpg

Boba Fett mondja: Én vagyok az új király. Hamarosan bejelentkezek Palpatine császár helyére.

Hozzászólás ideje:
30 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Szuper, bár remélem a premier nem azt jelenti, hogy szerdánként fog jönni. Annak különösebben nem örülnék. A másik, hogy elég későn kapjuk meg. :( Ősszel nem lesz semmi SW?

Márpedig a nyár óta - pontosabban júliustól kezdve - a Disney átállt a szerdai napokra. Szóval szerdánként fognak jönni majd a részek. És igen, ősszel a héten megjelenő Lego SW-n kívül maximum csak a képregények és 1-2 regény fog megjelenni.

Amúgy érdekes egy poszter. Látok két rancor fejet a trón két oldalán. :) Apropó dátum: már a Mandi is október végén érkezett, itt is késői dátumot választottak. Én mondjuk 1-2 héttel előbbre sejtettem. Késő karácsonyi ajándék lesz. :)

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Donát írta:

Azt már lehet tudni, hogy ez az EpVI és a Mando közötti időszakot is elmeséli, vagy a Mando 2. évadának végétől veszi fel a fonalat?

Ha jól tudom, akkor lesznek majd flashback jelenetek is. Szinte biztos, hogy megtudjuk, hogyan mászott ki a sarlaccból és hogy mi történt vele utána. Még azt is eltudom képzelni, hogy látjuk majd, miképp rakja össze Fennecet Boba. :)

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, csoli1138 írta:

A poszter klassz, máris kopik vissza a klasszik szintre a páncél! 

Néhány holosakk parti a palotában maradt Bomarr szerzetesekkel és máris alacsonyan szállnak a páncélkoptató agyvelők. :D :lol:  

Hozzászólás ideje:
21 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Tökéletes időszak egy filmes+mandis maratonra :D

Én még emellé hozzácsapnám a TCW utolsó évadát is. Szeretném majd eme sorozat érkeztéig letudni a szavazást. :D

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, Bence1997 írta:

Én még emellé hozzácsapnám a TCW utolsó évadát is. 

Nekem annál bennem van sajna a tüske a kánonütköztetés miatt, így nem mostanában akarom újra nézni, csak majd ha már nagyon nem emlékszem rá.

Hozzászólás ideje:

Én nem voltam Boba rajongó. Kultuszát is vitattam. Nem is értettem, hogy a Madness-ekben, rendre nagyon magasra ért. Gonosz oldalon csak Vader bírt vele rendre. De talán most kiérdemli a státuszát nálam is. Változtatgatott ez az ep2, TCW, miatt is de érdemben csak a Mandi 2. Évadával. De most itt az ő ideje. Végre megtudhatjuk, hogy érdemes e a saját nevére, hírére, hírnevére. Nem gondoltam volna, de nagyon kíváncsi vagyok már rá. 

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
15 perccel korábban, Donát írta:

Vajon a mackós testfelépítést sikerül maga mögött hagynia? :D Remélem lesz egy 5 perces montázs ahogy Bib Fortuna koponyájával súlyzózva visszanyeri a versenysúlyát. :lol: 

Fél karral emelgeti a banthát :D 

Hozzászólás ideje:

Én nagyon várom ezt a sorozatot. A Disney-érában sokszor megtörtént már, hogy egy érdektelennek tűnő alapkoncepcióból született valami nagyszerű. Emlékszem, hogy annak idején hányan felesleges filmnek tartották a Zsivány Egyest, most meg körülbelül az az egyetlen film, amit még a Disney-fóbiások is elismernek, hogy jó. A Mandaloriant is sokan temették már a bejelentésekor, a végeredmény mégis zseniális lett. Én nagyon örülök, hogy Temuera Morrison visszatért, engem legjobban Boba emberi oldala érdekel, és a viszonya ahhoz a tényhez, hogy ő egy klón.

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Donát írta:

Vajon a mackós testfelépítést sikerül maga mögött hagynia? :D Remélem lesz egy 5 perces montázs ahogy Bib Fortuna koponyájával súlyzózva visszanyeri a versenysúlyát. :lol: 

Meglátjuk! Mert cool a poszter meg minden és hát nyilván ül, de elsőre a "jóllakott napközis" közhely ugrott be róla nekem (is). ;)

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, csoli1138 írta:

Meglátjuk! Mert cool a poszter meg minden és hát nyilván ül, de elsőre a "jóllakott napközis" közhely ugrott be róla nekem (is). ;)

Hát azért még mindig nem olyan súlyos egyén, mint az előző kettő, akik azon az emelvényen terpeszkedtek. :) 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
10 hours ago, Donát said:

Csaj: Boba, mi lennél, ha nem lenne páncélod?

Boba: Ács.

Csaj: Ács??? 
Boba: Persze. Ahogy a fater mondta anno...

image.png

Fhú, ennek idő kellett.:D

Hozzászólás ideje:

Nagyon OT scum and villainy-feelinget várok ettől a sorozattól!

Igen, ettől várok valami olyasfajta fan servicet, amit viszont tartalommal lehet feltölteni, mert ikonikus karakterek tűnhetnek fel, akikről viszont keveset tudunk.

Szeretném látni ebben a sorozatban: az OT ikonikus 5 másik fejvadászát: Bossk, IG-88, Dengar, Zuckuss és 4-LOM, valamint Cad Bane-t - neki a TCW-ben és a TBB-ben is megágyaztak, hogy van backstoryja mind Fennec-kel, mind Bobával. Hondo és Embo is illene a képbe! Illetve még valaki, aki bosszút esküdhetne Jabba trónjáért... szeretnék látni egy kifejlett Rotta the Huttot. Annyira szeretnék látni már újra egy huttot élőszereplős mozgóképen, ahol nem CGI-t használnak hozzá, ugyanis a Jabba báb a RotJ-ban máig elképesztő.

És jó lenne, ha a sorozatban a talpalávalót Max Rebo vagy Figrin D'an - akár közösen - szolgáltatná.

Persze az se baj, ha a töredéke jelenik csak meg ezeknek a figuráknak, már egy párnak is örülnék. Főleg Bane-nek és Bossknak.

Hozzászólás ideje:
23 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Az a jól lakott napközis szépen aratott a Tythonon.

Bizony, nekem nagyon bejött az a rész sokakkal ellentétben. Imádtam, izgalmasnak tartottam. Rodriguezben ilyformán nem csalódtam. Amúgy ő rendezi az összes részt a BoBF-ben? 

21 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

A csajoknak is bejön, és most nem csak Fennec-re gondolok.

Star Wars Flirt GIF

Hát még neki a csajok Fennec-e.. :)

Hozzászólás ideje:
17 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Nem. Favreau, Bryce Dallas Howard és Filoni is ott van a rendezők között.

Klassz! Ők már bizonyítottak. Zéró aggály! 

Hozzászólás ideje:

Nekem egyik kérdésem a sorozattal kapcsolatban az az, hogy ki lesz Boba Fett ellenlábasa. Valószínűleg az alvilág apraja nagyja tiszteletét fogja tenni a sorozatban - mindenféleképpen számítok a Pyke szindikátusra, a Fekete Napra, a Huttok is szerintem előjöhetnek, remélem a tini Rotta megjelenik :D - továbbá egy-két régi fejvadászra is számítok -  Bossk szerintem alap, van is múltja Bobával, ő mellette még akár 1-2 további fejvadász is feltűnhet, pl. Dengar vagy Zuckuss. Cad Bane, mint egy idős durosi érdekes látvány lenne, a wookie szerint már-már a 70-es éveit éri el, ha egyáltalán túléli a birodalmi korszakot, ami nem tudom egy durosinál mit takarhat.

Viszont egy bűnszervezet felbukkanására mindenképpen számítok és ennek a szervezetnek tkp. idén meg is alapoztak. Igen, ha a Vörös Hajnalra gondoltok, akkor bingó, eltaláltátok. Véletlen egybeesés, hogy a Crimson Dawn pont idén, e sorozat előtt tűnik fel egy olyan történetben, ahol Boba Fett prominens szerepet képvisel? Szerintem ezzel olyan kapcsot alkottak, amely megadhatja az alapokat a sorozathoz. Nem hinném, hogy a Lucasfilm csak úgy rábólintott Charles Soule ama ötletére, hogy Q'ira és a Vörös Hajnal visszatér a Birodalom Visszavág és a Jedi Visszatér közti időkben. Pontosan nem tudom, hogy mennyire vannak előre az alkotók képregényeknél - mondjuk Cavan Scott nemrég a 13/14. HR képregénnyel végzett, szóval azért van egy min. 5-6 hónapos táv - de eltudom képzelni, hogy még tavaly nyáron Charles Soule-al leült a Lucasfilm és felfedték Q'ira és a Hajnal szerepét. És megkérték rá, hogy kanyarítson egy háttértörténetet a sorozatnak.

Ez most pusztán csak spekuláció a részemről, de én valahogy így érzem. És szerintem remek antagonista lehetne a Vörös Hajnal Bobának és a kialakuló birodalmának. Persze ha más irányba megyünk - amire nagyban fogadnék :P - nekem úgy is jó. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
2021. 10. 02. - 15:45, IndianaAndrisSolo írta:

Nagyon OT scum and villainy-feelinget várok ettől a sorozattól!

Igen, ettől várok valami olyasfajta fan servicet, amit viszont tartalommal lehet feltölteni, mert ikonikus karakterek tűnhetnek fel, akikről viszont keveset tudunk.

Szeretném látni ebben a sorozatban: az OT ikonikus 5 másik fejvadászát: Bossk, IG-88, Dengar, Zuckuss és 4-LOM, valamint Cad Bane-t - neki a TCW-ben és a TBB-ben is megágyaztak, hogy van backstoryja mind Fennec-kel, mind Bobával. Hondo és Embo is illene a képbe! Illetve még valaki, aki bosszút esküdhetne Jabba trónjáért... szeretnék látni egy kifejlett Rotta the Huttot. Annyira szeretnék látni már újra egy huttot élőszereplős mozgóképen, ahol nem CGI-t használnak hozzá, ugyanis a Jabba báb a RotJ-ban máig elképesztő.

És jó lenne, ha a sorozatban a talpalávalót Max Rebo vagy Figrin D'an - akár közösen - szolgáltatná.

Persze az se baj, ha a töredéke jelenik csak meg ezeknek a figuráknak, már egy párnak is örülnék. Főleg Bane-nek és Bossknak.

Ennyi karakter 5 evadra elegendő kenne.Szerintem az 1.evadban majd a vegen kapunk 1-et.Es azert fogjuk marhara varni a 2.evadot.

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Viszont egy bűnszervezet felbukkanására mindenképpen számítok és ennek a szervezetnek tkp. idén meg is alapoztak. Igen, ha a Vörös Hajnalra gondoltok, akkor bingó, eltaláltátok. Véletlen egybeesés, hogy a Crimson Dawn pont idén, e sorozat előtt tűnik fel egy olyan történetben, ahol Boba Fett prominens szerepet képvisel? Szerintem ezzel olyan kapcsot alkottak, amely megadhatja az alapokat a sorozathoz. Nem hinném, hogy a Lucasfilm csak úgy rábólintott Charles Soule ama ötletére, hogy Q'ira és a Vörös Hajnal visszatér a Birodalom Visszavág és a Jedi Visszatér közti időkben. Pontosan nem tudom, hogy mennyire vannak előre az alkotók képregényeknél - mondjuk Cavan Scott nemrég a 13/14. HR képregénnyel végzett, szóval azért van egy min. 5-6 hónapos táv - de eltudom képzelni, hogy még tavaly nyáron Charles Soule-al leült a Lucasfilm és felfedték Q'ira és a Hajnal szerepét. És megkérték rá, hogy kanyarítson egy háttértörténetet a sorozatnak

Engem is meglepne, ha a képregényes felvezetés után Qi'ra és a Vörös Hajnal nem tűnne fel. De én főleg úgy tudnám ezt elképzelni, hogy az évad végén, afféle cliffhangerként és akkor a sztorija folytatódhatna vagy egy 2. évadban vagy esetleg a The Mandalorianben - mivel a Vörös Hajnal Maulnak hála laza szálakkal, de kötődik Mandalorianhez.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.