FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Böngésző típusától függ leginkább, no meg a beállításoktól, sokat segítene egy browser típus és verzió szám... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Jelenleg a Chrome 16.0.912.63-os verzióját használom, de ahogy nézem, a frissítési szerver nem érhető el. Abból gondoltam, hogy a fórummal történt valami, hogy más oldalakon nem csinálja ezt... ahogy eddig itt sem csinálta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 11. Jelenleg a Chrome 16.0.912.63-os verzióját használom, de ahogy nézem, a frissítési szerver nem érhető el. Abból gondoltam, hogy a fórummal történt valami, hogy más oldalakon nem csinálja ezt... ahogy eddig itt sem csinálta. Nálam még sose volt ilyen. De azért kíváncsi lennék hogyan is néz ki egy ilyen. Jöhetne egy printscreen róla. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 11. Hozzászólás ideje: 2012. Július 11. Már tárgytalan a dolog, a Chrome frissítésével megoldódott a gond. Egyszerű, sárga linkként volt feltüntetve néhány szó (pl.: sem, top, 2012... stb.), fölé húzva a kurzort pedig megjelentek a jól ismert "hirdetések". Ön a 999 999. felhasználó, nyert egy iPadot, és társai. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 12. Frenkie gratulálok a 10 ezerhez. A tízezres klub így már hét tagot számlál. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Frenkie gratulálok a 10 ezerhez. A tízezres klub így már hét tagot számlál. Köszi szépen. Sajna ezen hozzászólások jó része jó részegen beb*szva sikerültek. Hát ezért elnézést de azt hiszem ez k*rva álszent, Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Szép szám bizony. A felismerés pedig már fél út a sikerhez. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Most nézem milyen csúnyaságot írtam én ide péntek este. Így józanul gondolkodva természetesen a jó része nem ittasan történt, a kevés viszont igen. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Gratulálok én is Frenkie, téged meg ilyennek szeretünk! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Gratulálok én is Frenkie, téged meg ilyennek szeretünk! Köszi. Azért nem vagyok én mindig részeg. :D Pl most sem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Jujj, erről most eszembe jutott valami vicces, de nem tudom, hogy mi... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Részeg vagy Dzséjt? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Nem, dolgozom. Csak a Frenkie által írtak eszembe juttattak valamit, de csak egy halvány kép, és nem tudom hová tenni. Valami filmből lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Darth Riddick kezdeményezésére, plusz azért mert már tele a t*köm a dologgal, felteszek egy szavazást, miszerint FlóriBá maradjon -e a fórum tagja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. (szerkesztve) Majd elfelejtettem. Írja be ide mindenki a szavazatát. Az nem érvényes aki eltitkolja. A részemről ment egy: igen. Vasárnap éjfélig lehet szavazni. Szerkesztve: 2012. Július 20. - Ody Mandrell Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szavazatom: Nem! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Igen Semmi rosszat nem követett el, hozzászólásai nem ütköznek a fórum szabályzatával. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. RiDICK-től másra nem is számítottam, sűrűn zaklatott levelekkel, akkor értelmetlen dolgokat írt, majd nekiállt sírdogálni, hogy miért vagyok vele szemét. Szerintem Facebookra is tedd majd ki a dolgokat, tudom, hogy azzal szoktál vagdalkozni. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Igennel szavaztam. A vélemény és az ízlés összeférhetetlensége még nem ok arra, hogy kitiltsunk valakit... szerintem inkébb a békés egymás mellett élés lehetne a cél. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Természetesen nemmel szavaztam. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Ez a szavazás gondolom a legújabbakra nem vonatkozik... úgyhogy maradok semleges, amúgy se ismerem őt még úgy, mint ti, sőt egyáltalán nem ^ ^" Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. (szerkesztve) Sinistra nincs mitől tartanod <- ez a mondat kétértelmű is lehetett (későn van már!) Szóval... így van Sinistra, nem vonatkozik rátok, újakra! Szerkesztve: 2012. Július 20. - Darth Riddick Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szerintem viszont jól döntött. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Július 21. Hozzászólás ideje: 2012. Július 21. Nem-mel szavaztam. Én még megvívnám Flórival a szükséges vitákat, de egyértelműen irritálja a fórum egy - számomra értékesebb tagokból álló - részét. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 21. Hozzászólás ideje: 2012. Július 21. Nekem nincs vele bajom szóval én igennel szavazok Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.