Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Miért nem? Mármint lehet nyitni a Legendses könyveknek is külön topicot nem? Max annyi, hogy a korábbi beszélgetések nem lesznek berakva oda. Persze más kérdés, hogy mennyire pörögne egy külön csak az adott könyvről szóló Legends könyves topik. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Szerintem célszerűbb, ha a Legends már úgy marad, ahogy eddig volt. Láthatóan itt a fórumon is már kevesebb hozzászólást generál, ráadásul miután már kiadták magyarul a Legends 4/5-ét, fölösleges lenne visszamenőleg akár megnyitni a topikokat. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Nute leírta a lényeget. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Azért írtam, hogy kérdéses lenne a kihasználtságuk, de technikailag lehetséges Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Technikailag lehet, persze. 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Nem tudom másnak is akadt-e ilyen problémája, de Chrome-ból nem tudok hozzászólást írni. Ha belekattintok a szövegmezőbe, egyszerűen eltűnik valahogy így: Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Adminoktól/Moderátoroktól kérdezném, hogy ha hosszabb élménybeszámolót szeretnék írni a jelenleg zajló pesti Star Wars-kiállításról, melyik topik lenne rá a legalkalmasabb? Külön topikot szerintem nem érdemes nyitni neki. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. A Legends részlegben nyithatok egy topikot a '80-as években indított Droids rajzfilmsorozatnak? Ha jól látom - bár könnyen lehetséges, hogy csak nem igazodok el jól -, nincsen topikja. Egyrészt az összes rajzfilmnek (Rebels, TCW, CW) van topikja, még a Roll Outnak is, másrészt olyan műveknek is van topikja, mint az ewokos filmek vagy a bűnrossz Holiday Special. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Persze, nyithatsz neki nyugodtan. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. On 10/22/2019 at 8:54 PM , caseyjones said: Adminoktól/Moderátoroktól kérdezném, hogy ha hosszabb élménybeszámolót szeretnék írni a jelenleg zajló pesti Star Wars-kiállításról, melyik topik lenne rá a legalkalmasabb? Külön topikot szerintem nem érdemes nyitni neki. Mivel nem kaptam választ azóta sem, úgy gondoltam, beírom a "Mennyire egységes a Skywalker SAGA" topikba, elvégre ez egy olyan kiállítás, amely az egész Sagát magába foglalja. Ha meg nem tetszik a modiknak, úgyis áthelyezik másik topikba. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. (szerkesztve) 9 perccel korábban, caseyjones írta: Mivel nem kaptam választ azóta sem, úgy gondoltam, beírom a "Mennyire egységes a Skywalker SAGA" topikba, elvégre ez egy olyan kiállítás, amely az egész Sagát magába foglalja. Ha meg nem tetszik a modiknak, úgyis áthelyezik másik topikba. Nem ajánlanám azt a topicot, a kiállítás tartalmaz Legends elemeket is. Szerkesztve: 2019. Október 25. - Darth Cupsy Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. 25 minutes ago, Darth Cupsy said: Nem ajánlanám azt a topicot, a kiállítás tartalmaz Legends elemeket is. Akkor? "Gyűjtemények" topik esetleg? Végtére a kiállításra lehet egyfajta gyűjteményként is tekinteni. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. 6 perccel korábban, caseyjones írta: Akkor? "Gyűjtemények" topik esetleg? Végtére a kiállításra lehet egyfajta gyűjteményként is tekinteni. Én abba tenném Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Jól van, akkor egyelőre marad az, hirtelen nincs jobb ötletem nekem se. De ha bárkinek van jobb ötlete, szívesen fogadom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. 1 órával korábban, caseyjones írta: Akkor? "Gyűjtemények" topik esetleg? Végtére a kiállításra lehet egyfajta gyűjteményként is tekinteni. A Gyűjtemények topikban van szó a kiállításról. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Valóban. Akkor szerintem az a legjobb topic a kiállítás kibeszélésére. Hétvégén megnézem, majd írok róla egy tartalmas beszámolót képekkel (már ha egyáltalán lehet fotózni), úgy látom, még úgyse tette meg senki. Kíváncsi vagyok már rá nagyon. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. 6 perccel korábban, caseyjones írta: (már ha egyáltalán lehet fotózni), Vaku nélkül, telefonnal. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. (szerkesztve) Misskarrde, Pildi, töröljetek a postaládátokból légyszi. Nem lehet küldeni. Ha megtörtént légyszi jelezzétek. Szerkesztve: 2019. Október 28. - Frenkie Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Ok, töröltem! 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Én is töröltem. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Adminok! A Madnessnek kérhetnék holnaptól egy announcement sávot, amiben benne van, hogy elindult az idei játék és a Star Wars kvíz topikban minden nap lehet szavazni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Természetesen! Dzséjt szerintem a Facebook-on is meghirdeti holnap. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. (szerkesztve) Persze, kidobom Face-re is. Esetleg, ha van valamilyen kép, amit szívesen használnál hozzá, azt is hozzácsaphatom. Szerkesztve: 2019. November 7. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 7. @Donát Jó lesz úgy a meghirdetés ahogy most van? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Persze, kidobom Face-re is. Esetleg, ha van valamilyen kép, amit szívesen használnál hozzá, azt is hozzácsaphatom. Berakom ide. A szövegben esetleg arra ki lehetne térni, hogy a főtáblán még vannak kiadó helyek... most lehet szavazni, hogy kikkel töltsük fel. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Donát Jó lesz úgy a meghirdetés ahogy most van? Tökéletes! 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Aláírást a profilomhoz hol tudok beállítani? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 16. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Aláírást a profilomhoz hol tudok beállítani? Profil --> Profil szerkesztése Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Hozzászólás ideje: 2019. November 16. 18 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Profil --> Profil szerkesztése Az ajánlásokban? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Hozzászólás ideje: 2019. November 16. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Aláírást a profilomhoz hol tudok beállítani? Fent, a nevednél legördíted, majd "profil beállítások". Ott pedig a legalsó fül az "aláírás". 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 19. Hozzászólás ideje: 2019. November 19. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Egy megjegyzés ha lehetne. Esetleg el lehetne hagyni ezt a b*zis becézgetést? Istenemre, néha még fizetnék is érte. Nekem hiányoznának a becézgetéseim ha elhagynám őket. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.