Hozzászólás ideje: 2012. Július 10.13 éve Böngésző típusától függ leginkább, no meg a beállításoktól, sokat segítene egy browser típus és verzió szám...
Hozzászólás ideje: 2012. Július 10.13 éve Jelenleg a Chrome 16.0.912.63-os verzióját használom, de ahogy nézem, a frissítési szerver nem érhető el. Abból gondoltam, hogy a fórummal történt valami, hogy más oldalakon nem csinálja ezt... ahogy eddig itt sem csinálta.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 11.13 éve Szerző Jelenleg a Chrome 16.0.912.63-os verzióját használom, de ahogy nézem, a frissítési szerver nem érhető el. Abból gondoltam, hogy a fórummal történt valami, hogy más oldalakon nem csinálja ezt... ahogy eddig itt sem csinálta. Nálam még sose volt ilyen. De azért kíváncsi lennék hogyan is néz ki egy ilyen. Jöhetne egy printscreen róla.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 11.13 éve Már tárgytalan a dolog, a Chrome frissítésével megoldódott a gond. Egyszerű, sárga linkként volt feltüntetve néhány szó (pl.: sem, top, 2012... stb.), fölé húzva a kurzort pedig megjelentek a jól ismert "hirdetések". Ön a 999 999. felhasználó, nyert egy iPadot, és társai.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 12.13 éve Szerző Frenkie gratulálok a 10 ezerhez. A tízezres klub így már hét tagot számlál.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 14.13 éve Frenkie gratulálok a 10 ezerhez. A tízezres klub így már hét tagot számlál. Köszi szépen. Sajna ezen hozzászólások jó része jó részegen beb*szva sikerültek. Hát ezért elnézést de azt hiszem ez k*rva álszent,
Hozzászólás ideje: 2012. Július 15.13 éve Szép szám bizony. A felismerés pedig már fél út a sikerhez.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 15.13 éve Most nézem milyen csúnyaságot írtam én ide péntek este. Így józanul gondolkodva természetesen a jó része nem ittasan történt, a kevés viszont igen.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 20.13 éve Gratulálok én is Frenkie, téged meg ilyennek szeretünk! Köszi. Azért nem vagyok én mindig részeg. :D Pl most sem.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 20.13 éve Jujj, erről most eszembe jutott valami vicces, de nem tudom, hogy mi...
Hozzászólás ideje: 2012. Július 20.13 éve Nem, dolgozom. Csak a Frenkie által írtak eszembe juttattak valamit, de csak egy halvány kép, és nem tudom hová tenni. Valami filmből lehet.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 20.13 éve Szerző Darth Riddick kezdeményezésére, plusz azért mert már tele a t*köm a dologgal, felteszek egy szavazást, miszerint FlóriBá maradjon -e a fórum tagja.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 20.13 éve Szerző Majd elfelejtettem. Írja be ide mindenki a szavazatát. Az nem érvényes aki eltitkolja. A részemről ment egy: igen. Vasárnap éjfélig lehet szavazni. Szerkesztve: 2012. Július 20.13 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2012. Július 20.13 éve Igen Semmi rosszat nem követett el, hozzászólásai nem ütköznek a fórum szabályzatával.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 20.13 éve RiDICK-től másra nem is számítottam, sűrűn zaklatott levelekkel, akkor értelmetlen dolgokat írt, majd nekiállt sírdogálni, hogy miért vagyok vele szemét. Szerintem Facebookra is tedd majd ki a dolgokat, tudom, hogy azzal szoktál vagdalkozni.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 20.13 éve Igennel szavaztam. A vélemény és az ízlés összeférhetetlensége még nem ok arra, hogy kitiltsunk valakit... szerintem inkébb a békés egymás mellett élés lehetne a cél.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 20.13 éve Ez a szavazás gondolom a legújabbakra nem vonatkozik... úgyhogy maradok semleges, amúgy se ismerem őt még úgy, mint ti, sőt egyáltalán nem ^ ^"
Hozzászólás ideje: 2012. Július 20.13 éve Sinistra nincs mitől tartanod <- ez a mondat kétértelmű is lehetett (későn van már!) Szóval... így van Sinistra, nem vonatkozik rátok, újakra! Szerkesztve: 2012. Július 20.13 éve - Darth Riddick
Hozzászólás ideje: 2012. Július 21.13 éve Nem-mel szavaztam. Én még megvívnám Flórival a szükséges vitákat, de egyértelműen irritálja a fórum egy - számomra értékesebb tagokból álló - részét.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.