Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Miért nem? Mármint lehet nyitni a Legendses könyveknek is külön topicot nem? Max annyi, hogy a korábbi beszélgetések nem lesznek berakva oda. Persze más kérdés, hogy mennyire pörögne egy külön csak az adott könyvről szóló Legends könyves topik.

Hozzászólás ideje:

Szerintem célszerűbb, ha a Legends már úgy marad, ahogy eddig volt. Láthatóan itt a fórumon is már kevesebb hozzászólást generál, ráadásul miután már kiadták magyarul a Legends 4/5-ét, fölösleges lenne visszamenőleg akár megnyitni a topikokat.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudom másnak is akadt-e ilyen problémája, de Chrome-ból nem tudok hozzászólást írni.

Ha belekattintok a szövegmezőbe, egyszerűen eltűnik valahogy így:

Hsz_hiba.JPG

Hozzászólás ideje:

Adminoktól/Moderátoroktól kérdezném, hogy ha hosszabb élménybeszámolót szeretnék írni a jelenleg zajló pesti Star Wars-kiállításról, melyik topik lenne rá a legalkalmasabb? :D:saber_kylo::lightsaber::vader::r2d2: Külön topikot szerintem nem érdemes nyitni neki. 

Hozzászólás ideje:

A Legends részlegben nyithatok egy topikot a '80-as években indított Droids rajzfilmsorozatnak? Ha jól látom - bár könnyen lehetséges, hogy csak nem igazodok el jól -, nincsen topikja.

Egyrészt az összes rajzfilmnek (Rebels, TCW, CW) van topikja, még a Roll Outnak is, másrészt olyan műveknek is van topikja, mint az ewokos filmek vagy a bűnrossz Holiday Special.

Hozzászólás ideje:
On 10/22/2019 at 8:54 PM , caseyjones said:

Adminoktól/Moderátoroktól kérdezném, hogy ha hosszabb élménybeszámolót szeretnék írni a jelenleg zajló pesti Star Wars-kiállításról, melyik topik lenne rá a legalkalmasabb? :D:saber_kylo::lightsaber::vader::r2d2: Külön topikot szerintem nem érdemes nyitni neki. 

Mivel nem kaptam választ azóta sem, úgy gondoltam, beírom a "Mennyire egységes a Skywalker SAGA" topikba, elvégre ez egy olyan kiállítás, amely az egész Sagát magába foglalja. :D Ha meg nem tetszik a modiknak, úgyis áthelyezik másik topikba. :)

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, caseyjones írta:

Mivel nem kaptam választ azóta sem, úgy gondoltam, beírom a "Mennyire egységes a Skywalker SAGA" topikba, elvégre ez egy olyan kiállítás, amely az egész Sagát magába foglalja. :D Ha meg nem tetszik a modiknak, úgyis áthelyezik másik topikba. :)

Nem ajánlanám azt a topicot, a kiállítás tartalmaz Legends elemeket is.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
25 minutes ago, Darth Cupsy said:

Nem ajánlanám azt a topicot, a kiállítás tartalmaz Legends elemeket is.

Akkor? :pill::para: "Gyűjtemények" topik esetleg? Végtére a kiállításra lehet egyfajta gyűjteményként is tekinteni. :D

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, caseyjones írta:

Akkor? :pill::para: "Gyűjtemények" topik esetleg? Végtére a kiállításra lehet egyfajta gyűjteményként is tekinteni. :D

Én abba tenném ;) :)

Hozzászólás ideje:

Valóban. Akkor szerintem az a legjobb topic a kiállítás kibeszélésére. Hétvégén megnézem, majd írok róla egy tartalmas beszámolót képekkel (már ha egyáltalán lehet fotózni), úgy látom, még úgyse tette meg senki. :saber_kylo::lightsaber::trop::vader::kylo::bb8flame::r2d2::captain_phasma::chopper:

Kíváncsi vagyok már rá nagyon. 

Hozzászólás ideje:

Misskarrde, Pildi, töröljetek a postaládátokból légyszi. Nem lehet küldeni. Ha megtörtént légyszi jelezzétek.

Szerkesztve: - Frenkie

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Persze, kidobom Face-re is. Esetleg, ha van valamilyen kép, amit szívesen használnál hozzá, azt is hozzácsaphatom.

Berakom ide. A szövegben esetleg arra ki lehetne térni, hogy a főtáblán még vannak kiadó helyek... most lehet szavazni, hogy kikkel töltsük fel. :)

image.png

2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

@Donát Jó lesz úgy a meghirdetés ahogy most van? 

Tökéletes!

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Profil --> Profil szerkesztése

Az ajánlásokban?

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Egy megjegyzés ha lehetne. :) Esetleg el lehetne hagyni ezt a b*zis becézgetést? Istenemre, néha még fizetnék is érte. :clap2:

Nekem hiányoznának a becézgetéseim ha elhagynám őket.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.