Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Nekem egy 110 centis LCD TV-m van és én sem láttam rajta soha a dobozokat DVD-zés közben. (remélem így is marad ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Nekem egy 110 centis LCD TV-m van és én sem láttam rajta soha a dobozokat DVD-zés közben. (remélem így is marad ) Akkor nem lesz gáz a br-el sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Hm... én a DVD-n sose láttam dobozokat, de az alábbi képeken látok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Kinek milyen a monitorja, LCD vagy CRT? Nekem LCD-n látszanak a dobozok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Nálam is LCD van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. LCD nálam is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. (szerkesztve) LED kijelzőn és vannak. Csak, h azért itt is legyen nagyban. Itt nem a dobozok, hanem még a bolyhok is látszanak, fantasztikus!! Már videó is van: http://d2np6futyd7kp6.cloudfront.net/videos/en/ep1/Ep1_Visualizer_Clip_3_MJPG.mp4 Szerkesztve: 2011. Augusztus 23. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. CRT (de semmi esetre sem LCD), és nálam nem láthatók a dobozok. Viszont a CRT tévémen láthatóak a DVD-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Donát... mi a baj az LCD-vel, hogy "semmi esetre sem"? Nekem LCD van, eddig nem láttam.... de a lenti képeken én is látom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Szerintem amúgy a tömörítés miatt ilyen. 1080p-ben, 30 megabites bitrátával azért árnyaltabbak lesznek a színek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Nálam LCD-monitoron erősen, CRT-monitoron kevésbé, de látszanak a dobozok a csatolt képeken. Azért van még egy kritikus rész, amivel kíváncsi vagyok, hogy kezdtek-e valamit: az ep6-ban amikor Han és Lando beszélgetnek a Falcon előtt. Bődületesen ordít ott a háttérvetítés, főleg mikor Lando elkezd menni a Falcon felé. Ha ilyen Yodákat, meg Wampa-karokat javítottak, akkor egy ilyen 20 évvel ezelőtt is amatőr megoldásnak számító hibával is igazán foglalkozhatnának. Bár a hivatalos oldalon lévő képrészletek között is ott van, de nem úgy tűnik, mintha hozzányúltak volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. (szerkesztve) Kikerült egy változtatás a BD -ből! Hát igen..úgy tűnik eddig tart a kardokra odafigyelni és rendberakni őket! Vagy eddig: http://www.youtube.com/watch?v=oiUVga0Cqk0&feature=related Úgy tűnik a youtube-on ebből is sportot űztek. Szerkesztve: 2011. Augusztus 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Ja és én is látom a dobozokat LCD-n. De a BD miatt én már egy kicsit sem aggódom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Donát... mi a baj az LCD-vel, hogy "semmi esetre sem"? Nekem LCD van, eddig nem láttam.... de a lenti képeken én is látom. Semmi. Csak nem vagyok benne biztos, hogy CRT, viszont biztos, hogy nem LCD. Annyira nem vagyok képben monitorok terén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Semmi. Csak nem vagyok benne biztos, hogy CRT, viszont biztos, hogy nem LCD. Annyira nem vagyok képben monitorok terén. A CRT azt jelenti, hogy képcsöves, azaz inkább kocka alakú dobozba férne bele, mint laposba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. A CRT azt jelenti, hogy képcsöves, azaz inkább kocka alakú dobozba férne bele, mint laposba. OFF Ok. De van valami speckó tulajdonsága a monitoromnak, úgy emlékszem. Szóval doboz alakú, de az LCD-k és a CRT-k mellett mintha lett volna valami 3. fajta. Talán, de végül is mindegy is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. A vörös valahogy jobban tetszik Anakin kezében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. A nappaliban lévő több, mint tíz éves CRT TV-n látszódik a doboz a DVD-n, de az LCD monitoromon vagy a húgom kicsit újabb CRT TV-jén nem. A lenti képek közül csak a Falconoson látok halványan egy dobozt. De ennyi baj legyen a kiadással, ez eddig sem zavartak, ezután sem fognak. Különben is, ilyen ici-pici képekből messzemenő következtetést levonni igencsak bátor dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. OFF Ok. De van valami speckó tulajdonsága a monitoromnak, úgy emlékszem. Szóval doboz alakú, de az LCD-k és a CRT-k mellett mintha lett volna valami 3. fajta. Talán, de végül is mindegy is. Flat screen? (síkképcsöves CRT - LCD) talán ez a másik jellemzője a monitorodnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Nekem egy 110 centis LCD TV-m van és én sem láttam rajta soha a dobozokat DVD-zés közben. (remélem így is marad ) Nekem is LCD TV-m van, direkt megnéztem az problémás képeket a DVD-n rajta, és nyoma sincs a dobozoknak szerencsére nálam sem, úgyhogy bizakodom. De ennyi baj legyen a kiadással, ez eddig sem zavartak, ezután sem fognak. Különben is, ilyen ici-pici képekből messzemenő következtetést levonni igencsak bátor dolog. Ezzel egyetértek. Meg aztán ki tudja hogy azok a képek a BD-ről származnak-e vagy sem. Mindenesetre már beszereztem a lejátszót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. (szerkesztve) Flat screen? (síkképcsöves CRT - LCD) talán ez a másik jellemzője a monitorodnak. Azaz! Szerkesztve: 2011. Augusztus 24. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. LED kijelzőn és vannak. Csak, h azért itt is legyen nagyban. Itt nem a dobozok, hanem még a bolyhok is látszanak, fantasztikus!! Már videó is van: Nagyon jó az új Yoda. Látszik, hogy az EPIII -as technika, mert reflexáló bőrréteg is van rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Nálam LCD-monitoron erősen, CRT-monitoron kevésbé, de látszanak a dobozok a csatolt képeken. Azért van még egy kritikus rész, amivel kíváncsi vagyok, hogy kezdtek-e valamit: az ep6-ban amikor Han és Lando beszélgetnek a Falcon előtt. Bődületesen ordít ott a háttérvetítés, főleg mikor Lando elkezd menni a Falcon felé. Ha ilyen Yodákat, meg Wampa-karokat javítottak, akkor egy ilyen 20 évvel ezelőtt is amatőr megoldásnak számító hibával is igazán foglalkozhatnának. Bár a hivatalos oldalon lévő képrészletek között is ott van, de nem úgy tűnik, mintha hozzányúltak volna. Szerintem meg hozzányúltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. (szerkesztve) Én csak a jobb szélsőn látok dobozokat. Helyesbítek mert világosabb beállítással jobban megnéztem és úgy mindhármon láttam őket csak az első kettőn nem túl feltűnőek. Ez volt a 17"-os monitoromon. Az LCD monitoromon ugyanúgy látszanak mint a másikon.DVD nézés közben a jó néhány éves tévém esetében nem láttam még dobozokat. A mostani eset előtt nem is tudtam a létezésükről. Már videó is van: Kicsit fura nekem így rögtön ez a Yoda amaz után. Klassznak klassz de mégis fura. ------------------------------------------------------ Újabb butított képkockák: Szerkesztve: 2011. Augusztus 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Ezzel egyetértek. Meg aztán ki tudja hogy azok a képek a BD-ről származnak-e vagy sem. Mindenesetre már beszereztem a lejátszót. Lehet, hogy BD, de butítottak a képek és a videók is így nem lehet ítéletet mondani. Milyen lejátszót vettél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Kicsit fura nekem így rögtön ez a Yoda amaz után. Klassznak klassz de mégis fura. Nálam ugyanez. De remélhetőleg az lesz ezzel, mint az ep.5 "új Palpatine-jával" vagy a kicserélt Anakin-szellemmel: megnézem eredetiben és rájövök, hogy most az igazi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Nálam ugyanez. De remélhetőleg az lesz ezzel, mint az ep.5 "új Palpatine-jával" vagy a kicserélt Anakin-szellemmel: megnézem eredetiben és rájövök, hogy most az igazi. A videót megnézted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. (szerkesztve) Lehet, hogy BD, de butítottak a képek és a videók is így nem lehet ítéletet mondani. Milyen lejátszót vettél? Semmi extra, LG BD350, remélem beválik majd. Közben a sw.com--on is hivatalos hír, megerősítik benne Luke Millenium Falconos zöld karjának cseréjét. Látom megelőztél Ezt az Ep1-es podrace-bemondó hibát soha nem vettem volna észre. Szerkesztve: 2011. Augusztus 24. - yodinhoo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Semmi extra, LG BD350, remélem beválik majd. Közben a sw.com--on is hivatalos hír, megerősítik benne Luke Millenium Falconos zöld karjának cseréjét. Ezt az Ep1-es podrace-bemondó hibát soha nem vettem volna észre. Jó lesz az. Így már mind a három olyan cserét/ javítást végrehajtották ami kicsit bosszantott korábban. Innentől csak mosolygok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.