Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem egy 110 centis LCD TV-m van és én sem láttam rajta soha a dobozokat DVD-zés közben. (remélem így is marad :) )

Hozzászólás ideje:

Nekem egy 110 centis LCD TV-m van és én sem láttam rajta soha a dobozokat DVD-zés közben. (remélem így is marad :) )

Akkor nem lesz gáz a br-el sem.

Hozzászólás ideje:

LED kijelzőn és vannak.

Csak, h azért itt is legyen nagyban. :) Itt nem a dobozok, hanem még a bolyhok is látszanak, fantasztikus!!

Már videó is van:

http://d2np6futyd7kp6.cloudfront.net/videos/en/ep1/Ep1_Visualizer_Clip_3_MJPG.mp4

EP1_IA_71859.jpg

Szerkesztve: - Brodie

Hozzászólás ideje:

Szerintem amúgy a tömörítés miatt ilyen. 1080p-ben, 30 megabites bitrátával azért árnyaltabbak lesznek a színek.

Hozzászólás ideje:

Nálam LCD-monitoron erősen, CRT-monitoron kevésbé, de látszanak a dobozok a csatolt képeken.

Azért van még egy kritikus rész, amivel kíváncsi vagyok, hogy kezdtek-e valamit: az ep6-ban amikor Han és Lando beszélgetnek a Falcon előtt. Bődületesen ordít ott a háttérvetítés, főleg mikor Lando elkezd menni a Falcon felé.

Ha ilyen Yodákat, meg Wampa-karokat javítottak, akkor egy ilyen 20 évvel ezelőtt is amatőr megoldásnak számító hibával is igazán foglalkozhatnának.

Bár a hivatalos oldalon lévő képrészletek között is ott van, de nem úgy tűnik, mintha hozzányúltak volna.

v1_604---Lando-borrows-falc_HR.jpg

Hozzászólás ideje:

Donát... mi a baj az LCD-vel, hogy "semmi esetre sem"?

Nekem LCD van, eddig nem láttam.... de a lenti képeken én is látom.

Semmi. :) Csak nem vagyok benne biztos, hogy CRT, viszont biztos, hogy nem LCD. Annyira nem vagyok képben monitorok terén. :)

Hozzászólás ideje:

Semmi. :) Csak nem vagyok benne biztos, hogy CRT, viszont biztos, hogy nem LCD. Annyira nem vagyok képben monitorok terén. :)

A CRT azt jelenti, hogy képcsöves, azaz inkább kocka alakú dobozba férne bele, mint laposba. :D

Hozzászólás ideje:

A CRT azt jelenti, hogy képcsöves, azaz inkább kocka alakú dobozba férne bele, mint laposba. :D

OFF

Ok. De van valami speckó tulajdonsága a monitoromnak, úgy emlékszem. Szóval doboz alakú, de az LCD-k és a CRT-k mellett mintha lett volna valami 3. fajta. Talán, de végül is mindegy is.

Hozzászólás ideje:

A nappaliban lévő több, mint tíz éves CRT TV-n látszódik a doboz a DVD-n, de az LCD monitoromon vagy a húgom kicsit újabb CRT TV-jén nem.

A lenti képek közül csak a Falconoson látok halványan egy dobozt.

De ennyi baj legyen a kiadással, ez eddig sem zavartak, ezután sem fognak. Különben is, ilyen ici-pici képekből messzemenő következtetést levonni igencsak bátor dolog.

Hozzászólás ideje:

OFF

Ok. De van valami speckó tulajdonsága a monitoromnak, úgy emlékszem. Szóval doboz alakú, de az LCD-k és a CRT-k mellett mintha lett volna valami 3. fajta. Talán, de végül is mindegy is.

Flat screen? (síkképcsöves CRT - LCD) talán ez a másik jellemzője a monitorodnak.

Hozzászólás ideje:

Nekem is LCD TV-m van, direkt megnéztem az problémás képeket a DVD-n rajta, és nyoma sincs a dobozoknak szerencsére nálam sem, úgyhogy bizakodom.

De ennyi baj legyen a kiadással, ez eddig sem zavartak, ezután sem fognak. Különben is, ilyen ici-pici képekből messzemenő következtetést levonni igencsak bátor dolog.

Ezzel egyetértek. Meg aztán ki tudja hogy azok a képek a BD-ről származnak-e vagy sem. Mindenesetre már beszereztem a lejátszót. :)

Hozzászólás ideje:

LED kijelzőn és vannak.

Csak, h azért itt is legyen nagyban. :) Itt nem a dobozok, hanem még a bolyhok is látszanak, fantasztikus!!

Már videó is van:

Nagyon jó az új Yoda. Látszik, hogy az EPIII -as technika, mert reflexáló bőrréteg is van rajta. :D

Hozzászólás ideje:

Nálam LCD-monitoron erősen, CRT-monitoron kevésbé, de látszanak a dobozok a csatolt képeken.

Azért van még egy kritikus rész, amivel kíváncsi vagyok, hogy kezdtek-e valamit: az ep6-ban amikor Han és Lando beszélgetnek a Falcon előtt. Bődületesen ordít ott a háttérvetítés, főleg mikor Lando elkezd menni a Falcon felé.

Ha ilyen Yodákat, meg Wampa-karokat javítottak, akkor egy ilyen 20 évvel ezelőtt is amatőr megoldásnak számító hibával is igazán foglalkozhatnának.

Bár a hivatalos oldalon lévő képrészletek között is ott van, de nem úgy tűnik, mintha hozzányúltak volna.

Szerintem meg hozzányúltak.

unled1eic.jpg

Hozzászólás ideje:

Én csak a jobb szélsőn látok dobozokat.

Helyesbítek mert világosabb beállítással jobban megnéztem és úgy mindhármon láttam őket csak az első kettőn nem túl feltűnőek. Ez volt a 17"-os monitoromon. Az LCD monitoromon ugyanúgy látszanak mint a másikon.

DVD nézés közben a jó néhány éves tévém esetében nem láttam még dobozokat. A mostani eset előtt nem is tudtam a létezésükről.

Már videó is van:

Kicsit fura nekem így rögtön ez a Yoda amaz után. Klassznak klassz de mégis fura.

------------------------------------------------------

Újabb butított képkockák:

9427d.jpg

9427e.jpg

9427g.jpg

9427f.jpg

9427h.jpg

9427i.jpg

9427j.jpg

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Ezzel egyetértek. Meg aztán ki tudja hogy azok a képek a BD-ről származnak-e vagy sem. Mindenesetre már beszereztem a lejátszót. :)

Lehet, hogy BD, de butítottak a képek és a videók is így nem lehet ítéletet mondani. Milyen lejátszót vettél?

Hozzászólás ideje:

Kicsit fura nekem így rögtön ez a Yoda amaz után. Klassznak klassz de mégis fura.

Nálam ugyanez. De remélhetőleg az lesz ezzel, mint az ep.5 "új Palpatine-jával" vagy a kicserélt Anakin-szellemmel: megnézem eredetiben és rájövök, hogy most az igazi.

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy BD, de butítottak a képek és a videók is így nem lehet ítéletet mondani. Milyen lejátszót vettél?

Semmi extra, LG BD350, remélem beválik majd. :)

Közben a sw.com--on is hivatalos hír, megerősítik benne Luke Millenium Falconos zöld karjának cseréjét.:) Látom megelőztél :D

Ezt az Ep1-es podrace-bemondó hibát soha nem vettem volna észre. :)

Szerkesztve: - yodinhoo

Hozzászólás ideje:

Semmi extra, LG BD350, remélem beválik majd. :)

Közben a sw.com--on is hivatalos hír, megerősítik benne Luke Millenium Falconos zöld karjának cseréjét.:)

Ezt az Ep1-es podrace-bemondó hibát soha nem vettem volna észre. :)

Jó lesz az. Így már mind a három olyan cserét/ javítást végrehajtották ami kicsit bosszantott korábban. Innentől csak mosolygok. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.