Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Bence1997 írta:

Igen. Ővé a 2023 -as film. Taika is megvan említve. Rianről semmi... :|

Mennyi van még hátra az eventből?

Hozzászólás ideje:

Akkor összegezzünk, mi jön:

- The Mandalorian S3

- Cassian (2022)

- Kenobi

- The Bad Batch (2021)

- The Rangers of the New Republic

- Ahsoka

- Lando

- Star Wars Visions

- The Acelyte

- STAR WARS ROGUE SQUADRON film

Jesszus atya gatya madzagja... :yes:

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Yoda József írta:

Ennyi volt

Sajnálom, hogy Rian akkor el van kaszálva. De amit most mutattak, az minden várakozásomat felülírta.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Bence1997 írta:

STAR WARS ROGUE SQUADRON film

Ez nem hozott lázba, hogy őszinte legyek, de ha jól értettem, ez elvileg a TROS után játszódik majd? Azt mondta új érában, a jövőben.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Yoda József írta:

Ez nem hozott lázba, hogy őszinte legyek, de ha jól értettem, ez elvileg a TROS után játszódik majd? Azt mondta új érában, a jövőben.

Na az durva lenne. Vajon mekkorát fognak ugrani ha ugranak?

Ja amúgy lesz egy Willow című sorozat is Warwick Dawis-el, a pilot-ot pedig Jon M. Chu fogja rendezni.

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Iqvi írta:

Na az durva lenne. Vajon mekkorát fognak ugrani ha ugranak?

Ja amúgy lesz egy Willow című sorozat is Warwick Dawis-el, a pilot-ot pedig Jon M. Chu fogja rendezni.

De az nem SW :D

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Bence1997 írta:

Taika is megvan említve.

Róla mondtak valami újdonságot?

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Yoda József írta:

High Republic animációs sorozat (pipa, de élőszereplős)

Élőszereplős Rebels-sequel (egyben Ahsoka sorozat) (pipa)

Egy minőségi animációs sorozat a sequel érába (nem Resistance szint) (x)

Boba Fett sorozat (ez lenne a Rangers?)

Solo-Lando sorozat (pipa?) 

Hozzászólás ideje:

Az Ahsoka sorozat limitált lesz, 1 évados. :)

A Rangers nekem valamiért Carát juttatja eszembe. Majd kiderül idővel, hogy mi is lesz pontosan.

Hozzászólás ideje:
57 perccel korábban, Iqvi írta:

Hayden visszatér Darth Vader szerepére a Kenobi sorozatban!

Úristen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindjárt infarktust kapok. Most már NAGYON várom a Kenobit.

Hozzászólás ideje:
  • Népszerű hozzászólás

Szenzációs hírek!

Mandalori harmadik évad - Lehetett rá számítani, de akkor is jó hivatalosan hallani. Összességében eddig a második évad egy kisebb bukkanót leszámítva szenzációs volt. Csak így tovább Favreau!

Andor - Tudtuk, hogy jön, de azok a plusz infók amiket csepegtettek csak még inkább felcsigáztak. Stellan Skarsgard mint fontos mellékszereplő! Visszatér Genevieve O’Reilly mint Mon Mothma! Az épülő díszletek marha jól mutatnak! A látványtervek szenzációsak. Látunk majd köztársasági cirkálót, amit épp kapnak szét (ala Jedi Fallen Order). Úgyhogy a remek kapcsolódási pontokra a trilógiák között itt is lehet számítani. Állat lesz!

Kenobi - Ismétlem magam, de megint az a helyzet, hogy ez már millió éve be lett jelentve de amikor az eseményen feltűnt McGregor képe majd kibújtam a bőrömből. És akkor utána közlik, hogy Hayden visszatér! Na ezt ki gondolta volna, amikor a Disney felvásárolta a Lucasfilmet? Tudom hogy úgy jelentették be, hogy Hayden Vadert fogja játszani de ide a bökőt hogy lesznek élőszereplős Klón-háborús visszaemlékezések!

The Bad Batch - A Clone Wars kicsit átalakulva, de folytatódik. A trailer szerintem jó volt. Nem álleesős, de kíváncsivá tett. Jó lesz ez is, pláne hogy ezúttal már a Birodalom idején játszódik a sztori.

The Rangers of the New Republic - Na ez nagyon kellemes meglepetés. Arra számítok, hogy itt főleg Paul Sun-Hyung Lee karaktere lesz az összekötő kapocs a Mandalorival. Végre megismerjük az Új Köztársaságot jobban, belülről. Ez teljesen új terep. Rengeteg lehetőség van benne!

Ahsoka - Tehát a Rebels folytatása élőszereplős lesz. Ami azt jelenti, hogy jön az élőszereplős Thrawn! Kizárt hogy ne igy legyen. És ez mekkora már!

Lando - A Kasdan srác megmondta nekünk évekkel ezelőtt: ha jelezzük, hogy bírtuk a Solot akkor valamilyen formában megkapjuk a folytatását. Nem viccelt. A Disney nem hagyja parlagon még azokat a projekteket sem, amik nem hasitottak annyira. Megy a kalapemelés. Rengeteget rimánkodtam korábban hogy valamilyen formában lássuk még a Lando-Solo-Qi'ra hármast. Nagyon örülök ennek a projektnek!

Star Wars Visions - Mind közül ez hangzik talán a legambíciózusabban. Azzal, hogy antológia-sorozatot csinálnak kicsit jobban csaponghatnak a témákban. Akár időben nagyobb ugrásokat is csinálhatnak, vagy bemutathatják a galaxis olyan szegleteit amelyeket eddig a sorozatok és a filmek nem annyira érintettek. Az összes bejelentett projekt közül ez az egyik kedvencem.

The Acelyte - Az első sorozat, amely elhagyja a Skywalker Saga idővonalát és egy merőben új korszakot látunk majd mozgóképen: a High Republicot. Huhh... na ez aztán rém ígéretes egy széria! Ha ez jól sikerül akkor szerintem ennek is jönnek majd a spin-offjai meg a kiegészítői.

A Droid Story - Ami érdekes itt, hogy ezt nagyrészt az ILM fogja készíteni. A koncepciótól nem rágom le a körmöm, de kíváncsian várom.

Rogue Squadron mozifilm - Elsőre mikor meghallottam nem különösebben voltam feldobva, de jobban belegondolva egy olyan SW mozifilm, amely a vadászpilótákra koncentrál eszement jó is lehet. Elég csak megnézni a Squadrons játék "mozis trailerét". Eleve mikor ez a film jön már ki leszünk éhezve egy SW mozifilmre és biztos vagyok benne hogy olyan csatákat kapunk hogy le fogjuk f*sni a bokánkat. Bár a "Star Wars Story" alcímet nem toldották hozzá, lélekben akkor viszont folytatódik ez a spin-off sorozat.

Egyébként ez a megjegyzés: "move the saga into the future era of the galaxy" - ez tényleg azt sejteti hogy az ep.9 után fog játszódni :shocked:

Taika Waititi mozifilm - A Rogue Squadronos kitérő után, úgy hangzik hogy ez lesz az igazán nagy mozifilmes durranás. Ez nem spin-offnak hanem valami egészen egyedi alkotásnak hangzik. Sokat várok ettől a filmtől!

Hozzászólás ideje:

Engem az Investor Day felhozatalából csak a Mandi harmadik szezonja és a Kenobi sori érdekel egyelőre.

Hozzászólás ideje:

Vegyesek az érzéseim. Van, aminek piszkosul örülök, van, aminél húzom a szám.

Nyilvánvaló volt, hogy lesz A mandalori 3.  évad. Nyilván várós.

Ahsoka. Na, ennek nagyon megörültem. Élőszereplős Lázadók folytatás. Aztán, ahogy olvastam itt fentebb: csak évad? Hülyék ezek? Erre a témára, csak 1 évadot adni?

Rangers of the New Republic. Ha ez nem a Lázadók folytatása lesz, akkor ez abszolút nem fog érdekelni. Ha viszont Lázadók folytatás lesz, akkor jöhet és az egyik legjobban várós.

Andor. Már korábban mondtam, tartom magam hozzá. Abszolút nem érdekel.

Obi-van Kenobi. Az Ahsoka mellett az egyik legjobban várós.

The Bad Batch. Majd meglátjuk, milyen lesz. Talán jó lesz. Az Andorhoz képest jobban érdekel.

The Acolyte. Na ez lesz én sorozatom. Hihetetlen boldogság volt olvasni az első élőszereplős The High Republic sorozatról. Első helyre ugrott. Az Ahsoka és az Obi-van Kenobi csak mögötte van.

Lando. Jöhet. De csak a The Acolyte és a Kenobi és Ahsoka után.

Visions. Ezt szkipellem egy vállrándítással.

A Droid Story. Szintén szkippelem.

Rogue Squadron. Ennél nagyobbat még nem csalódtam hírben. Az előszereplős SW mozifilm, ami abszolút nem fog érdekelni. Azt is megfontolom, hogy egyáltalán moziban nézzem meg. És az sem segít, hogy Patty Jankins rendezi. Számomra borzasztó csalódás ez a bejelntés. Ez az a téma, ami inkább TV-sorozatnak való. 

Összegezve. The Acolyte, Ahsoka, Obi-Wan Kenobi, The Bad Batch, Lando. Ezek érdekelnek. Ha a Rangers of the New Republic Lázadók folytatás lesz, akkor érdekelni fog. Ha viszont mezei új köztársasági békefentartók lesznek benne és nem lesz köze a Lázadókhoz, akkor abszolút érdektelenség övezi.

Hozzászólás ideje:

Én nagyon elégedett vagyok a bejelentésekkel, sokkal többet kaptunk, mint amire számítottam. Egyedül Rian filmjét sajnálom, hogy elkaszálták.  Legjobban a The Acolyte-ot és az Obi Wan Kenobi-t várom, de a Mandalorian után arra számítok, hogy az összes sorozat nagyon pozitívan meg fog lepni.

A Bad Batch trailer nagyon jól néz ki, szinte már filmszerű, miközben mégis hű a Clone Wars stílusához. Itt is lesz minden, Palpatine, Tarkin, meg gondolom Vader is. :D

Jól értelmezem, hogy a Rogue Squadron a 9. epizód után fog játszódni? Mert akkor szintén nagyon várós lesz.

Szerkesztve: - Whill

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Donát írta:

A Rogue Squadron rendezőjéről mit érdemes tudni?

Ő készítette az első és a második Wonder Woman filmet. Illetve a 2003 -as Monster filmet rendezte, televíziós sorozatokban itt-ott rendezett 1-1 részt (The Killing, I Am The Night, stb.).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.