Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha valaki talál nekem ehhez a laptophoz win 7 64 bit drivercsomagot(tehát mindenhez, de az is jó ha Lan, Vga van)az a Mikulástól plussz 2 sört kap. Ja a laptop tipusa: Asus x553M. Egy kollégám vette az édesanyjának, és megkértek hogy rakjak rá windowst. Mivel az anyuka baromira nem ért a gépekhez ezért a Win 7-et raktam fel. A 8-as egy laikusnak rémálom. Igenám de az Asus tök tisztességes módon azt csinálta hogy a driverlemezen csak a 8-as driverek vannak sőt a honlapjukon is. Nincs más oprendszerhez drivercsomag. Ez az igazi veőközpontu fair magatartás. Persze gondolom a Microsoft fizet nekik egy rakat pénzt ezért. A lényeg hogy ítt szívok, mert se a hálókártyát ,se a vga-t nem ismeri fel a win 7-t. Sőt van benne ugye még wifi, webkamera is. Ja és csak az USB 2-es slot működik a 3-as nem pedig mindkét pendrive-om USB 3-as. Persze ehhez is driver kell.

Köszönöm előre is a segítséget. Most azt csinálom hogy a Sisoft Sandrával megnézem a hardverek tipusait és közvetlenül a gyártó honlapjáról letöltöm őket.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Sajnos ennél jobban én sem tudnék mondani. Pár hónapja én is pont ugyanezt szívtam meg egy Asus laptopnál, meg egy nyomtatónál. Az utóbbinál ráadásul még a gyártó honlapján is csak Win 8 driver volt. Sőt, nyáron az Acer laptopommal is így jártam, akkor azok honlapján is csak Win 8 volt. Mondjuk mázli, hogy akkor némi google keresgélés után egy fórumon találtam driver packot. De azért jó lenne, ha ez a készítők honlapján lenne, nem egy eldugott fórumon. Elvégre azért a Win 7 nem olyan régi, a Win 8 meg nem olyan jó.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Olyan zenelejátszót tudtok mondani, amivel egyszerre több ablakban meg lehet nyitni pl ugyanazt a zenét? Vannak számok amik nagyon jól szólnak kánonban (Most épp a Rock me Amadeust hallgatom winampban + youtube-on, és bitangjól szól.)

De ha adtok valami egyszerű szerzesztőt amivel lehet kánonba rakni, lehet hogy azt is használni fogom. :D

Hozzászólás ideje:

Olyan zenelejátszót tudtok mondani, amivel egyszerre több ablakban meg lehet nyitni pl ugyanazt a zenét? Vannak számok amik nagyon jól szólnak kánonban (Most épp a Rock me Amadeust hallgatom winampban + youtube-on, és bitangjól szól.)

De ha adtok valami egyszerű szerzesztőt amivel lehet kánonba rakni, lehet hogy azt is használni fogom. :D

Javaslom az audacityt. Belehúzod a számot, kiadja hangsávként. Aztán belehúzod újra, egymás alá, kijelölöd a második sávot, és annyival tolod el, amennyivel csak szeretnéd (időben).

Hozzászólás ideje:

Tud valaki egy olyan megbízható és olcsó netes rendelős oldalt ahonnan tudnék monitort és infrás billentyűzetet rendelni?

Vagy nem érdemes ilyen helyekről?

Szerkesztve: - kudar

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Word-ben át lehet állítani valahogy a billentyűparancsokat? Írás közben sokszor nyomok ctrl+S mentést, de néha a D-t nyomom meg véletlenül és akkor a betűtípus-variáló jön be. Szeretném a ctrl +D -t is mentésre átírni, és ha betűtípusozni akarok, azt meg megoldom a menüből. Ilyet lehet?

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Megtaláltam, külső segítséggel :)

Magyar nyelvű Office 2007-ben:

Megkeresed a Beállításokat. (Az előző verziókkal ellentétben jól el van rejtve, nálam a címsor bal oldalán az Office gomb, mentés, visszavonás, mégis gombok mellett egy apró lefele mutató fekete nyílként lehet elérni.)

Itt: Testreszabás. Az ablak legalján van a billentyűparancsok testreszabása.

Azt tudni kell, hogy melyik menüben van, amit keresel. (Nekem eleinte ez is egy kisebbfajta tájékozódási helybenfutás volt, pl a nyelv megadása a Korrektúra lapon van, FormátumNyelv néven.)

Beírod az új billentyűparancsot, megmondja hogy jelenleg ez mit jelent, és innen egyetlen kattintással hozzá lehet rendelni ahhoz, amit választottam.

Úgyhogy nálam mostantól a Ctrl+D a mentés és Alt+N a nyelv megadása :)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Valaki tud mutatni nekem egy videót arról, hogy hogyan lehet egy HP Pavilion 2301sh laptopot szétszedni? Már lassan 2 éves és jó volna alaposan belülről is kipucolni

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Probléma merült fel egy win7 -es oprendszerű gépünkön. A gond az, hogy nem tölti be az asztalt a rendszer. A Win töltés rendben megy, de utána mikor az asztalra kellene állnia akkor csak egy fekete képernyő látunk a kurzorral. ctrl-alt-del -re előjön egy képernyő amint el lehet indítani az eszközkezelőt és abból indítva a programok zöme is fut. Persze mondanom se kell, hogy ez így nem megoldás. Szerintetek mi lehet a baja? :hmm: Vírusmentesítés megtörtént.

Hozzászólás ideje:

A múltkor az egyik haverom hasonló hibával hívott át. Sajnos végül csak a Win 7 újratelepítése segített. Bár nála a feladatkezelőt sem lehetett elővarázsolni, úgyhogy nem biztos, hogy ugyanaz a hiba.

Hozzászólás ideje:

Csak találgatok, szóval nem lehordani :) Szerintem nem indít el valamilyen fájlt a windows indításakor ami az asztalt kezeli. Meg kellene próbálnod összehasonlítani ha tudod egy "ép géppel", hogy milyen fájlok futnak a feladatkezelő-folyamatok fülön és ha valami nálad hiányzik akkor az lehet a ludas, de mondom tényleg csak tipp :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

"Lost a program Master Obi-Wan has. How embarrassing!"

Feltelepítettem egy programot a gépre, a meghajtón látszik is, hogy elfoglalt egy bizonyos helyet, viszont magát a programot sehol nem találom, nem jelenik meg sehol se. Valami ötlet... :?

Hozzászólás ideje:

Egy mp3 szám hangereje függ attól, hogy milyen a bitsűrűsége? Vagy mitől függ? Mert megvan a 6 film zenéje, a TCW filmé valamint a SW:TOR-é ezeket szoktam hallgatni a könyvek olvasása közben, na már most ha olvasom akkor az se jó ha egy hangosabb taktus kiragad a könyvből meg ha a halkabbakat nem hallom, mert akkor meg ugye minek szól? Meg is találom az arany középutat egy-egy albumnál, a baj az, hogy a másikra az nem jó mert túl hangos lesz vagy túl halk. Valakinek valami ötlet, nincs valami program ami egy hangerőre hozza őket vagy csak próbáljam meg megszokni?

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Nekem csak egy ötletem van: MP3Gain

Én azt használom az mp3 fájlok hangerejének szabályozásához.

Hozzászólás ideje:

Nekem semmi problémám vele. Vírusjelzést se kaptam még miatta. Amúgy az mp3gain.exe fájllal sose kell foglalkozni mert a progi az MP3GainGUI.exe fájlról működik. A parancsikonja is arra mutat.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudom, hogy használ-e valaki Lumia telefont, de gondoltam megosztom veletek, ezt a két király Star Wars-os csempe dizájnt.

Sötét oldal:

https://www.youtube.com/watch?v=ERh3nCHC4ss

Világos oldal:

https://www.youtube.com/watch?v=2F4BMgEAkPY

Letölteni innen lehet: link

Az alkotó további alkotásait pedig innen: link

Két alkalmazás szükséges hozzá: a #TileArt, aminek a használatáról

egy útmutató, és a Transparency Tiles, ami ahhoz szükséges, hogy a csempék átlátszók legyenek, amik alapból nem azok, mint például a facebook alkalmazásé.

Nekem nagyon bejön a 625-ös telefonomon, már egy hónapja a dark side téma van rajta. :)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Chrome állandóan leáll, működés közben, ezt írja ki a win, amint el akarom indítani. Újratelepítettem, még mindig ugyanez a hiba. Találkozott valaki ezzel a problémával valamikor? Most a Firefoxot használom, de szeretném "visszakapni" a Chrome-ot.

Hozzászólás ideje:

Ha csak simán Uninstallálod Vezérlőpultból akkor maradnak bizonyos komponensek egy helyen, hogy az újratelepítésnél egyből a régi beállításaiddal tudja telepíteni az újat és lehet azok között van a baj, szóval, ha az újra telepítés után megmaradtak a mentett könyvjelzőid, jelszavaid akkor ez a helyzet.

Uninstall után töröld a chrome mappát is a biztos kedvéért

XP esetén:

C:\Documents and Settings\NAME\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\

win7nél pedig:

C:/Users/NAME\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\

elérési útvonalon találod, 8nál sajna nem tudom de az is biztos valami hasonló útvonal :)

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.