Donát Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. De miért lángszórózik a Birodalom egy kis lepukkadt tatooine-i faluban? Egy szökött osztagos nem ér annyit, hogy mindent felégessenek miatta. Hacsak nem tud valami olyat,ami ultraveszélyes a Birodalomra... Nekem fordított klauzalitás rémlik, de javítsatok ki, ha tévedek. Szerintem Boyega pont emiatt a lángszórózás miatt szökik meg. Ebből fakadóan viszont akkor nem miatta égetik le a falut. Lehet, hogy valamilyen relikviát kerestek, és nem akarnak tanúkat maguk mögött hagyni? Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Vagy Rey-t. Vagy Luke régi kardját. Vagy Sydow.t. Ezernyi variáció. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Minden valamire való történelmi filmben a hódítók, zsarnokok felégetnek egy falut, egy települést, hogy a leigázottak érezzék a törödést. Szerintem itt is ez van. Lehet hogy a birodalom maradványától elszakadni kívánó rebelis bolygókon csinálnak ilyen pogromokat. A csukjjás alak nem Vader, inkább az a krómpáncélos rohamosztagos. Leírom az események sorrendjét a trailer és koncepciós rajz alapján. Rohamosztagosok a leszállóegységben éjjel megérkeznek a faluhoz (trailer), felégetik a falut (concept), Boyega hajnalra dezertál, keresik (trailer, kutasz droid hang), megmentik (trailer Falcon, TIE-ok). Ezek az események a film elején (Boyega rövid frizura) Gondolom. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Szerintem is elképzelhető, hogy Boyega pont a lángszórózás miatt szökik meg, valószínűleg besokallhatott. Azt pedig, hogy egy háborúnak mennyire része egy település felégetése, már láthattuk a TCW-ben is. A Birodalom demonstrálta a hatalmát. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Az tetszene,ha az alak a króm rohamoszi lenne, mert valamiért megtetszett az elmélet, hogy a sithek birodalomfüggetlenek. Van is realitása a dolognak, mert volt csukjás köpenye a chrometrooperneka concepteken. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. (szerkesztve) Így néz ki Hamill, amikor nem éppen a lepukkant remete Luke -ot játssza. Szerkesztve: 2015. Január 18. - Ody Mandrell Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Jó formában van az öreg Mark Az új concept artok tetszenek, annak meg kifejezetten örülnék ha Sydow nem egy kiborg kocsmatöltelék lenne, ez a lehetőség nekem sosem volt túl Star Warsos. A Vaderes faluégetéses képpel kapcsolatban Bomarral értek egyet szerintem is csak behelyettesítették őt oda mert egyelőre nem volt más, hacsak nem egy flashback jelenet része. Annyi mindenesetre kiderült, hogy plusz újdonságot is kapunk, korábban nem láttuk még a birodalmat ilyen zsarnokként fellépni, mint a régi hódító hadjáratok népei. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Háát..már értem a szakállat.. Ápol, s eltakar. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Na ehhez, mit szólnátok? http://dobrisratings.com/index.php?option=com_content&view=article&id=149875%3Astar-wars-episode-vii-concept-art-leaked-3&catid=63&Itemid=157 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. (szerkesztve) Anakin apja mi? Szerkesztve: 2015. Január 21. - Ody Mandrell Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Anakin apja mi? Egy nagy, hatalmas, két lábon járó midiklorián! Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. (szerkesztve) Pletykák ismét életre keltek, megint a "halálbolygó" van a terítéken. Már koncepciós rajz is van. A birodalom megépítette a harmadik Halálcsillagot is szerintem. Klikkelve nagyítható. Szerkesztve: 2015. Január 21. - A pécsi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Fantasztikus.... Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Fantasztikus.... Jobbnál jobb ötletek, nem? Mondjuk Aniapu pont lehetne ennek a parancsnoka... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Ani apu, aki a midichloriánokat nemzette. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Ani apu, aki a midichloriánokat nemzette. De akkor inkább Ani nagyapja, mert ő nemzette a midichloriánokat a midichloriánok meg Anit :D Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. (szerkesztve) Na ez egy nagyon érdekes cikkrészlet: http://www.starwars7news.com/2015/01/oscar-isaac-on-j-j-abrams-reaction-to-harrison-fords-accident-on-set.html Isaac-kel egy interjú, de a lényeg, ami megragadott, egy részlet: "but JJ stopped us all and he said, ‘Can everybody just stop and look at the moon right now?’ “He said, ‘Look how beautiful it is, and how lucky we all are to be here.’" Vagyis hogy J.J megállította a stábot, és megkérte őket,hogy nézzék meg, milyen szép a hold, és hogy milyen szerencsések mindannyian, hogy ott lehetnek. Ez azt hiszem,mindent elmond arról,mennyire komolyan veszik a készítők ezt az egészet. Szerkesztve: 2015. Január 26. - mikiwan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Ez valóban szép jelenet lehetett. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. JJ: ‘Can everybody just stop and look at the moon right now?’ Stáb: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Igazán frappáns reakció Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. (szerkesztve) Állítólag a huttok visszatérnek. Well, I can forward that timeline for you today: there are Hutts in The Force Awakens, we know because those Hutts have been practically built. http://makingstarwars.net/2015/01/star-wars-force-awakens-will-hutts-return/ Szerkesztve: 2015. Január 30. - JakeSully Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Én örülnék nekik. Remélem hasonlatosan undorítóak lesznek mint a TCW -ben. Jöhetne Mamma is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Rottát az ep7-be! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Nagy show lenne! Ideális mind korban, mind megjelenésben (gondolom). Ő lenne az első Hutt aki szinte a szemünk láttára nőtt fel. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Én sem bánnám ha lenne hutt benne. De ami a szerep nagyságát illeti, olyan cameo-szerűségre számítok. Kb, mint a Baljós árnyakban.. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Jöhetnek csőstül! Kíváncsi lennék arra, hogyan áll a szénájuk harminc évvel Jabba halála után, esetleg hogy választottak-e oldalt maguknak a harcokban. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Bár a huttos hír forrása a Latino Review, az MSW megerősíti, hogy ő is hallott ilyesmiket. Állítólag 4-5 hutt bábot készítettek. Hasonló bár nyilván továbbfejlesztett verziója annak a technológiának amit a Jedi visszatérben láttunk. Állitólag a 4-5 hutt egy jelenetben fog felbukkanni. Az MSW emlékeztetett hogy volt egy régebbi kémjelentés, amire ez jól ráhúzható: Állitólag készült egy látványterv ahol Leia diplomataként pár hutthoz beszél. Lehet hogy ehhez kellettek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Érdekes lenne. Leia egy Hutt gyilkos! Ráadásul a klán egyik fejét nyírta ki. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Az esetnek viszont nem maradt sok szemtanúja és elvileg ő most már a Köztársaság (vagy akárhogyis hivják) feje, vagy ha az nem is szinte biztos hogy fontos diplomata. Ennek ellenére ha lesz egyáltalán ilyen jelenet biztos vagyok benne hogy nem baráti lesz a csevej. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.