Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. http://www.youtube.com/watch?v=CmRih_VtVAs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. BvS után ezt is nagyon várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Nagyon betegek! Nagyon tetszik! Joker RLZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Végre egy jónak tűnő képregényfilm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. (szerkesztve) Érdekes ez. Engem kb semennyire sem mozgatott meg. Még az sem biztos, hogy elmegyek rá moziba. Mondjuk ugyan ez igaz esetemben Deadpoolra is. Valahogy az sem érdekel különösebben. Persze mindkettőt meg fogom nézni, és lehet, hogy baromira be fognak jönni, de semmiféle késztetés nem kapott el most még velük kapcsolatban, pláne, hogy nekem ezeket moziban kell(ene) néznem. Ellenben pl az Amerika Kapitány Polgárháborút iszonyúan várom... már jó fél éve! Szerkesztve: 2016. Január 20. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Moziban én is csak akkor fogom megnézni ha nagyon jó kritikákat kap. Alapból a képregényfilmek hidegen hagynak, de itt legalább úgy tűnik hogy nem az ezerszer látott közhelyekből dolgoznak és nem unalmas szupersrácok lesznek a központban. Ettől még elronthatják. Majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. A Paramount szépen halkan eltüntette a 2017-es bemutatói közül a TERMINATOR: GENISYS folytatását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Miért nem lep meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. R2! Tudom, hogy te képben vagy az xpress-es dolgokkal.. Szóval mi a helyzet az Argo 2 vel? Csak tologatják a megjelenést..És a film is így volt a mozikban.. Miféle átok ül a projekten, hogy mozis premier is nagyon sokat késett -nem is tudom 1-2 évet is?- és dvd-n sem bír megjelenni, pedig tavaly ment nyár elején nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. R2, nekem is lenne egy kérdésem hozzád: A Grönholm módszer (The Method) című filmet láttad már? http://www.imdb.com/title/tt0427582/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. (szerkesztve) R2! Tudom, hogy te képben vagy az xpress-es dolgokkal.. Szóval mi a helyzet az Argo 2 vel? Csak tologatják a megjelenést..És a film is így volt a mozikban.. Miféle átok ül a projekten, hogy mozis premier is nagyon sokat késett -nem is tudom 1-2 évet is?- és dvd-n sem bír megjelenni, pedig tavaly ment nyár elején nem? Az Argo 2 már megjelent dvd-n, haverom azt kapott karácsonyra. 2015 dec. 8. a dvd megjelenés dátuma. Szerkesztve: 2016. Január 21. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Az Argo 2 már megjelent dvd-n, haverom azt kapott karácsonyra. 2015 dec. 8. a dvd megjelenés dátuma. Érdekes infó..Az xpress mostanra jegyezte csak és áttette február 3-ra. Továbbá "alternatív módon" sem elérhető, ami szintén érdekes manapság.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Miért nem lep meg? Talán mert egy rettentő gyenge és zagyva film lett, másodrangú színészekkel és zs-kategóriás forgatóval. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Talán mert egy rettentő gyenge és zagyva film lett, másodrangú színészekkel és zs-kategóriás forgatóval. :D Hát, most, hogy mondod, lehet, hogy ezért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. (szerkesztve) Érdekes infó..Az xpress mostanra jegyezte csak és áttette február 3-ra. Továbbá "alternatív módon" sem elérhető, ami szintén érdekes manapság.. Hát akkor az az xpress hibája. Alternatíva: online film nézős oldalakon fenn van dvd minőségben. nCore-on kifejezetten tiltó listán van. szerk.:Kíváncsiságból megnéztem egy kevésbé népszerű oldalon és lám aki keres az talál. Szerkesztve: 2016. Január 21. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Hát, most, hogy mondod, lehet, hogy ezért. Én nem fogok bánkódni miatta, az fix. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. R2! Tudom, hogy te képben vagy az xpress-es dolgokkal.. Szóval mi a helyzet az Argo 2 vel? Csak tologatják a megjelenést..És a film is így volt a mozikban.. Miféle átok ül a projekten, hogy mozis premier is nagyon sokat késett -nem is tudom 1-2 évet is?- és dvd-n sem bír megjelenni, pedig tavaly ment nyár elején nem? Érdekes infó..Az xpress mostanra jegyezte csak és áttette február 3-ra. Továbbá "alternatív módon" sem elérhető, ami szintén érdekes manapság.. Az Argo 2 Média Markt exluziv. Nem az első eset, a Minyonok is először egy hónapig csak a Tescoban volt kapható - szerintem Xpress is úgy tudta, hogy az Argo 2 is egy hónapos kizárólagosságot kapott, de ezek szerint többet. A hazai piacon az sem lenne fura, ha nem is lenne xpressen, csak MM-ban. R2, nekem is lenne egy kérdésem hozzád: A Grönholm módszer (The Method) című filmet láttad már? http://www.imdb.com/title/tt0427582/ Természetesen. Néhány apróbb bosszantó dolga miatt nem tökéletes, de még így is nagyon jó. A Grönholm módszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Talán mert egy rettentő gyenge és zagyva film lett, másodrangú színészekkel és zs-kategóriás forgatóval. :D Az ilyen vélemények miatt nem csekkoltam még le a saját szememmel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Köszi a válaszokat. Csak tudjátok nekem az "eredeti" forrásom az xpress, a kalóz meg az ncore. Meglepődtem, hogy sehol semmi. De már képben vagyok. Mondjuk, hogy tiltólistán van egy amúgy is kalóz oldalon valami az fura. De nem is látok bele illetve, nem is foglalkozok azzal, hogy egyes kalóz oldalak, hogy tudnak megmaradni, míg mások lebuknak és eltűnnek.. Ha valaki tart nekem egy pár soros felvilágosítást azt előre is megköszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Gáz, hogy az első részt sem láttam? Egyébként érdemes pótolni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Személy szerint én a legjobb magyar filmeknek tartom őket! Szerintem mindenképp pótold! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Gáz, hogy az első részt sem láttam? Egyébként érdemes pótolni? Szerintem mindenképpen érdemes pótolni. Főleg ha a második részt láttad. Még SW vonatkozása is van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Nem láttam egyiket sem... de akkor pótolva lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Top 10 2015 Hátha valaki talál rajta valami néznivalót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Top 10 2015 Hátha valaki talál rajta valami néznivalót. Nálam a Victoria a top 10-be került volna, egyébként a Mad Max miért teljesített olyan rosszul nálad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Nálam a Victoria a top 10-be került volna, egyébként a Mad Max miért teljesített olyan rosszul nálad? A Victoriához, mikor néztem, még nem volt felirat, de ha sokáig még nem lesz, megnézem németül. Vagy lefordítom én magam... de ismerem a koncepciót, lehet, nálam is felkerült volna. Mindegy, akkor jövőre megy az egyéb listára... Mad Max? Mert nekem tulajdonképp csak egy Mad Max létezik, az első. Ez valami eszméletlenül buta MM2 koppintás, újraépülő sziklákkal, gitározó majmokkal egy teherautón, szelektív homokviharral - egy agyatlan két órás látványorgia. Köze nincs ahhoz a Mad Max feelinghez, amiért én anno beleszerettem '84 körül. Még mindig felhúzom magma, ha rá gondolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Mad Max? Mert nekem tulajdonképp csak egy Mad Max létezik, az első. Ez valami eszméletlenül buta MM2 koppintás, újraépülő sziklákkal, gitározó majmokkal egy teherautón, szelektív homokviharral - egy agyatlan két órás látványorgia. Köze nincs ahhoz a Mad Max feelinghez, amiért én anno beleszerettem '84 körül. Még mindig felhúzom magma, ha rá gondolok. Ezzel maximálisan egyetértek! És az akadémia újfent bizonyítá számomra kifordult értékrendjét, hogy ezt kajálta.."a legjobb film"..El sem hiszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. újraépülő sziklákkal He? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. He? Mikor Maxék átmennek a szoroson, ahol a motorosok röpködnek, ledől/felrobban egy sziklaalagút szerű képződmény. Mikor mennek visszafelé ugyanazon az úton, a díszlet megint sértetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Ezt a hibát sajnos el kell vennem tőled. Ott nem a kőkapu dől le, a kanyon legtetejét robbantották rá az útra. A kőkapu teljesen sértetlen, visszafelé pedig látható, hogy a sziklatörmelék ott van félre hordva (még csak nem is az egész kőkapu lett megtisztítva, csak egy keskeny sáv), ahogy arra utasítást adott Imortal Joe. A kőkapu csak azután dől le, hogy a két kamion átdózerolt rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.