IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Érdekes lista. A 7. helyezett meglepett, de kellemesen. A 12 legjobb párviadal a filmvásznon Uramisten de pocsék filmekből áll ez a lista, és egészen közepes párviadalokból... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Érdekes lista. A 7. helyezett meglepett, de kellemesen. A 12 legjobb párviadal a filmvásznon Érdekes lista. Ha rám bízták volna, hát talán 3-nak tudtam volna helyet szorítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Megnéztem a Mentőexpdíciót A marsit...hatalmas élmény volt, és ahogy olvasgattam a könyv még a filmnél is jobb. Muszáj leszek beszerezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. A film fantasztikus! A könyv fantasztikusan zseniális!!! :D Tényleg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. Lehet csemegézni.... Super Bowl trailers Ezt a Bourne-t... ezt nagyon várrom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. Lesznek finomságok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. Ez a Revenant valami csudajó kis múvi lett. Le a kalappal Inarritu előtt, a rémunalmas Birdman után nem ilyet vártam de ez szép munka! Leónak meg már érik az Oscar nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Ez a Revenant valami csudajó kis múvi lett. Le a kalappal Inarritu előtt, a rémunalmas Birdman után nem ilyet vártam de ez szép munka! Leónak meg már érik az Oscar nagyon Nekem is tetszett, de ha DiCaprio meg is kapja, szerintem nem ezért érdemli meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Nagyon várom már! http://www.youtube.com/watch?v=Cle_rKBpZ28 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Nekem is tetszett, de ha DiCaprio meg is kapja, szerintem nem ezért érdemli meg. Szerintem is bőven voltak jobb alakításai, de mostmár tényleg kijár neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 12. Szerintem is bőven voltak jobb alakításai, de mostmár tényleg kijár neki. Ez olyan lesz, mint Scorsesenek a rendezői Oscar, A tégláért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. (szerkesztve) Mindenki nagy örömére bejelentette a Paramount a Transformers folytatások időpontjait. Transformers 5 2017/06/23 Transformers 6 2018/06/08 Transformers 7 2019/06/28 Ti is annyira várjátok mint én? Szerkesztve: 2016. Február 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Majd belehalok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. (szerkesztve) Vége a Disney büntetésének, bár a blu-ray kiadásokat nem emliti a cikk. Szerkesztve: 2016. Február 13. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Én is.. Édesistenem!.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Na valaki látta már a filmet? Nagyon jókat írnak róla, épp most dönt box office rekordokat USA-ban... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Én láttam, és azt kell mondanom, hogy ilyen egy igazi képregény adaptáció. Tökéletesen visszaadta a Deadpool karakterét. Talán csak a két hang hiányzott a fejéből, de talán majd a folytatásban látjuk halljuk őket. Mondjuk a sztori sem túl erős, de hát tudjuk, hogy itt nem ezen volt a hangsúly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. A moziban se tetszett a traliere és amúgy se vagyok egy nagy szuperhős fan. Engem hidegen hagy. Főleg ahogy olvasom a stílusát, pont olyan amit igazán rühellek. Most komolyan...a nézőknek is beszél a főszereplő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Igen ez a karakter egyik lényege, hogy tudja magáról, hogy ő egy képregényfigura. A trailerben sajnos semmi vicceset nem találtam, de a film ettől függetlenül érdekel. Egyébként a tény, hogy a Deadpool-nak ván rá sansza, hogy több pénzt hozzon az USA-ban mint az összes idei hype-olt szuperhős film a Batman v Supermantől, a Captain America: Civil War-ig... na ez viszont nagyon jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Igen, a stílusához és a várakozásokhoz képest óriásit robbant a kasszáknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Közben Stephen Lang már az Avatar 2 -re gyúr. Durva, hogy 6-7 év után is hozná hitelesen a badass ezredest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. A mellkasába lőtt nyilban valójában doppingszer/izomnövelő volt amitől még kigyúrtabb lett mint valaha? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Nem úgy volt, hogy megdöglött? Csak nehogy előálljanak azzal, hogy Eywa magába szívta és na'vi -ként tér vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Nem előzményfilm lesz az Avatar2? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Sigourney Weaver megmondta, hogy a sci-fiben senki sem hal meg örökké. Ripley-ként ebben amúgy is lehet már valami rutinja, hiszen szegényt nyolcszor mészárolták le, ráadásul mindahányszor önkezűleg végzett magval. Quaritch is lehet klón, vagy Eywa-szellem, még gonoszabb ikertestvér, kiborg, amit Quaritch mintájára készítettek el, holografikus kivetülése egy MI-nek, de az is lehet, hogy gyorsan újraélesztették, vagy soha nem is halt meg, mert ő olyan f*sza baka, akinek a szervezet a na'vi mérget már simán legyűrte, a dárda méretű nyilakat meg kihúzta a mellkasából és elrágcsálta, mert még neki is kell a rostos anyag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Továbbra sem csigáz fel az Avatar 2 lehetősége. Újabb ikertestvér sztori? Hajrá! Amúgy már rég készen kéne legyenek a folytatások a régi ígéretek szerint, nem? Én nem is hiszem el még. Egyébként mi lesz a címe? Mert nyilván nem lehet Avatar 2. (Lásd: "Prometheus 2") Az avatar programnak feltehetőleg vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Egyébként mi lesz a címe? Mert nyilván nem lehet Avatar 2. (Lásd: "Prometheus 2") Avatar: The Last Airbender Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Avatar Episode 2: The RDA Strikes Back Avatar Episode 3: The Two Trees Avatar Episode 4: Return of Toruk Makto Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 14. Nem gyenge filmeket vert meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.