Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Marsi Hát álleejtős volt nagyon. Optimista, életszerető. Meg amit én szoktam mondani némely embernek. Használd az agyad. Hát ha lenne egy gyermekem aki nem akarna tanulni az iskolában, és megkérdezné minek az, szerintem ezt a filmet megmutatnám neki. Matt Damon nagyon jól formálta meg a Mars-on ragadt űrhajóst aki nem akar meghalni. Élete legjobb alakítása meglátásom szerint. Szóval igazatok volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. A Schwarzis és a Glover-es eresztés nagy favoritom. Meg is jött hozzájuk a kedvem. Asszem a héten rendezek belőlük egy-egy ismétlést. Úgyis rég láttam őket. Én már tegnap rámentem az 1-re. Ma jön a 2! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Most, hogy olvastam ezeket a dolgokat a Predator dolgokat, elég érdekesek voltak. Nálam a Predator 2 és a Predators jobbak lettek, mint az első. Bár. ha keresni akarok kedvenc Predator sztorit, akkor azok a könyvek: Vadászok szigete, Mindörökké éjfél, Hús és vér. Eddig ezek tetszettek a legjobban, szerintem még a filmeknél is jobbak. De majd idén jön az Incursion című Predator regény, mely egy trilógia első része lesz. Ennek a története úgy felkeltette az érdeklődésem, hogy jobban várom, mint a jövőben megszülető Alien Predator filmeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Marsi Hát álleejtős volt nagyon. Optimista, életszerető. Meg amit én szoktam mondani némely embernek. Használd az agyad. Hát ha lenne egy gyermekem aki nem akarna tanulni az iskolában, és megkérdezné minek az, szerintem ezt a filmet megmutatnám neki. Matt Damon nagyon jól formálta meg a Mars-on ragadt űrhajóst aki nem akar meghalni. Élete legjobb alakítása meglátásom szerint. Szóval igazatok volt. Ugyehogyugye? Örülök, hogy tetszett. A könyvet is érdemes elolvasni, mert az még jobb. Sajnos a filmben megváltoztattak néhány dolgot, ami azért elég kemény logikai bukfencet vagy lyukat hagy maga után. Erre akkor jöttem rá, amikor pár hete újra megnéztem. Természetesen továbbra is nagyszerű filmnek tartom, csak nem értettem ezeket a változtatásokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Közben a másik Wachowski is nő lett, vagy mi. Jöhetnek a Wachowski Nővérek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. (szerkesztve) Nute, ez komoly? Ne már! :/ Utána néztem... nem tűnik kamunak. Zseniális! Támogatta a felesége a nemváltásban... na ne röhögtess... Istenem de kifordult világban élünk. Szerkesztve: 2016. Március 9. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Rosszul rémlik. Abszolúte semmi sincsen a Predator 2-ben, ami kicsit is utalna a "nem túl távoli" jövőre. '90-es években használt fegyverek, eszközök, autók. Minden teljesen olyan, aminek 1997-ben a valóságban is volt, leszámítva, hogy Los Angeles nem volt háborús övezet. Na most nézem: Az extra króm kütyük a fegyvereken, a sok monitor adatokkal, mintha internet menne rajtuk.. A főnök irodájában vagy 6 kis tv van egymáson és különböző adás van rajtuk..A sok "robotzsarus" tudósítás.. Az "ezüst aluette" helikopter.. Ezek számomra 92-93-ban mikor először láttam még futurisztikusak voltak. Úgy látszik emlék szinten így maradt meg, de nyilván tévedés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Na most nézem: Az extra króm kütyük a fegyvereken, a sok monitor adatokkal, mintha internet menne rajtuk.. A főnök irodájában vagy 6 kis tv van egymáson és különböző adás van rajtuk..A sok "robotzsarus" tudósítás.. Az "ezüst aluette" helikopter.. Ezek számomra 92-93-ban mikor először láttam még futurisztikusak voltak. Úgy látszik emlék szinten így maradt meg, de nyilván tévedés. Tanulmányaim szerint '97-ben volt már internet, tévé és hírműsor is, így ez nekem nem tűnik túl jövőbelinek, még '90-ből nézve sem. Az extrák a fegyvereken meg aztán pláne nem futurisztikus cuccok, szimpla optikák és lézerirányzékok. Ilyenek a Predatorban is voltak, sőt, ott egyik-másik, pl. Billy-é még jobban fel volt cicomázva. Oké, Magyarországról nézve nyilván erőteljesebb volt a potom 100 év különbség technikai fejlettségben ( ), de a film hazájában nem volt ott semmi jövőbeli. Egyedül az, hogy Los Angelesben keményen elharapódzott a drogháború. De ez speciel a Halálra jelölve című Steven Seagel filmben is ugyanígy benne van, és még a film hangulata is hasonló (gyerekkoromban emiatt hittem azt, hogy a két film valójában egy világban játszódik ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Ugyehogyugye? Örülök, hogy tetszett. A könyvet is érdemes elolvasni, mert az még jobb. A könyv egyetlen hibája, hogy van benne PT-fika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Azt hittem, csak sz*r lesz. A nemzetközi trailer után már nem vagyok ennyire optimista. http://www.youtube.com/watch?v=Egs6RfGenvg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Az előző trailerben a kiírás még azt mondta, hogy 30 éve négy tudós mentette meg New Yorkot. Most négy barát a világot. Valaki szólt nekik hogy nem volt mind tudós Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Pedig mind az volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Nem az első résznél Winston Zeddemore még nem tudós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Igaz, az elsőben még nem. Bár szerintem ez olyan apróság, hogy nem oszt, nem szoroz, és a megfogalmazás mindenképpen pontatlan, hiszen szigorúan véve, barátok sem voltak mind a négyen. Winston alig pár napja csatlakozott a Szellemirtókhoz, amikor kitört a Gozeri botrány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Marsi Örülök, hogy tetszett a film Csatlakozom Dzséjthez, a könyv még jobb, olvasd el a közeljövőben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. (szerkesztve) Azt hittem, csak sz*r lesz. A nemzetközi trailer után már nem vagyok ennyire optimista. Remélem nem sértek meg senkit, de vannak szakmák, amik egyszerűen nem illenek nőkhöz. Ez is ilyen. De ha ez meg is marad előítéletnek, nagyobb baj az, hogy már a trailer sem szórakoztató és érdekfeszítő.. Szerkesztve: 2016. Március 9. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Van ilyen szakma? Hol lehet jelentkezni? Egyébként értem, amit mondasz, egyetértek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Van ilyen szakma? Buszsofőr, kamionos, kőműves, gipszkartonos etc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Az első kettőt már ki is húzhatod. Van női mindkettőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Buszsofőr, kamionos, kőműves, gipszkartonos etc Szerintem Nute a szellemírtásra kérdezett rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Tudom, hogy csak játék a szavakkal, de nem azt mondanám, hogy mi illik egy nőhöz és mi nem, inkább azt, hogy vannak jellemzően férfiak által betöltött munkakörök, mint buszvezető, kamionos, stb., ahogy vannak jellemzően nők által betöltött munkakörök is, pl. óvónő vagy ápolónő. Ez nem jelenti azt, hogy ne lenne akár egyik, akár másikban képviseltetve a másik nem, és azt meg pláne nem jelenti, hogy ne lehetne egy óvó bácsi vagy egy női kamion sofőr sikeres a saját szakmájában... az illik - nem illik kissé pejoratív kifejezés ehhez képest. És ezt hol írtam, hogy szerintem egy nő pl. nem lehet jó kamionsofőr vagy egy férfi nem lehet jó ápoló???????? Ettől függetlenül adott szakmáknál igen is van ha rágondolsz akkor az egyik nem képviselője ugrik be, nem a másik vagy mindkettő. Legközelebb az illik és hasonló szavak használata előtt megkérdezem majd a "píszí" szakemberem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Igen, a "szellemirtó" szakmára" kérdeztem rá. Egyébként ezzel a franchise-szal furcsa viszonyban állok, a régi filmekért sem voltam oda soha (sikerült összeválogatni a számomra irritáló színészeket), a rajzfilmet anno gyerekként viszont szerettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Én is ugyanígy vagyok vele. Szerintem a régi film (I. rész) borzalmas. Hatalmasat kínlódva szenvedtem végig. A rajzfilm viszont nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. (sikerült összeválogatni a számomra irritáló színészeket) Ne már Bill Murray irritál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Ne már Bill Murray irritál? Meg Rick Moranis és Dan Aykroyd is. Komolyan, már csak Steve Guttenberg és Chevy Chase hiányzott ebben a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Én már tegnap rámentem az 1-re. Ma jön a 2! No tegnap késő este nekem is megvolt az első. Ma este pedig a második is meg lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Meg Rick Moranis és Dan Aykroyd is. Komolyan, már csak Steve Guttenberg és Chevy Chase hiányzott ebben a filmben. Ejj szóval Dark Helmet is. Akkor gondolom a Rendőrakadémia sem tartozik a kedvenceid közé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Az Űrgolyhókat szeretem. Azért persze második rész ne legyen, nem tudom, hogy Mel Brooks ezt hogy gondolta (lehet hogy poénkodott) A Rendőrakadémiából 1-2 rész elmegy, de azt a sorozatot a rengeteg tévés ismétlés megutáltatta velem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. No tegnap késő este nekem is megvolt az első. Ma este pedig a második is meg lesz. Nekem már a Predators jön! Az alienes-eken gondolkodom, hogy lemenjenek-e ebben a körben.. .... a rengeteg tévés ismétlés megutáltatta velem. Ezt csak a Bud Spencer/Terence Hill duók tudták elkerülni nálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Ezt csak a Bud Spencer/Terence Hill duók tudták elkerülni nálam. Igen, nálam is. Azok megunhatatlan filmek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.