Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Eljött a nap, amitől kezdve már azt modhatjuk: jövő héten új Star Wars-film lesz a moziban! Én még mindig nem akarom elhinni ezt az egészet. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Ahogy egyre inkább válik "kézzel foghatóvá" a dolog, úgy tűnik egyre szürreálisabbnak is. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. (szerkesztve) Most már vigyáznom kell magamra, nehogy elüssön a busz, vagy autó, nem kapjak sztrókot, infarktust, embóliát, agyvérzést miegymást.Most már nagyon kíméletesen élek. Legszívesebben ki sem mennék a lakásból. csak jöjjön már a premier éjfél!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerkesztve: 2015. December 7. - A pécsi Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Most már vigyáznom kell magamra, nehogy elüssön a busz, vagy autó, nem kapjak sztrókot, infarktust, embóliát, agyvérzést miegymást. Én is így vagyok vele. remélem senki nem kap szívrohamot a premier előtt. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Nem tudom egyelőre elképzelni, mit fogok érezni, amikor felharsan a fanfár. Szerintem az a néhány másodperc utólag majd kiesik. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Én is így vagyok vele. remélem senki nem kap szívrohamot a premier előtt. Majd csak ott, mi? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Szerintem ez a premier izgalmasabb lesz, mint a korábbiak, mert háttérként mögötte van a sok fórumos élmény is Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Hozzászólás ideje: 2015. December 8. ssszuuuuus! Még tíz nap! Ezt nem lehet kibírni, de mégis mégis Várom mint a hétfene. Spoileres dolgokat már nem nézek, az új spotot (spotokat?) sem, nincs türelmem hozzá.... egyben akarom látni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Szerintem ez a premier izgalmasabb lesz, mint a korábbiak, mert háttérként mögötte van a sok fórumos élmény is Ez nagyon igaz, nálam különösen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Hozzászólás ideje: 2015. December 8. ssszuuuuus! Még tíz nap! Ezt nem lehet kibírni, de mégis mégis Várom mint a hétfene. Spoileres dolgokat már nem nézek, az új spotot (spotokat?) sem, nincs türelmem hozzá.... egyben akarom látni. Te mihez képest számolsz vissza? Ugye tudod, hogy 17-én este lesz a premier? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Pontosabban 12. 18. 00:01. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Te mihez képest számolsz vissza? Ugye tudod, hogy 17-én este lesz a premier? Még a hivatalos Star Wars oldalak (twitter, facebook, G+) is tíz napot írnak. Ahogy Nute is írta, a premier 18-án van, addig pedig tényleg még tíz nap van, ha nem bontjuk le órára/percre pontosan. 17-én csak összegyűlünk a moziban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Még a hivatalos Star Wars oldalak (twitter, facebook, G+) is tíz napot írnak. Ahogy Nute is írta, a premier 18-án van, addig pedig tényleg még tíz nap van, ha nem bontjuk le órára/percre pontosan. 17-én csak összegyűlünk a moziban. Jaja, de Krandeból kinézem, hogy 18-án este lesz ott. (u.i. ezért kell órákat számolni napok helyett . Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. (szerkesztve) Én nem tudom, hogy fogok ébren maradni. Az a baj, hogy én tipikusan az a hétalvó vagyok, aki ha teheti 11-ig alszik. Ha engem békén hagynak egész éjszaka, senki nem zavar, elalszom éjfélkor és másnap simán alszom 11:30-ig. De mondjuk egy SW filmen, amit nem láttam csak nem alszom el. Esetleg délután alszom pár órát, utána megiszok 2 liter kólát, majd egy energiaitalt és a film előtt is egy energiaitalt. Úgy csak kibírom. Szerkesztve: 2015. December 9. - Rajmesz Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Nekem ez könnyű lesz, általában hajnali 3-4-ig fenn vagyok. Mire a film véget ér, talán már vonatom is lesz. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Én sajnos korán kelő típus vagyok, így halvány lila gőzöm sincs, hogy fogok ébren maradni még akár a film vetítéséig is, de talán délutáni pihengetésekkel meg jó sok kávéval (mivelhogy az energiaital valamiért nekem nem használ) sikerül majd megoldanom. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Én nem tudom, hogy fogok ébren maradni. Az a baj, hogy én tipikusan az a hétalvó vagyok, aki ha teheti 11-ig alszik. Ha engem békén hagynak egész éjszaka, senki nem zavar, elalszom éjfélkor és másnap simán alszom 11:30-ig. De mondjuk egy SW filmen, amit nem láttam csak nem alszom el. Esetleg délután alszom pár órát, utána megiszok 2 liter kólát, majd egy energiaitalt és a film előtt is egy energiaitalt. Úgy csak kibírom. És hányszor mész ki a film közben a mellékhelyiségbe? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Nekem meg már kora délután dolgom lesz Budán, szóval kelhetek korán, hogy időben odaérjek Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Ha azt veszem, hogy hajnali négykor alszom el, szerintem nem lesz gondom a dologgal. Ráadásul esélyes, hogy meló miatt már szerdán fel kell mennem Pestre, úgyhogy haza már nem jövök, így másnap már az utazás sem fog játszani, ráadásul szabadságolom is magam 17-18-ra a további munkáim alól, szóval azt hiszem, elég optimális a helyzetem ahhoz, hogy ne aludjak el a film alatt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Na, mégis csak lesz egy "pór népet" megelőző magyar vetítés az Arénában (jegyet nem lehet venni): http://www.origo.hu/filmklub/starwars/20151209-nezze-meg-mindenkinel-hamarabb-az-uj-star-wars-filmet-az-ebredo-ero-harrison-ford-mark-hamill.html# Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hehe, tegnap kaptam meg én is a meghívót rá. Nehéz döntés előtt álltam: lássam pár órával előbb a filmet magyar szinkronnal, 3D-ben, egy többségében sznob, az ep1-2-3-at zsigerből gyűlölő újságírókból álló csapatban vagy pár órával később veletek, eredeti nyelven? Szerintetek milyen gyorsan és hogy döntöttem? 1 Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. És hányszor mész ki a film közben a mellékhelyiségbe? Egyszer sem. Hehe, tegnap kaptam meg én is a meghívót rá. Nehéz döntés előtt álltam: lássam pár órával előbb a filmet magyar szinkronnal, 3D-ben, egy többségében sznob, az ep1-2-3-at zsigerből gyűlölő újságírókból álló csapatban vagy pár órával később veletek, eredeti nyelven? Szerintetek milyen gyorsan és hogy döntöttem? Hát én feltételezem, hogy nem engedtél a Sötét Oldal csábításának. Te egy igazi Jedi vagy. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hát én feltételezem, hogy nem engedtél a Sötét Oldal csábításának. Te egy igazi Jedi vagy. Szerintem viszont Dzséjt, te egy igazi Sith vagy, de jobban utálod a szinkront annál, semmint hogy néhány órával előbb szinkronosan nézd meg, és kapd meg az első élményt és benyomást a filmről. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. de talán délutáni pihengetésekkel meg jó sok kávéval (mivelhogy az energiaital valamiért nekem nem használ) sikerül majd megoldanom. Nekem a kávé abszolút hatástalan, az energiaitalokat még nem próbáltam. Viszont a kóla esélyes Inkább a hajnali hazafele tartó utat érzem problémásnak Hehe, tegnap kaptam meg én is a meghívót rá. Nehéz döntés előtt álltam: lássam pár órával előbb a filmet magyar szinkronnal, 3D-ben, egy többségében sznob, az ep1-2-3-at zsigerből gyűlölő újságírókból álló csapatban vagy pár órával később veletek, eredeti nyelven? Szerintetek milyen gyorsan és hogy döntöttem? Hiperűrsebességgel Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Én 16-17-18-án leszek szabin. Szóval rápihenhetek. De hozzászoktam az éjszakázáshoz, szóval nem jelenthet gondot 3-ig fent maradni. Ja és Dzséjt; becsülendő a lojalitásod a barátaid iránt! Bár Megnéztem volna, hogy döntesz, ha 2D-s feliratost nézhettél volna mondjuk kettesben Daisy Ridley-vel! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. (szerkesztve) Egyetértek, most már lehet lassacskán az órákat számolni. (A többivel meg nem feltétlenül értek egyet, Donát ) Szerkesztve: 2015. December 9. - Darth Krande Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Bár Megnéztem volna, hogy döntesz, ha 2D-s feliratost nézhettél volna mondjuk kettesben Daisy Ridley-vel! Ez sem lett volna nehéz döntés. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Én egy műtét miatt itthon vagyok és csak január 11.-én megyek dolgozni. Lesz időm pihengetni. Az éjszakázás nekem sem gond. Nekem éjjel 11 az olyan mint másnak a délután 6. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hehe, tegnap kaptam meg én is a meghívót rá. Nehéz döntés előtt álltam: lássam pár órával előbb a filmet magyar szinkronnal, 3D-ben, egy többségében sznob, az ep1-2-3-at zsigerből gyűlölő újságírókból álló csapatban vagy pár órával később veletek, eredeti nyelven? Szerintetek milyen gyorsan és hogy döntöttem? MEg is lepődtem volna ha másképp döntesz. Nekem a kávé abszolút hatástalan, az energiaitalokat még nem próbáltam. Viszont a kóla esélyes Inkább a hajnali hazafele tartó utat érzem problémásnak Kellene egy partner aki ébren tart. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Én sajnos korán kelő típus vagyok, így halvány lila gőzöm sincs, hogy fogok ébren maradni még akár a film vetítéséig is, de talán délutáni pihengetésekkel meg jó sok kávéval (mivelhogy az energiaital valamiért nekem nem használ) sikerül majd megoldanom. Nekem a kávé abszolút hatástalan, az energiaitalokat még nem próbáltam. Viszont a kóla esélyes Inkább a hajnali hazafele tartó utat érzem problémásnak Én nem szoktam kávézni szóval nekem az nem jön be. Energiaitalt is kb 2 éve ittam utoljára. De ha igen az hatásos nálam. szóval kóla+energiaital. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.