Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Most már vigyáznom kell magamra, nehogy elüssön a busz, vagy autó, nem kapjak sztrókot, infarktust, embóliát, agyvérzést miegymást.Most már nagyon kíméletesen élek. Legszívesebben ki sem mennék a lakásból. csak jöjjön már a premier éjfél!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Most már vigyáznom kell magamra, nehogy elüssön a busz, vagy autó, nem kapjak sztrókot, infarktust, embóliát, agyvérzést miegymást.

Én is így vagyok vele. :D remélem senki nem kap szívrohamot a premier előtt. :D

Hozzászólás ideje:

Én is így vagyok vele. :D remélem senki nem kap szívrohamot a premier előtt. :D

Majd csak ott, mi? :)

Hozzászólás ideje:

ssszuuuuus! Még tíz nap!

Ezt nem lehet kibírni, de mégis mégis :D Várom mint a hétfene. Spoileres dolgokat már nem nézek, az új spotot (spotokat?) sem, nincs türelmem hozzá.... egyben akarom látni.

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez a premier izgalmasabb lesz, mint a korábbiak, mert háttérként mögötte van a sok fórumos élmény is :)

Ez nagyon igaz, nálam különösen. :)
Hozzászólás ideje:

ssszuuuuus! Még tíz nap!

Ezt nem lehet kibírni, de mégis mégis :D Várom mint a hétfene. Spoileres dolgokat már nem nézek, az új spotot (spotokat?) sem, nincs türelmem hozzá.... egyben akarom látni.

Te mihez képest számolsz vissza? Ugye tudod, hogy 17-én este lesz a premier?

Hozzászólás ideje:

Te mihez képest számolsz vissza? Ugye tudod, hogy 17-én este lesz a premier?

Még a hivatalos Star Wars oldalak (twitter, facebook, G+) is tíz napot írnak. Ahogy Nute is írta, a premier 18-án van, addig pedig tényleg még tíz nap van, ha nem bontjuk le órára/percre pontosan. ;)

17-én csak összegyűlünk a moziban. :)

Hozzászólás ideje:

Még a hivatalos Star Wars oldalak (twitter, facebook, G+) is tíz napot írnak. Ahogy Nute is írta, a premier 18-án van, addig pedig tényleg még tíz nap van, ha nem bontjuk le órára/percre pontosan. ;)

17-én csak összegyűlünk a moziban. :)

Jaja, de Krandeból kinézem, hogy 18-án este lesz ott. :P

(u.i. ezért kell órákat számolni napok helyett :).

Hozzászólás ideje:

Én nem tudom, hogy fogok ébren maradni. :D Az a baj, hogy én tipikusan az a hétalvó vagyok, aki ha teheti 11-ig alszik. :D Ha engem békén hagynak egész éjszaka, senki nem zavar, elalszom éjfélkor és másnap simán alszom 11:30-ig. De mondjuk egy SW filmen, amit nem láttam csak nem alszom el. :D Esetleg délután alszom pár órát, utána megiszok 2 liter kólát, majd egy energiaitalt és a film előtt is egy energiaitalt. Úgy csak kibírom. :D

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Én sajnos korán kelő típus vagyok, így halvány lila gőzöm sincs, hogy fogok ébren maradni még akár a film vetítéséig is, de talán délutáni pihengetésekkel meg jó sok kávéval (mivelhogy az energiaital valamiért nekem nem használ) sikerül majd megoldanom. :)

Hozzászólás ideje:

Én nem tudom, hogy fogok ébren maradni. :D Az a baj, hogy én tipikusan az a hétalvó vagyok, aki ha teheti 11-ig alszik. :D Ha engem békén hagynak egész éjszaka, senki nem zavar, elalszom éjfélkor és másnap simán alszom 11:30-ig. De mondjuk egy SW filmen, amit nem láttam csak nem alszom el. :D Esetleg délután alszom pár órát, utána megiszok 2 liter kólát, majd egy energiaitalt és a film előtt is egy energiaitalt. Úgy csak kibírom. :D

És hányszor mész ki a film közben a mellékhelyiségbe? ;)

Hozzászólás ideje:

Ha azt veszem, hogy hajnali négykor alszom el, szerintem nem lesz gondom a dologgal. Ráadásul esélyes, hogy meló miatt már szerdán fel kell mennem Pestre, úgyhogy haza már nem jövök, így másnap már az utazás sem fog játszani, ráadásul szabadságolom is magam 17-18-ra a további munkáim alól, szóval azt hiszem, elég optimális a helyzetem ahhoz, hogy ne aludjak el a film alatt. :)

Hozzászólás ideje:

Hehe, tegnap kaptam meg én is a meghívót rá. Nehéz döntés előtt álltam: lássam pár órával előbb a filmet magyar szinkronnal, 3D-ben, egy többségében sznob, az ep1-2-3-at zsigerből gyűlölő újságírókból álló csapatban vagy pár órával később veletek, eredeti nyelven? Szerintetek milyen gyorsan és hogy döntöttem? :D

Hozzászólás ideje:

És hányszor mész ki a film közben a mellékhelyiségbe? ;)

Egyszer sem. :D

Hehe, tegnap kaptam meg én is a meghívót rá. Nehéz döntés előtt álltam: lássam pár órával előbb a filmet magyar szinkronnal, 3D-ben, egy többségében sznob, az ep1-2-3-at zsigerből gyűlölő újságírókból álló csapatban vagy pár órával később veletek, eredeti nyelven? Szerintetek milyen gyorsan és hogy döntöttem? :D

Hát én feltételezem, hogy nem engedtél a Sötét Oldal csábításának. :D

Te egy igazi Jedi vagy. :)

Hozzászólás ideje:

Hát én feltételezem, hogy nem engedtél a Sötét Oldal csábításának. :D

Te egy igazi Jedi vagy. :)

Szerintem viszont Dzséjt, te egy igazi Sith vagy, de jobban utálod a szinkront annál, semmint hogy néhány órával előbb szinkronosan nézd meg, és kapd meg az első élményt és benyomást a filmről. :D

Hozzászólás ideje:

de talán délutáni pihengetésekkel meg jó sok kávéval (mivelhogy az energiaital valamiért nekem nem használ) sikerül majd megoldanom. :)

Nekem a kávé abszolút hatástalan, az energiaitalokat még nem próbáltam. Viszont a kóla esélyes :) Inkább a hajnali hazafele tartó utat érzem problémásnak :para:

Hiperűrsebességgel :D

Hozzászólás ideje:

Én 16-17-18-án leszek szabin. Szóval rápihenhetek. De hozzászoktam az éjszakázáshoz, szóval nem jelenthet gondot 3-ig fent maradni. ;)

Ja és Dzséjt; becsülendő a lojalitásod a barátaid iránt! :clap: Bár Megnéztem volna, hogy döntesz, ha 2D-s feliratost nézhettél volna mondjuk kettesben Daisy Ridley-vel! :evil:

Hozzászólás ideje:

Egyetértek, most már lehet lassacskán az órákat számolni. :love:

(A többivel meg nem feltétlenül értek egyet, Donát :P )

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Én egy műtét miatt itthon vagyok és csak január 11.-én megyek dolgozni. Lesz időm pihengetni. Az éjszakázás nekem sem gond. Nekem éjjel 11 az olyan mint másnak a délután 6. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

MEg is lepődtem volna ha másképp döntesz. :D

Nekem a kávé abszolút hatástalan, az energiaitalokat még nem próbáltam. Viszont a kóla esélyes :) Inkább a hajnali hazafele tartó utat érzem problémásnak :para:

Kellene egy partner aki ébren tart. :P

Hozzászólás ideje:

Én sajnos korán kelő típus vagyok, így halvány lila gőzöm sincs, hogy fogok ébren maradni még akár a film vetítéséig is, de talán délutáni pihengetésekkel meg jó sok kávéval (mivelhogy az energiaital valamiért nekem nem használ) sikerül majd megoldanom. :)

Én nem szoktam kávézni szóval nekem az nem jön be. Energiaitalt is kb 2 éve ittam utoljára. :D De ha igen az hatásos nálam. :D szóval kóla+energiaital.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.