JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Ez majd 3 órája szakadó eső - amelytől megbénul a főváros - nem fehér embernek való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Ugye most nem ez lesz a baj? Végre esik, hajrá!! Legyen hűvös is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Ez majd 3 órája szakadó eső - amelytől megbénul a főváros - nem fehér embernek való. Hála az égnek. Végre a 2 hetes hőségnek. Már hűl a lakás is. Inkább eső mint a hőség. Akkor jobban lehet aludni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Természetesen bejött megint a Murphy, akkor lett sz*r idő, amikor a Balatonon voltam. Azért fürdeni így is tudtam. Tegnap olyan hirtelen jött az eső és a szél, hogy az étterem teraszáról szabályosan bemenekültünk, mindenki össze-vissza szaladt a molón, én két korsó sörrel a kezemben, mert azt azért mégsem hagyom elveszni. Mindenesetre örülök most a lehűlésnek, csak most már maradjon így a nyár végéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Hála az égnek. Végre a 2 hetes hőségnek. Már hűl a lakás is. Inkább eső mint a hőség. Akkor jobban lehet aludni. Én tettem el zsákban meleget, 36 fokosat. Majd ősszel előveszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 18. Természetesen bejött megint a Murphy, akkor lett sz*r idő, amikor a Balatonon voltam. Azért fürdeni így is tudtam. Tegnap olyan hirtelen jött az eső és a szél, hogy az étterem teraszáról szabályosan bemenekültünk, mindenki össze-vissza szaladt a molón, én két korsó sörrel a kezemben, mert azt azért mégsem hagyom elveszni. Mindenesetre örülök most a lehűlésnek, csak most már maradjon így a nyár végéig. Én szerdán megyek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 18. Donát, a hét második felére már jobb időt ígérnek, szóval még bármi lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 18. Mindenesetre örülök most a lehűlésnek, csak most már maradjon így a nyár végéig. Idén vége a hőségnek, ebben biztos vagyok. Jövő héten augusztus utolsó hete van(erre a hétre ugye eső van, illetve 23 fok), azután már szeptember. Jönnek a kellemes melegek amit imádok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Itt Debrecenben a tűzijáték végefele alatt a Duel of the Fates szólt aláfestésként! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Nabopolasszar, Boldog Születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. (szerkesztve) Boldog szülinapodat Nabo! (Tűzire rá kell keresni..... hátha van a neten ) EDIT: meg is van. https://www.youtube.com/watch?v=rPLQNWMBz_8 7:48-tól meg a Bayformers zenéje van, az Arrival to Earth. De ami nekünk érdekes, az (stílusosan? ) 11:38-tól keresendő :rock: Szerkesztve: 2015. Augusztus 21. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Boldog születésnapot, Nabo Krande, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Boldog szülinapot, Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Boldog születésnapot, Nabo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Isten éltessen Nabo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Boldog szülinapot Nabo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Boldog Születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Boldog születésnapot kívánok, Nabo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Boldog szülinapot Nabo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Nabo, boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Sok Boldog Szülinapot Nabo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Boldog születésnapot Nabo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Boldog szülinapot, Nabo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Jake, Krande, Karrde, Sinistra, Dzséjt, Ody, csoli, Cupsy, Merr, Bomarr, Nute, Frenkie, Revan, Rog, Palpi és Sky, köszönöm. A hosszú hétvégén haverokkal Sirokon nyaraltunk internetszegény környezetben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Boldog szülinapot utólag is, Nabopolasszar! Én is el voltam a hétvégén Abaúj és Zemplén megyében, láttam néhány szép várat (a diósgyőri várat, Boldogkő várát, és a sárospataki Rákóczi várat, bár ez utóbbit csak kívülről sikerült megnézni). Apropó, várak: a siroki várat megnéztétek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Szépen felújították a diósgyőri várat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. (szerkesztve) Szépen felújították a diósgyőri várat? Olyan lett, mintha új lenne, kis túlzással. Talán kicsit túl szép is most már. Bennünk felmerült a kérdés, hogy vajon teljesen korhűen lett-e helyre állítva, bár talán ez nem számít annyira. A lényeg, hogy jó érzés bemenni, körülnézni, van pár jópofa kiállítási megoldás is a mai kor szellemében. Most Lajos korabeli várjátékok is voltak, középkori szellemű játékokkal a gyerekeknek, és a helyi hagyományőrző társaságok vívó és táncbemutatóival. Szerkesztve: 2015. Augusztus 23. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. A velencei charta miatt volt vita a felújítás körül, de én örülök, hogy megtették. Nincs annál rosszabb, amikor azért hagynak elrohadni egy várat, mondván nem újítják fel, mivel nincs megbízható leírás/ábrázolás, hogy hogyan is nézett ki pompája idején. Ha rajtam múlna, a fehérvári bazilikát is teljesen felépíteném a királysírokkal együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.