Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Boldog Születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Sok Boldog Szülinapot Dzséjt és Józsi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Dzséjt: nagyon boldog szülinapot! Yoda Józsi: szintúgy boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Rog, Cupsy, Karrde, csoli, Jake, kudar, Frenkie, Krande: köszi szépen! Te is lassan vén f*sz leszel. Én sosem leszek vén, legfeljebb csak bölcs és nemes f*sz. Yoda József: boldog születésnapot, isten hozott a felnőttek között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Boldog születésnapot Dzséjt és Yoda József! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Boldog születésnapot kívánok mind Yoda József frissen avatott úrnak, mind a kedves szomszéd úrnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Mindenkinek köszönöm Dzséjt: neked is boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Kedves Dzséjt és Yoda József! Sok boldog születésnapot Nektek! Élvezzétek ki a születésnapotokat. A következő december 18-án lesz. Igaz, az enyém is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Dzséjt és Yoda József! Mind a kettőtöknek nagyon boldog szülinapot! Rúgjatok be! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Dzséjt, Yoda József: Isten éltessen benneteket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Dzséjt, boldog 30-ik születésnapot kívánok! Yoda József, boldog 18. születésnapot, nyomás berúgni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Dzséjt és Yoda József! Boldog születésnapot mindkettőtöknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Palpi, Nabo, Merr, Yoda, Donát, Ody, Pildi, Nute, Dei, köszi szépen! Rúgjatok be! Küldetés teljesítve! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Nagyszerű. Yodával ittál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Yodát még nem láttam, de ha ilyen ütemben fogy a bor, akkor előbb-utóbb jön Yoda, Vader, Jango, Grievous, meg az egész pereputty. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Boldog szülinapot, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Boldog születésnapot, Dzséjt és Yoda József! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Na, közben én meg visszatértem a nyaralásból. Bár, mint ahogy azt tapasztalhattátok, volt kint wifi, így kvázi aktívabban tudtam itt lenni a nyaralás alatt, mint az átlagos hétköznapokban. Egyébként döbbenetes, hogy így, agyilag nem kizsigerelve, megfelelő idő rendelkezésre állása mellett mennyivel jobban meg tudtam fogalmazni a mondanivalómat és mennyivel tisztábban át tudom gondolni az - egyébként ismert - összefüggéseket. Igyekszem a jövőben is rápihenni a hozzászólásaimra, hogy ne csak annyit tudjak bepötyögni, hogy "Nagyon tetszett és egyetértek xy-nal". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Bomarr, Sky, köszi nektek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Ejnye Dzséjt, ittál és engem nem hívtál? A többieknek pedig köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Boldog születésnapot az ünnepelteknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Wilde, köszi! Ejnye Dzséjt, ittál és engem nem hívtál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Na, közben én meg visszatértem a nyaralásból. Bár, mint ahogy azt tapasztalhattátok, volt kint wifi, így kvázi aktívabban tudtam itt lenni a nyaralás alatt, mint az átlagos hétköznapokban. Majd mesélj pár szót Montenegróról, milyen volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Füled Yodáig,Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 14. Köszi, Sinisra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 14. Majd mesélj pár szót Montenegróról, milyen volt. Ez engem is érdekelne. Eddig csupa jót hallottam róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Ez engem is érdekelne. Eddig csupa jót hallottam róla. Fogok csinálni egy fényképes összefoglalót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Lehet, hogy nem az én tisztem ezt elmondani, de magamban tartani is nehéz. Most tudtam meg, hogy Bődi Zoltán, aki hosszú, nagyon hosszú ideig Oldfighterként fórumozott köztünk, tegnap este, 39 éves korában elhunyt. :( Bár a fórumot nem felhőtlen körülmények között hagyta el, azt hiszem, abban mindnyájan egyetérthetünk, hogy egy igazi egyéniség volt, jó humorral. Én titkon reméltem, hogy azért egyszer visszatér közénk. Sajnos nem fog. Nyugodj békében, Öreg Harcos! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Már itt voltam amikor elment. Anno sajnáltam hogy távozott, mert tényleg okozott jó pár mosolygós pillanatot. Nyugodjon békében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.