Hozzászólás ideje: 2015. Október 20.9 éve Boldog szülinapot Pildi! Szerkesztve: 2015. Október 20.9 éve - Darth Revan9
Hozzászólás ideje: 2015. Október 20.9 éve Szerző Boldog szülinapodat! Hallom, kaptál egy trailert a Lucasfilmtől?
Hozzászólás ideje: 2015. Október 20.9 éve Boldog szülinapot, Pildi! Köszi a trailert! Én is ezt kértem volna ajándéknak.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 20.9 éve Pildi, boldog szülinapot kívánok. Neked ma dupla ajándékod van a trailerrel.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 20.9 éve Palpi, Dzséjt, Sky, Nabopolasszar, Merr-Sonn, Nute, Rog, Revan, MissKarrde, Cupsy, ZoliZoltán, Krande, Donát, luke, csoli, Wilde, Frenkie, Ody, Jake, Bomarr, Eszter: Nagyon köszönöm a sok jókívánságot mindenkinek! Szép nap ez a mai, duplán is. Sky, Krande, Donát, Frenkie: igazán klassz az ajándék, nincs okom panaszra.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 20.9 éve De régen jártam ebben a topikban. Isten éltessen Pildi! És mindenkit, aki a közelmúltban ünnepelte a születésnapját és elmulasztottam felköszönteni. Szóval Isten éltessen mindenkit!!!
Hozzászólás ideje: 2015. Október 21.9 éve Boldog szülinapot M. Laci! Isten éltessen Pildi! Köszönöm szépen!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.