Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 5.8 éve Isten éltessen kudarmubat! Jaj tényleg! De rég láttam így! Talán a korai tcw feliratok végén?
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 5.8 éve Bizony kudarmubat volt. :D És még1x köszönöm Nute, Nabo, Karrde, MerrSon, Donát, pécsi, Ody és Fulcrum!
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6.8 éve Szerző Krande, ez óriási! Szép teljesítmény gyönyörű környezetben! Én imádom a tengert, de főleg a partját. Köszi!
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6.8 éve Porecsi Delfin: teljesítve Gratula! Még szerencse, hogy nem ettek meg a cápák.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7.8 éve Szerző Revan, Ody: Köszönöm! Nem, cápa nem volt, de belefuthattunk volna valami csípősebb medúzába. Jó hogy nem tettük
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7.8 éve Revan, Ody: Köszönöm! Nem, cápa nem volt, de belefuthattunk volna valami csípősebb medúzába. Jó hogy nem tettük Az is gáz. Meg a cápa is. Én fosok mindkettőtől, még akkor is volt ha tudva levő volt a helyen, hogy nem lesz esély rá..
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 13.8 éve Nute, kudar, Jake, csoli, köszi szépen. Boldog születésnapot Yoda!
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 13.8 éve Boldogat az ünnepelteknek! Yoda, neked pont jól is jön ki az egyetemi napok miatt
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 13.8 éve Nute, kudar, Jake, csoli, Fulcrum, Nabo, Darth Sky, Rog, Merr-Sonn: Köszönöm szépen! Dzséjt: Neked is boldog szülinapot! Yoda, neked pont jól is jön ki az egyetemi napok miatt Ja, csak ne volnék beteg
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 13.8 éve Szerző Boldog születésnapotokat! És, csak a változatosság kedvéért: Yoda! Füled érjen Dzséjtig!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.