Hozzászólás ideje: 2020. December 31.4 éve Jövőre https://24.hu/tech/2020/12/31/pentagon-fbi-ufo-aktak-nyilvanossagra-hozatala/
Hozzászólás ideje: 2020. December 31.4 éve Egy nagyon jó képválogatás így év végére: Így nézett ki Budapest, amíg otthon voltunk A galambok meg szerintem készülnek valamire...
Hozzászólás ideje: 2020. December 31.4 éve Boldog Újévet mindenkinek, remélhetőleg egy sokkal jobb év előtt állunk. SW-ben gazdag évünk lesz (High Republic, Bad Batch, Visions, The Book of Boba Fett), szóval már ezekért is érdemes várni az új évet. Remélem mindenki biztonságban ünnepli a ma estét. Goodbye 2020, welcome 2021!
Hozzászólás ideje: 2020. December 31.4 éve Éjfélkor volt durrogtatás, de fél óra után mintha elvágták volna. Síri csend lett.
Hozzászólás ideje: 2021. Január 1.4 éve 41 perccel korábban, Rog írta: Bocsi, de nem tudom kihagyni Szerkesztve: 2021. Január 1.4 éve - NorbiLordi
Hozzászólás ideje: 2021. Január 1.4 éve Boldog új évet kívánok a fórumtársaknak, kívánom, hogy mindenkinek teljesüljön az, amit idénre tervezett! @gafz Boldog születésnapot!
Hozzászólás ideje: 2021. Január 1.4 éve 2 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Nem értem, hogy nem eresztettétek el, ezt az egészet, túlságosan nagy Fennec-et adtok a témának.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.