NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. 2 órával ezelőtt, Pildi írta: Boldog születésnapot, NorbiLordi! Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Boldog születésnapot, NorbiLordi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. @NorbiLordi: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. @MissKarrde @Bence1997 Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Boldog szülinapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. 2 perccel korábban, Bomarr írta: Boldog szülinapot! Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Boldogságosat, @NorbiLordi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Éppen most , Sinistra írta: Boldogságosat, @NorbiLordi! Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Boldog születésnapot @NorbiLordi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. 13 perccel korábban, Adrián írta: Boldog születésnapot @NorbiLordi! Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Boldog születésnapot @NorbiLordi ! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Éppen most , Whill írta: Boldog születésnapot @NorbiLordi ! Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Boldog szülinapot @NorbiLordi. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. 10 perccel korábban, Frenkie írta: Boldog szülinapot @NorbiLordi. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. @NorbiLordi, boldog szülinapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Boldog születésnapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 17. 9 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: @NorbiLordi, boldog szülinapot! 6 órával ezelőtt, Wilde írta: Boldog születésnapot! Köszi szépen :) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 17. Oh shit, here we go again. https://m.hvg.hu/vilag/20210216_etna_vulkan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 17. Van most fogászati alapellátás a körzeti rendelőkben? Úgy hallottam tavaly tavasszal leállították, de most nem tudom, hogy mi a helyzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Dexam nyelvvizsgával vannak itten valakinek tapasztalatai? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Megérkezett Szegedre a Szputnyik vakcina. Állítólag már a háziorvosok elkezdték felhívni a regisztráltakat és tájékoztatni, hogy melyik oltópontra menjenek, ahol a Szputnyikkal oltanak. A Szputnyikkal kapcsolatban bizonytalan vagyok. A kínaival biztos nem oltatnám be magam. De nem tudom, hogy a Szputnyikkal mi legyen? Még 2005 körül egy kardiológiai vizsgálatnál jelezték nálam, hogy van valami apró szív rendellenességem, vagy problémám. Már nem emlékeszem, hogy micsoda. De az elmúlt években ezzel a szív dologgal egyáltalán nem foglalkoztam. Nem tudom, hogy a háziorvosom tud-e róla, mert még nem voltam 18, mikor ezeket a vizsgálatokat elvégezték (az akkoriban eltörölt sorkatonasággal kapcsolatos kötelező orvosi vizsgálatok egyike volt) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Beszélj a háziorvossal, hogy neked emiatt javasolja-e. De ha jól tudom értesíteni fognak, hogy mi áll majd rendelkezésre az oltóponton ahova menned kell, és majd azokból választhatsz. Ezzel a két keletivel mondjuk annyira én se oltatbám be magam. Inkább valamelyik nyugati. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Oltás előtt elvileg kérdőívet kell mindenkinek kitölteni, abba az ilyen dolgok, meg allergiák stb. is szóba kerülnek. Orvos meg majd mérlegel, hogy akkor mi legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. @NorbiLordi, megkésve ugyan, de boldog születésnapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. 35 perccel korábban, Nute Gunray írta: @NorbiLordi, megkésve ugyan, de boldog születésnapot! Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Spot és a haverok. https://youtu.be/fn3KWM1kuAw Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. 21 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Megérkezett Szegedre a Szputnyik vakcina. Állítólag már a háziorvosok elkezdték felhívni a regisztráltakat és tájékoztatni, hogy melyik oltópontra menjenek, ahol a Szputnyikkal oltanak. A Szputnyikkal kapcsolatban bizonytalan vagyok. A kínaival biztos nem oltatnám be magam. De nem tudom, hogy a Szputnyikkal mi legyen? Még 2005 körül egy kardiológiai vizsgálatnál jelezték nálam, hogy van valami apró szív rendellenességem, vagy problémám. Már nem emlékeszem, hogy micsoda. De az elmúlt években ezzel a szív dologgal egyáltalán nem foglalkoztam. Nem tudom, hogy a háziorvosom tud-e róla, mert még nem voltam 18, mikor ezeket a vizsgálatokat elvégezték (az akkoriban eltörölt sorkatonasággal kapcsolatos kötelező orvosi vizsgálatok egyike volt) Szerintem is le kell tisztázni ezt a problémát már akkor, amikor felhív az orvos. A telefonban azt is megmondják, hogy melyik vakcinát kapod, ha tudsz menni az oltásra. Amelyik oltásnál 6 embernek össze kell jönnie az egy ampullához, ott előre tudniuk kell, hogy egyáltalán aki megy, azt biztosan be tudják oltani, mert annyi embert hívnak be, amennyit szükséges, vagy talán még plusz egy-két főt, ilyenről is olvastam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2021. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 20. Utólag is Boldog születésnapot, @NorbiLordi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 20. 9 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Utólag is Boldog születésnapot, @NorbiLordi Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 20. Szerintem ma, elértem azt a fáradtsági szintet, hogy még aludni is fáradt vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.