NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. @Nabopolassz*r Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Sok Boldog Szülinapot Nabo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Boldog születésnapot @Nabopolassz*r Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Boldog születésnapot @Nabopolassz*r. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. @Nabopolassz*r Boldog szülinapot! (a rendszer egyébként csillagozza a nevedet, gondolom mert azt hiszi hogy a vége egy csúnya szó ) 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. @Nabopolassz*r, boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. 2 hours ago, Bomarr said: @Nabopolassz*r Boldog szülinapot! (a rendszer egyébként csillagozza a nevedet, gondolom mert azt hiszi hogy a vége egy csúnya szó ) Igen, azt én is láttam. Elsőnek még azt hittem, hogy NorbiLordi írta direkt így, de amikor már az enyémben is így jelölte meg a rendszer a tagelést szóval ja, ez automatikus. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 21. Boldog születésnapot @Nabopolassz*r Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. @NorbiLordi, @Dzséjt, @Rog, @Pildi, @Frenkie, @Iqvi, @Bomarr, @Nute Gunray és @RacerX, köszönöm a köszöntéseket! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Boldog születésnapot @Nabopolassz*r és utólag @MissKarrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Boldog születésnapot, Nabo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. Kicsit megkésve, de boldog születésnapot Nabo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 24. @tomcsi80, @MissKarrde és @Wilde, köszönöm nektek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 24. Isten éltessen sokáig, @LordGravon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 24. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 26. @Nabopolassz*r, @LordGravon, boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31. Van valakinek tapasztalata Generali lakásbiztosítással kapcsolatban? Azon gondolkodom, hogy náluk kötök lakásbiztosítást. Eddig jókat hallottam róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 1. Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. A Generali-val kötnék lakásbiztosítást. Van ilyen fizetési opció, hogy csoportos beszedési megbízás. Erről nagyon rég hallottam már. Ez azt jelenti, hogy megadom a biztosítónak a bankom nevét, a bankszámlaszámomat és akkor x időnként a biztosító leveszi a bankszámlámról a biztosítási díjat és nekem nem kell a továbbiakban a fizetéssel törődnöm? Hogy működik ez? Így, ahogy leírtam? Bocsánat, sajnos járatlan vagyok a témában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ByRoT Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 1. 39 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. A Generali-val kötnék lakásbiztosítást. Van ilyen fizetési opció, hogy csoportos beszedési megbízás. Erről nagyon rég hallottam már. Ez azt jelenti, hogy megadom a biztosítónak a bankom nevét, a bankszámlaszámomat és akkor x időnként a biztosító leveszi a bankszámlámról a biztosítási díjat és nekem nem kell a továbbiakban a fizetéssel törődnöm? Hogy működik ez? Így, ahogy leírtam? Bocsánat, sajnos járatlan vagyok a témában. Nekem az Allianzal van ilyenem, meg a Vidanettel internetre. Már 100%ba nem emlékszem pontosan hogyan kellett, de az tuti hogy a bankba kellett bemenni ezt intézni. Hogy aztán ott adtak-e vmit amit vissza kellett vinni a biztosítónak az már nincs meg De tuti hogy elfogják mondani a biztosítónál is pontosan hogyan intézd ezt. Amúgy az eljárás valóban az, hogy Neked nem kell intézned utána semmit, minden hónapban automatikusan levonják a számládról a biztosítási díjat, így törődést nem igényel a továbbiakban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 1. Az OTP esetében a Direktben is be lehet állítani, nem kell bemenni a bankba ezért. A szolgálgató (ez esetben biztosító) szedi be a díjat, amennyiben engedélyezted nekik, nem pedig te indítod az utalást, innen a neve. Simán megy utána minden. Nekem eddig csak egyszer kellett letiltanom, mert a szolgáltató (nem országos, hanem csak egyes településeken szolgáltató kábeltévés) sokkal előbb beszedte a díjat, mint ami fizetési határidő a számlán szerepelt, sokszor fizu előtt, és így volt rá példa, hogy mínuszba került a folyószámlám. Most már csak utalok nekik. De az ilyesmi elég ritkának számít. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. @kudar Boldog születésnapot 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Boldog születésnapot, @kudar! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Isten éltessen sokáig, kudar! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Boldog születésnapot @kudarmubat 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. @kudar, boldog szülinapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Boldog születésnapot, @kudar! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. On 9/13/2013 at 8:19 AM , JakeSully said: http://cdn.meme.li/i/olg1f.jpg Nem tudom ennek 2013-ban mi lehetett a kontextusa, de most, 2022-ben nagyon másképp nézek rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Szerintem akkor nem ez volt ráírva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.