Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2 hours ago, Bomarr said:

@Nabopolassz*r Boldog szülinapot! (a rendszer egyébként csillagozza a nevedet, gondolom mert azt hiszi hogy a vége egy csúnya szó :D)

Igen, azt én is láttam. Elsőnek még azt hittem, hogy NorbiLordi írta direkt így, de amikor már az enyémben is így jelölte meg a rendszer a tagelést szóval ja, ez automatikus. 

Hozzászólás ideje:

Van valakinek tapasztalata Generali lakásbiztosítással kapcsolatban? Azon gondolkodom, hogy náluk kötök lakásbiztosítást. Eddig jókat hallottam róla.

Hozzászólás ideje:

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. A Generali-val kötnék lakásbiztosítást. Van ilyen fizetési opció, hogy csoportos beszedési megbízás. Erről nagyon rég hallottam már. Ez azt jelenti, hogy megadom a biztosítónak a bankom nevét, a bankszámlaszámomat és akkor x időnként a biztosító leveszi a bankszámlámról a biztosítási díjat és nekem nem kell a továbbiakban a fizetéssel törődnöm? Hogy működik ez? Így, ahogy leírtam? Bocsánat, sajnos járatlan vagyok a témában.

Hozzászólás ideje:
39 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. A Generali-val kötnék lakásbiztosítást. Van ilyen fizetési opció, hogy csoportos beszedési megbízás. Erről nagyon rég hallottam már. Ez azt jelenti, hogy megadom a biztosítónak a bankom nevét, a bankszámlaszámomat és akkor x időnként a biztosító leveszi a bankszámlámról a biztosítási díjat és nekem nem kell a továbbiakban a fizetéssel törődnöm? Hogy működik ez? Így, ahogy leírtam? Bocsánat, sajnos járatlan vagyok a témában.

Nekem az Allianzal van ilyenem, meg a Vidanettel internetre. Már 100%ba nem emlékszem pontosan hogyan kellett, de az tuti hogy a bankba kellett bemenni ezt intézni. Hogy aztán ott adtak-e vmit amit vissza kellett vinni a biztosítónak az már nincs meg :D De tuti hogy elfogják mondani a biztosítónál is pontosan hogyan intézd ezt. Amúgy az eljárás valóban az, hogy Neked nem kell intézned utána semmit, minden hónapban automatikusan levonják a számládról a biztosítási díjat, így törődést nem igényel a továbbiakban.

Hozzászólás ideje:

Az OTP esetében a Direktben is be lehet állítani, nem kell bemenni a bankba ezért. A szolgálgató (ez esetben biztosító) szedi be a díjat, amennyiben engedélyezted nekik, nem pedig te indítod az utalást, innen a neve. Simán megy utána minden. Nekem eddig csak egyszer kellett letiltanom, mert a szolgáltató (nem országos, hanem csak egyes településeken szolgáltató kábeltévés) sokkal előbb beszedte a díjat, mint ami fizetési határidő a számlán szerepelt, sokszor fizu előtt, és így volt rá példa, hogy mínuszba került a folyószámlám. Most már csak utalok nekik. De az ilyesmi elég ritkának számít. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.