Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Rossz érzés, amikor a biztosító nem fizet. Vasárnap volt nálunk egy kisebb vihar és beázott – igaz csak kisebb mértékben a kisszoba az ablak feletti falrésznél. Úgy picit csöpögve bejött a víz három kicsi repedésen keresztül. Dokumentáltam, értesítettem a biztosítót. A további károkozás megelőzése érdekében vettünk kitöltő anyagot és újra is gletteltük azt az adott falszakaszt. Kárszakértő is volt kint. A Generali gyorsan megállapította, hogy a „Helyszíni szemle dokumentumok felülvizsgálatát követően megállapításra került, hogy a beázás
következtében a lakáson belüli falfelületek állapota miatt további értékcsökkenés nem történt, így kártérítés nyújtása nem áll módunkban.”
Ezek után megfordult a fejemben, hogy teljesen feleslegesen kötöttem lakásbiztosításra szerződést tavaly. Igaz nem keletkezett komolyabb gond, de azt reméltem, hogy a biztosító a glett és a javító anyag árát fizeti legalább…
Lehet, hogy az a jó megoldás, hogy ha egyáltalán nincs is lakásbiztosítás? Talán elég az a társasház is, de az csak a társasházzal közös részekre vonatkozik, számtalan lakáson belüli részre nem.

Hozzászólás ideje:

Ha nagy hülyeséget akarsz elkövetni, akkor valóban felmondhatod a lakásbiztosítást. De csak azért, mert - saját bevallásod szerint is - egy kis kárért nem fizettek, még ne csinálj ekkora marhaságot. Mert akkor meg majd szidhatod magadat, ha valami tényleg komoly történik, és aztán semmi sincs a kezedben.

Hozzászólás ideje:

Viszont az eset elgondolkodtatott. Mi van, ha nagy kár történik és akkor sem hajlandóak fizetni? Akkor meg megy a semmiért a pénz nekik. Jó pár ilyen történetet olvastam, lehetett róla tv-ben hallani. Ezért is tartózkodtam sokáig a lakásbiztosítástól. Anyám is ezért tartózkodott tőle. Ő úgy vélte elég a társasházi is...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.