Hozzászólás ideje: 2024. December 24.Dec. 24. Népszerű hozzászólás Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Hozzászólás ideje: 2024. December 24.Dec. 24. Népszerű hozzászólás Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok.
Hozzászólás ideje: 2024. December 24.Dec. 24. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak!
Hozzászólás ideje: 2024. December 24.Dec. 24. Népszerű hozzászólás Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek a fórumon
Hozzászólás ideje: 2024. December 24.Dec. 24. Népszerű hozzászólás Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Hozzászólás ideje: 2024. December 25.Dec. 25. Népszerű hozzászólás Áldott, Békés és Boldog Karácsonyt minden kedves fórumtársnak. Szerkesztve: 2024. December 25.Dec. 25. - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2024. December 25.Dec. 25. Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok a fórum minden tagjának!
Hozzászólás ideje: 2024. December 26.Dec. 26. Kicsit megkésve (ma még azért aktuális), de én is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Hozzászólás ideje: 2024. December 26.Dec. 26. Beállok én is a sorba, még épp időben. Boldog Karácsonyt kívánok a fórum minden tagjának!
Hozzászólás ideje: 2024. December 31.Dec. 31. Népszerű hozzászólás Ma már nem leszek gépközelben, így a fórum minden tagjának kellemes Szilvesztert, és SW-ben (meg persze sikerekben) gazdag, boldog új évet kívánok!
Hozzászólás ideje: 2024. December 31.Dec. 31. Népszerű hozzászólás Boldog új évet, SW-ben, sikerekben, de legfőképp egészségben gazdagot, mindannyiunknak! Nálunk társasjátékos buli lesz, mint vagy 15 éve mindig. Az összes kipróbált egyéb program után (étterem, pub, táncos házibuli) ez lett a befutó már régen. Pár szórakoztató parti, és hipp-hopp átlépünk az új évbe. Sosem tudjuk elég korán kezdeni, hogy legyen idő kiélvezni.
Hozzászólás ideje: 2024. December 31.Dec. 31. Népszerű hozzászólás Sikerekben gazdag Boldog új évet kívánok a fórum minden tagjának!
Hozzászólás ideje: 2024. December 31.Dec. 31. Népszerű hozzászólás Én is nagyon boldog új évet kívánok minden fórum társamnak! Jövőre lesz 20 éves az swsaga, szóval már ezért is egy különleges év lesz a következő. Reméljük lesz még benne sok más Star Wars jóság is.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.