Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Szerintem pont jó így. Ízléses és nem giccses. Tökéletes SW érzés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Én meg már évek óta nem hordok karórát, de ezek az én szívemet is megdobogtatták. Más kérdés, hogy nem igazán női modellek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Én sem hordok... igazából sohasem hordtam huzamosabb ideig, de egy ilyennek nagyon tudnék örülni. Fantasztikusan jól néz ki és a minőség sem utolsó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Hú, ez a néhány nap kemény volt. Meló, szüret, meló, szüret. Hétvégén nem megyek sehova és lazítani fogok. Haverom odaadta a Csillagport HD minőségben, azt majd szépen megnézem, meg folytatom a sorozatot. Merr jobbulást.nekem is volt már eltörve a karom, mindig a jobb, így az iskolában simán tudtam tovább írni a dolgozatokat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Én óra nélkül el sem tudnám képzelni az életemet. Ha véletlenül otthon hagyom, folytonos hiányérzetem van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Én óra nélkül el sem tudnám képzelni az életemet. Ha véletlenül otthon hagyom, folytonos hiányérzetem van. Ugyanígy vagyok én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Hú, ez a néhány nap kemény volt. Meló, szüret, meló, szüret. Várjuk a végeredményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Ugyanígy vagyok én is. Én telefonról nézem le mindig az időt. Valahogy zavar, ha van valami a csuklómon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Én telefonról nézem le mindig az időt. Valahogy zavar, ha van valami a csuklómon. Ha dolgozom nincs nálam a mobil. Egyszer betört a kijelzője azóta lerakom. Viszont az időt szeretem tudni mindig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Én telefonról nézem le mindig az időt. Valahogy zavar, ha van valami a csuklómon. Én karláncot is hordok, így nekem ez nem probléma. Mobilt elővenni meg néha necces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Áh, az itthoni siralmas, amit 10-12óra alatt szedtünk meg 5en, az most 3embernek volt 4óra. Az idei termés kevés, gyönge és k*rva sok cukor kell, hogy egyáltalán iható legyen. A pálesszel jobban jártunk, abból sok is lett, jó minőség is, de a bor... :S Nekem ilyen órám van: Régen fém Q&Q volt, az aztán amit kapott, bicajos esés, aztán újabb esésnél leesett, 40perc múlva vettem észre, akkor kerestem a hóban...kis összecsapásnál, egy orrot is ért, aztán egy durva buli után elestem télen a jégen, reggel már nem találtam sehol és akkor vettem ezt a Casiot. Jó kis óra, de a másikat sokszor hordtam itthon is, ezt csak akkor veszem fel, ha megyek valahova. De a neten voltak hozzá jó kis trükkök amit a gombok nyomkodásával lehetett elérni, azokat mind betanultam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. (szerkesztve) Nute, Frenkie... nyilván ember/helyzet válogatja Nem bírom a karkötőket és a nyakláncokat sem. Szerkesztve: 2012. Szeptember 21. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Áh, az itthoni siralmas, amit 10-12óra alatt szedtünk meg 5en, az most 3embernek volt 4óra. Az idei termés kevés, gyönge és k*rva sok cukor kell, hogy egyáltalán iható legyen. A pálesszel jobban jártunk, abból sok is lett, jó minőség is, de a bor... :S Jöhet a pálesz kóstoló is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Most 3 fajta van, barack, körte és vegyi. A barack baromi édes, abból a nőknek szoktam adni, az egésznek az az egy hibája, hogy baromi erős, 57-68 fok között mozgott, én mézzel szoktam felhígítani... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Jó a körte is ha nem gagyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Van 3fánk, az egyiken baromi sok volt, minden nap szedtem 2-3 vödörrel, aztán késsel félbe vágtam és bele a hordóba. Jó lenne nagyon ez a pálesz, de két nagy gondom van vele. 1. nagyon erős a szaga...nem is annyira illat, néha már tényleg az a durva alkohol szag, mint pl. a vodkánál, de sokkal erősebb 2. a mértéket nehéz tartani, mert minden lefőzés más, volt amikor 3feles után nem volt semmi bajom, aztán hirtelen képszakadás, volt olyan is, amiből lenyomtam fél litert és mellé 2sört, aztán csak jó kedvem lett... Ebből a szempontból a bolti jobb, az standard. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Kollégák szoktak kínálgatni sajátot borból is, páleszból is. Részemről, inkább maradok a finom vörösbornál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. Nálunk épp pálinkafesztivál van, de pl a kézműves sajtok inkább vonzanak oda, mint maga a pálesz. Egynéhányszor rosszul lettem tőle, azóta nem iszok, meg már úgy általában alkoholt sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. A házi sajtok nagyon jóóóók! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Boldog születésnapot, Zillo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Isten éltessen Zillo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. (szerkesztve) Boldog Születésnapot! Ma érdemes volt bejönnöm, mivel már 2. hónapja dolgozom ott, ahol és megvan a 25. üzletkötésem, kaptam egy üveg Jégert... Hazaérek be is tolom a fagyasztóba, aztán majd este kortyolgatom, most úgyis 3nap szabad, mert hétvégén is dolgoztam, meg az adminisztrációs munkákat e hónapra befejeztem. Szerkesztve: 2012. Szeptember 24. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Heppit, Sárkány! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Börszdéjj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Sok boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Boldog szülinapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Isten éltessen, Zillo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.