Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a véleményed az első Star Wars teaserről? 52 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a véleményed az els? Star Wars teaserr?l?

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kudar...töröld ki ezt a szemetet innét.

Gyerekek, ugya az mindenkinek leesett, hogy Benedict Cumberbatch narrálja a trailert!

Nem talált, mert Andy Serkis az ;) Twitteren azt írták

Hozzászólás ideje:

Nem talált, mert Andy Serkis az ;) Twitteren azt írták

Lehet, hogy igazad van...mert neki is ilyen hörgős hangja van. Viszont Benedict szerepeltetéséről csiripeltek már az elején és nekem rögtön, már a monológ elején Ő ugrott be.

Hozzászólás ideje:

Szoval lattam megneztem tetszet

ami nem az a rohamosztagos amint remalombol ebred hat ehez meg kell valami hogy megrtsem ki o ,a rohamosztagosok kicsit olyan mint a Thron futurisztikus hm hm meg emeszteni kell a tobbi allat .gyerekek uj SW hihetetlen csipjetek meg

Hozzászólás ideje:

A kezdet ütős a Tatooine -al és a narrátorral (ami valószínűleg az új sith hangja, nagyon ütős már most), de főleg Boyega felbukkanásával! Ahogy berobbant a képernyőre máris elszállt minden ellenszenvem.

Számomra Jani a tréler leggyengébb láncszeme.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Az első nézésnél mikor hirtelen feltűnt Boyega még én is a WTF-eztem magamban, aztán a második nézésnél már figyeltem és semmi gond nincs vele, pedig előzetesen nekem nagyon nem volt szimpatikus. Remélem a film megnézése után is ezt mondhatom majd, most mindenesetre jelentősen csökkent az ellenérzésem irányába.

Az azért vicces lenne ha Daisy első mondata ez lenne hozzá: "Feketéket is bevesznek rohamosztagosnak?" :D

Hozzászólás ideje:

Boyega szerintem abban az egy snittben baromi jó.

Én semmi extrát nem látok abban a pár másodpercben. Szerintem már a felbukkanása is kész röhej.
Hozzászólás ideje:

Én semmi extrát nem látok abban a pár másodpercben. Szerintem már a felbukkanása is kész röhej.

Én viszont úgy látom, hogy a felbukkanó trióból ő az egyetlen akitől igazán szinészi alakitást látunk. Persze nyilván azért mert a másik kettőtől semlegesebb jelenetet választottuk. Biztos vagyok benne hogy ők is jók lesznek.

Hozzászólás ideje:

Én viszont úgy látom, hogy a felbukkanó trióból ő az egyetlen akitől igazán szinészi alakitást látunk.

A filmben való szereplése ellen semmi kifogásom. A felbukkanása alatt amúgy a trélerben való feltűnésének módját értettem.
Hozzászólás ideje:

Akkor Serkis lehet, hogy csak szinkronszínész lesz és Driverrel ketten rakják össze a karaktert?

Mondjuk az szinte tuti, hogy nem a "gonosz"-Luke-ot látjuk a pallossal..;)

Hozzászólás ideje:

Akkor Serkis lehet, hogy csak szinkronszínész lesz és Driverrel ketten rakják össze a karaktert?

Mondjuk az szinte tuti, hogy nem a "gonosz"-Luke-ot látjuk a pallossal..;)

Serkis egy idegen karaktert alakít majd, akit ugyanúgy formál majd meg mint Gollamot.

Hozzászólás ideje:

Egek, már 4 oldalt kellett visszapörgetnem, hogy megtaláljam a trailert. :D

Nekem is nagyon tetszik, még a béna vágásokkal együtt is. Most jött el a pillanat igazán, hogy alig várom, hogy láthassak belőle minél többet. :) Ez többet ad minden képnél.

Hozzászólás ideje:

Nem követtem figyelemmel az új rész körüli dolgokat, mégis megkerülhetetlen, egy legós bolt, gyakran csinálnak SW-s programokat, rakta az arcomba az előzetest. Miután tegnap-ma pótoltam a Lázadókból, a 6 éves fiammal, váratlanul ért ez a kis képes szösszenet, szokatlan a nyelvezete. Emésztem.

Hozzászólás ideje:

Nincs kamerás felvétel? Csak a feeling kedvéért. :D

De olyan, amiben van Z betű! :D

A teaser alapján Boyega kellemes meglepetés lesz sokaknak, azt hiszem. Nem volt vele semmi gond, sőt. :)

10/10-es a megjelenése és a játéka.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Az előzetes nagyon jó lett! Először, másodjára és harmadjára egy metróaluljáróban néztem meg mobiltelefonról, fülhallgatóval. (MissKarrde, köszi a linket!) Itthon aztán pótoltam nagyobb monitoron is.

Pozitívumok:

- klasszikus elemek ötletes használata/átalakítása (X-wingek, sisak, Falcon)

- mer újítani (kameramozgások, víz fölött siklás, focidroid)

- birodalmi nézőpont (Boyega, rohamosztagosok)

Negatívum:

- a furcsa fénykardot még szoknom kell. (Ha tényleg ősi, akkor könnyebben elfogadom. A pengéje is furcsán vibrál, lehet, hogy a kora miatt.)

Szívem szerint negatívumnak hoznám, de objektíven nem tehetem: ez tényleg "csak" egy teaser volt. Néhány jelenet néhány snittje. A 88 másodperces hossz miatt valamivel több tartalomra számítottam, és ez hagyott némi hiányérzetet. :) John Williams pedig ehhez egy hangjegyet nem komponált, a korábbi zenékből van vágva, ahogy várható lett volna.

Kíváncsian várom, mi jön még.

Hozzászólás ideje:

John Williams pedig ehhez egy hangjegyet nem komponált, a korábbi zenékből van vágva, ahogy várható lett volna.

Új zene szól a trailer alatt. Star Wars zene és John Williams, de új az! ;)

Hozzászólás ideje:

Szavazzatok, szerintetek milyen volt a teaser? :D

Természetesen kiváló...de mi az, hogy nincs ilyen opció? :D

szerk.: Aki a gyengére mer szavazni, annak én függesztem fel az accountját! :cool:

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

A teaser alapján Boyega kellemes meglepetés lesz sokaknak, azt hiszem. Nem volt vele semmi gond, sőt. :)

Szerintem is...igy mar egesz vagany! :)

Jol all neki a szerko! :)

Filmbeli neve mi is? :roll:

Hozzászólás ideje:

Hol van a szavazáson a: szuperüberállatletettemahajamésmárvagy50xmegnéztem válasz? :D Nálam most az a jó. :)

Hozzászólás ideje:

http://www.hd-trailers.net/movie/star-wars-the-force-awakens/

100Mb-os 1080p-s link jobb egér gomb, mentés. Ezt használd, és letöltheted a gépre az előzetest.

Én meg dobtam egy hátast, és csak most sikerült felkelnem...atyaéég. na még nézem az előzetes...100.ik alkalommal.

Kedvenc jelenetem a gonosz karakter.

A narrátor Andy Serkis, most olvasom twitteren.

És csak egy Nap látszik, ergo nem is a Tatooin. MSW.s Jason Ward szerint.

Kösz fiúk, biztos sík hülye vagyok, de én nem tudom leszedni..mindkettőtök linkje végül odavisz apple sz@rjaihoz.

Pedig szeretném 1080p-ben a magaménak tudni...

Hozzászólás ideje:

Nagyon-nagyon faszántos a teaser! :) Boyega szimpatikus, egész jó színésznek tûnik. A keresztvasas fénykardot amilyen röhejesnek gondoltam elõször,most épp annyira tetszik. A fõgenya belépõje egyébként rendkívül jó, annak meg külön örülök,hogy nem Luke az. :D A guruló droid meg kifejezetten aranyos :D Ilyet még nem láttunk, az biztos.

Az egyetlen, amivel bajaim vannak, azok a szokatlan kameramozgatások... azt hiszem, nehéz lesz megszoknom, de ezt leszámítva nem igazán találtam más kivetnivalót a teaserben... Illetve... remélem,hogy azért sokkal "távolibb", kevésbé föld-jellegû bolygók is lesznek a filmben, vagyis szerintem biztos lesz, de örültem volna, ha ebbõl egy kicsit a teaserbe is raknak. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon-nagyon faszántos a teaser! :) Boyega szimpatikus, egész jó színésznek tûnik. A keresztvasas fénykardot amilyen röhejesnek gondoltam elõször,most épp annyira tetszik. A fõgenya belépõje egyébként rendkívül jó, annak meg külön örülök,hogy nem Luke az. :D A guruló droid meg kifejezetten aranyos :D Ilyet még nem láttunk, az biztos.

Az egyetlen, amivel bajaim vannak, azok a szokatlan kameramozgatások... azt hiszem, nehéz lesz megszoknom, de ezt leszámítva nem igazán találtam más kivetnivalót a teaserben... Illetve... remélem,hogy azért sokkal "távolibb", kevésbé föld-jellegû bolygók is lesznek a filmben, vagyis szerintem biztos lesz, de örültem volna, ha ebbõl egy kicsit a teaserbe is raknak. :)

Nekem tetszik, hogy a nem a kamera forog a falcon körül, hanem fordítva!

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.