Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Hétvégén én is sort kerítek rá. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Te jó atyaúristen. Mint akit jó alaposan pofánvertek jó értelemben. Ma ledaráltam mind a 12 részt. Az utolsó 4 rész mindent vert nálam . Az összes Rebels- és Resistance részt is. Teljesen fel vagyok spannolva hogy az EP3(ami eddig is az EP 8-al egyetemben minden idők legjobb sw-filmje)-hoz elképesztő sokat adott hozzá. Úristen mikor majd nézem az EP3-at és most már tudom hogy mik történnek az eseményekkel egyidőben. Ebben a szellemben kell sorozatot csinálni. Akik ezt csinálták azoknak pénzt és lehetőséget adni. Mert ezek az emberek értik az sw szívét. Na ennyit most nemsokára bővebben mert csak bizonyos jelenetekről is órákig lehet beszélni. 5 3 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. Kedves fórumozók! Íme a TCW érájának utolsó epizód guide képe amit ahogy az eddigieket, nagy örömmel szállítok nektek és persze az epizód érdekességek hasábjainak bal felső sarkába! A guide képek egy jóval korábbi verziójú sw.com hagyományait követik évek óta 446x205-ös méretben szigorúan, melyet átörökítettünk önhatalmúlag a Rebels-re, a Resistance-ra és a Manadalori-ra is. Ezúton szeretném megköszönni a full guide-okat! Nagy hasznomra vannak. Készülnek továbbra is a nyomtatható kicsinyitett változatok. A Rebels-é már kész van, összefűztem nyomtatva spirálba, most a TCW jön 7 évadnyi guide-dal. Valódi képes enciklopédiaként szolgálnak, majd a gyűjtemények topicba be fogom rakni a képeket. Ha valakinek szüksége van nyomtatható kicsinyített guide-okra, az ajtó nyitva áll, keressen privátban, átküldöm. Guide képekkel újra jelentkezem ősszel a Mandalori 2. évadával, ha van rá igény! 4 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. Köszi a képeket csoli! Egy szép időszak végére tettünk pontot. Fotózd majd le a kész könyvet, érdekel. A Mandi második évadban folytatjuk, plusz az új animációs sorozatnál. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Köszi a képeket csoli! Egy szép időszak végére tettünk pontot. Fotózd majd le a kész könyvet, érdekel. A Mandi második évadban folytatjuk, plusz az új animációs sorozatnál. Na. Lesz új? Pótolom kell a híreket.. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. 6 perccel korábban, csoli1138 írta: Na. Lesz új? Pótolom kell a híreket.. Elméletileg Rebels sequelre számíthatunk 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. 10 perccel korábban, csoli1138 írta: Na. Lesz új? Pótolom kell a híreket.. Csak várakozás. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. Szerintetek a Bad Batch-nél mi a helyzet a 66-os paranccsal kapcsolatban? Őróluk el tudom képzelni, hogy a chip nem volt hatással rájuk, vagy hogy a különleges voltuk miatt kivették belőlük. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. 11 perccel korábban, Yoda József írta: Szerintetek a Bad Batch-nél mi a helyzet a 66-os paranccsal kapcsolatban? Őróluk el tudom képzelni, hogy a chip nem volt hatással rájuk, vagy hogy a különleges voltuk miatt kivették belőlük. Attól, hogy különleges mutációval születtek, a chip szerintem ugyanúgy bennük volt. Ugyanúgy beültették az ő agyukba is, mint mindenki máséba, szóval ők se úszták meg a 66-ost. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. 8 perccel korábban, Iqvi írta: Attól, hogy különleges mutációval születtek, a chip szerintem ugyanúgy bennük volt. Ugyanúgy beültették az ő agyukba is, mint mindenki máséba, szóval ők se úszták meg a 66-ost. De az sem elképzelhetetlen, hogy a biztonság kedvéért belőlük kivették, elejét véve annak, hogy esetleg kiszámíthatatlanul reagálnának rá. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Jó kérdés, engem amúgy Wolffe és Gregor sztorija érdekelne, utóbbié két szempontból is érdekes, na meg hogy hogyan találkoztak Rex-szel. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Lehet, majd egy képregényben megtudjuk. 1 Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem most nagyon elkezdett hiányozni a sorozat. Ez a hetente kapunk új epizódot, kibeszélni az aktuális részt, majd várni az újat, azon gondolkodva, hogy hová fog kilyukadni a történet - nekem nagyon bejött. Milyen meglepetések lesznek, vagy éppenséggel milyen csavarok a sztoriban, Filoni mivel rukkol ki megint, ez hiányzik. A mozifilmmentes időszakokat remekül hidalta át és valódi, új élményekkel ajándékozott meg. El kell kezdenem újra nézni az egészet, de annak van egy olyan bökkenője, hogy ismerem mind. A Rebels többé-kevésbe pótolta a TCW-t, nálam olyan 60%-ban, a Resistance egyáltalán nem, a többi bigyót meg más nem is nézem. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. A többi bigyó az mi lenne? Sajnos csak az ismétlés marad. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Május 18. Hozzászólás ideje: 2020. Május 18. Ez volt már a Saga jövője topikban, viszont ezek a számok nem azt jelentik, hogy ezek a legtöbbet streamelt sorozatok, hanem hogy ezekről beszélnek a legtöbbet a közösségi médiában. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. (szerkesztve) Srácok! Tud-e valaki segíteni? @Ody Mandrell, @Dzséjt, @Donát, @Bomarr @Darth Sky, @albundy, bárki! Nagyon pórul jártam a Bad Batch és az Utapau story reelekkel. Megvoltak felirattal mp4-ben. Kiírtam lemezre majd töröltem a forrást. Évek óta a gépen pihent és kellett a hely. Most meg betettem a lemezt és üres.. 4x-esen írtam, szemmel látható írott felület van rajta, gond nélküli írást jelzett a gép, most meg kiderül, hogy üres... Az íróval lehet valami kánya.. A mandalori és a TCW 7. évad lemezeim is mind üresek lettek, az is most derül ki, de az pótolható enkórról. A régi reelek viszont nem. YT-ról voltak, de onnan már nem lehet/nem tudok letölteni. A feliratok meg már nem tudom honnan voltak.. Talán @Darth Sky? Nagyon köszönöm! Szerkesztve: 2020. Május 20. - csoli1138 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. A feliratok ott vannak a topikokban. Sajnos a reelek szerintem végérvényesen elvesztek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Nem tudok sajnos segíteni. Én sose láttam a félkész részeket. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Innen letölthetőek 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. 8 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: Innen letölthetőek Csorognak lefelé! Örök hálára köteleztél! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A feliratok ott vannak a topikokban. Sajnos a reelek szerintem végérvényesen elvesztek. A részek zsákolva, hála Nabo-nak! Hol is vannak Sky feliratjai? Nem találom.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Bad Batch és Utapau topik. https://swsaga.hu/forum/46-the-clone-wars-legacy/ 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Bad Batch és Utapau topik. https://swsaga.hu/forum/46-the-clone-wars-legacy/ Nem ott.. A sorozat fordítóban vannak. vissza kell lapozni, 4-5 évet... Utapaut Sky csinálta, Bad batch-et Werebazs! Köszönöm mindenkinek, helyreállt az egyensúly.. Szerkesztve: 2020. Május 21. - csoli1138 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Az HBO GO-n elérhető a sorozat 1-5 évada szinkronosan. Korábban hány évadnak volt szinkronja? 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az HBO GO-n elérhető a sorozat 1-5 évada szinkronosan. Korábban hány évadnak volt szinkronja? A 6.-nak is van. 1 Válasz
gunji Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az HBO GO-n elérhető a sorozat 1-5 évada szinkronosan. De azok is csak a tévés szinkronok, sajna. Tehát a DC-s pluszjelenetek nincsenek bennük. 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Üdv újra itt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.