Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Pár hsz-el lejjebb? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. És tényleg! A jó vágsú úriember viheti el a fődíjat. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. (szerkesztve) Hangulatos lesz ez a pálmafás trópusi bolygó http://www.csillagokhaboruja.hu/?p=1476 Szerkesztve: 2015. Augusztus 9. - JakeSully Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Szerintem az a birodalmi üdülőközpont bolygó lesz, oda tudnak elmenni a rohamosztagosok és egyéb birodalmi alkalmazottak a PAP kártyájukkal, szinte látom ahogy Vader koktélt szürcsölget egy nyugágyon heverészve :D Komolyra fordítva a szót ilyen bolygó még tényleg nem volt, kíváncsi vagyok mi lészen a szerepe. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Bennem fel sem merült, hogy a pálmák benne lehetnek a képben. Azt gondoltam,megint csak a homok kell... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. A képek a london-közeli stúdióban készültek. A pálmafák nem a helyi növényzet részei Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Láthatóan valami Birodalmi bázis féle van a képeken. Érdekes, hogy az űrhajót nem építették meg csak a rámpát. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Nekem elsőre Rakatan ugrott be a KOTOR című játékból. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. OFF: remélem, ők egyszer visszakerülnek a kánon-ba. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. OFF: remélem, ők egyszer visszakerülnek a kánon-ba. Szerintem a KOTOR egésze maradt kánon. Legalábbis most készülnek kiadni egy újabb kiegészítőt az online verzióhoz és jövőre pedig kiadják az eredeti játékot HD textúrákkal. Én nem hallottam, hogy a KOTOR ne lenne a kánon része.Persze, nem követem olyan szorosan az EU-t, lehet, hogy tévedek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. (szerkesztve) Láthatóan valami Birodalmi bázis féle van a képeken. Érdekes, hogy az űrhajót nem építették meg csak a rámpát. Talán valami bazinagy hajóhoz tartozik. Úgy lehetnek vele hogy CiGi-ben gazdaságosabb megvalósítani. Szerkesztve: 2015. Augusztus 9. - Rog Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Szerintem a KOTOR egésze maradt kánon. Legalábbis most készülnek kiadni egy újabb kiegészítőt az online verzióhoz és jövőre pedig kiadják az eredeti játékot HD textúrákkal. Én nem hallottam, hogy a KOTOR ne lenne a kánon része.Persze, nem követem olyan szorosan az EU-t, lehet, hogy tévedek. Neked legyen igazad Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. A KotOR-kal kapcsolatban itt válaszolok Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Jobb felbontású forgatási képek! http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3191342/Star-Wars-cast-dressed-Stormtroopers-film-scenes-desert-style-landscape.html Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. (szerkesztve) Az első kép a filmből!!! Szerkesztve: 2015. Augusztus 15. - JakeSully Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Sabine pletyka kilőve Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. És az egyik kedvenc színészem Mads Mikkelsen is benne lesz! Nálam a nap híre. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Pont most néztem meg 2 hete a Yip Man kung fu filmeket, és csodálattal ámultam Donnie Yen harctudásán, imádtam a palit. ERRE SZEREPELNI FOG A FILMBEN ÁÁÁÁH! (a kép jobb szélén a kínai ) Sírok örömömben. Riddick azért sírhat örömében, mert Hannibal személyesen is jelen lesz a moziban, azaz Mads Mikkelsen!!!! Dzséjt is elmorzsolhat egy könnycseppet nyugodtan, ugyanis a Firefly pilótája Alan Tudyk is a szereplők gárda oszlopos tagja lett!!! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Bal hátsó Ezra Bridger? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. (szerkesztve) Ebben a filmben az infók szerint Jedik nem fognak szerepelni. Szerkesztve: 2015. Augusztus 15. - JakeSully Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. (szerkesztve) Mads Mikkelsent ne merjék Birodalmi főtiszten kívül más szerepbe beosztani! Az az ember egy csoda, és az Ördögöt is el tudná játszani. Szerkesztve: 2015. Augusztus 15. - Merr-Sonn Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. És az egyik kedvenc színészem Mads Mikkelsen is benne lesz! Nálam a nap híre. Remek hírként várt itt a fórumon Én Diego Lunát is csíptem régebben, szóval egész jó gárdát szedtek össze. Nagyon tetszik ez a kép. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Szuper kép, bár a két ázsiai fickó kinézetét még szoknom kell. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Azok ott hátul csak nem versenyfogatok hajtóművei? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. (szerkesztve) Diego Luna lehet hogy Biggs lesz?? Most hallottam , és hasonlít valóban! Szerkesztve: 2015. Augusztus 17. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Azok ott hátul csak nem versenyfogatok hajtóművei? Hasonlítnak. Diego Luna lehet hogy Biggs lesz?? Most hallottam , és hasonlít valóban! Ez nagyszerű lenne! Biggs elvileg akkor már a lázadókkal volt. Ha kiderülne, hogy részese volt ennek a csatának az nagyot dobna az EPIV -es megjelenésén. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. (szerkesztve) Pletykák szerint Tarkin is feltünik a filmben CGI formájában. http://www.starwars7news.com/2015/08/report-peter-cushing-to-be-digitally-recreated-for-rogue-one.html Szerkesztve: 2015. Augusztus 23. - luke19 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. (szerkesztve) Pletykák szerint Tarkin is feltünik a filmben CGI formájában. http://www.starwars7news.com/2015/08/report-peter-cushing-to-be-digitally-recreated-for-rogue-one.html Kár lenne ezzel próbálkozni. Van egy jó Wayne Pygram-unk és ha kell hangnak egy remek Stephen Stanton-unk. Nem kell a full cgi emberi karakter!! Szerkesztve: 2015. Augusztus 24. - csoli1138 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Bővült a sisak repertoár: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Kár lenne ezzel próbálkozni. Van egy jó Wayne Pygram-unk és ha kell hangnak egy remek Stephen Stanton-unk. Nem kell a full cgi emberi karakter!! Én szívesen megnéznék egy ilyet! Szerintem jó ötlet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.