Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9.10 éve Hangulatos lesz ez a pálmafás trópusi bolygó http://www.csillagokhaboruja.hu/?p=1476 Szerkesztve: 2015. Augusztus 9.10 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9.10 éve Szerintem az a birodalmi üdülőközpont bolygó lesz, oda tudnak elmenni a rohamosztagosok és egyéb birodalmi alkalmazottak a PAP kártyájukkal, szinte látom ahogy Vader koktélt szürcsölget egy nyugágyon heverészve :D Komolyra fordítva a szót ilyen bolygó még tényleg nem volt, kíváncsi vagyok mi lészen a szerepe.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9.10 éve Bennem fel sem merült, hogy a pálmák benne lehetnek a képben. Azt gondoltam,megint csak a homok kell...
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9.10 éve A képek a london-közeli stúdióban készültek. A pálmafák nem a helyi növényzet részei
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9.10 éve Szerző Láthatóan valami Birodalmi bázis féle van a képeken. Érdekes, hogy az űrhajót nem építették meg csak a rámpát.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9.10 éve OFF: remélem, ők egyszer visszakerülnek a kánon-ba. Szerintem a KOTOR egésze maradt kánon. Legalábbis most készülnek kiadni egy újabb kiegészítőt az online verzióhoz és jövőre pedig kiadják az eredeti játékot HD textúrákkal. Én nem hallottam, hogy a KOTOR ne lenne a kánon része.Persze, nem követem olyan szorosan az EU-t, lehet, hogy tévedek.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9.10 éve Láthatóan valami Birodalmi bázis féle van a képeken. Érdekes, hogy az űrhajót nem építették meg csak a rámpát. Talán valami bazinagy hajóhoz tartozik. Úgy lehetnek vele hogy CiGi-ben gazdaságosabb megvalósítani. Szerkesztve: 2015. Augusztus 9.10 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10.10 éve Szerintem a KOTOR egésze maradt kánon. Legalábbis most készülnek kiadni egy újabb kiegészítőt az online verzióhoz és jövőre pedig kiadják az eredeti játékot HD textúrákkal. Én nem hallottam, hogy a KOTOR ne lenne a kánon része.Persze, nem követem olyan szorosan az EU-t, lehet, hogy tévedek. Neked legyen igazad
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10.10 éve Jobb felbontású forgatási képek! http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3191342/Star-Wars-cast-dressed-Stormtroopers-film-scenes-desert-style-landscape.html
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15.10 éve Az első kép a filmből!!! Szerkesztve: 2015. Augusztus 15.10 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15.10 éve És az egyik kedvenc színészem Mads Mikkelsen is benne lesz! Nálam a nap híre.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15.10 éve Pont most néztem meg 2 hete a Yip Man kung fu filmeket, és csodálattal ámultam Donnie Yen harctudásán, imádtam a palit. ERRE SZEREPELNI FOG A FILMBEN ÁÁÁÁH! (a kép jobb szélén a kínai ) Sírok örömömben. Riddick azért sírhat örömében, mert Hannibal személyesen is jelen lesz a moziban, azaz Mads Mikkelsen!!!! Dzséjt is elmorzsolhat egy könnycseppet nyugodtan, ugyanis a Firefly pilótája Alan Tudyk is a szereplők gárda oszlopos tagja lett!!!
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15.10 éve Ebben a filmben az infók szerint Jedik nem fognak szerepelni. Szerkesztve: 2015. Augusztus 15.10 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15.10 éve Mads Mikkelsent ne merjék Birodalmi főtiszten kívül más szerepbe beosztani! Az az ember egy csoda, és az Ördögöt is el tudná játszani. Szerkesztve: 2015. Augusztus 15.10 éve - Merr-Sonn
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16.10 éve És az egyik kedvenc színészem Mads Mikkelsen is benne lesz! Nálam a nap híre. Remek hírként várt itt a fórumon Én Diego Lunát is csíptem régebben, szóval egész jó gárdát szedtek össze. Nagyon tetszik ez a kép.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16.10 éve Szerző Szuper kép, bár a két ázsiai fickó kinézetét még szoknom kell.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17.10 éve Diego Luna lehet hogy Biggs lesz?? Most hallottam , és hasonlít valóban! Szerkesztve: 2015. Augusztus 17.10 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17.10 éve Szerző Azok ott hátul csak nem versenyfogatok hajtóművei? Hasonlítnak. Diego Luna lehet hogy Biggs lesz?? Most hallottam , és hasonlít valóban! Ez nagyszerű lenne! Biggs elvileg akkor már a lázadókkal volt. Ha kiderülne, hogy részese volt ennek a csatának az nagyot dobna az EPIV -es megjelenésén.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23.10 éve Pletykák szerint Tarkin is feltünik a filmben CGI formájában. http://www.starwars7news.com/2015/08/report-peter-cushing-to-be-digitally-recreated-for-rogue-one.html Szerkesztve: 2015. Augusztus 23.10 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24.10 éve Pletykák szerint Tarkin is feltünik a filmben CGI formájában. http://www.starwars7news.com/2015/08/report-peter-cushing-to-be-digitally-recreated-for-rogue-one.html Kár lenne ezzel próbálkozni. Van egy jó Wayne Pygram-unk és ha kell hangnak egy remek Stephen Stanton-unk. Nem kell a full cgi emberi karakter!! Szerkesztve: 2015. Augusztus 24.10 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24.10 éve Szerző Kár lenne ezzel próbálkozni. Van egy jó Wayne Pygram-unk és ha kell hangnak egy remek Stephen Stanton-unk. Nem kell a full cgi emberi karakter!! Én szívesen megnéznék egy ilyet! Szerintem jó ötlet.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.