Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVIII spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az biztos, hogy ez az új város látványban inkább a prequelt idézi majd semmint az OT-t :)

Már Dubrovnik bejelentése óta ez az érzésem. :)

Úgy fest, Johnson tényleg nem a levegőbe beszélt. :)

Aminek nagyon örülök én is. :) Persze az nagy kérdés, hogy mennyit időzünk majd itt. Lehet, hogy mégis egy vadiúj bolygó lesz?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A kilincses probléma megoldásával is szépen haladnak. :D

A6ohA9E.jpg

Ks56q7Q.jpg

I5j6bfu.jpg

P6GgEjK.jpg

mKmXliD.jpg

eyvCTbs.jpg

H08fLF5.jpg

Hozzászólás ideje:

Ha nem lenne tolakodóan nagy és jól helyezném el, akkor talán nem tűnne fel senkinek sem. A kék széldzsekis hapsi biztonsági őr, látszik a zsebéből kilógó igazolvány. Bizonyára este is őrzik, de engem az nem akadályozna meg. :D

Hozzászólás ideje:

Az új pletykák szerint Tale of the Jedi Temple lesz a film címe.

Ha még egy kellemes pletyka lenne, de nekem szvsz nagyon harmatos, mintha a következő Monkey Island játék címe lenne... Meg aztán, nem is illeszkedik a trilógiák középső részeinek címének mintájába. Ennél mozgalmasabb kell, valami támadás, valami visszavágás... :P Persze, így nyilván direkt lenne, de biztos vagyok benne, hogy akciósabb (nem kereskedelmi leárazós értelemben) lesz a film címe :)

Hozzászólás ideje:

Na, erről a címről sem tudom, mit gondoljak. Egyrészt, jó kis direkt visszautalás lenne az ep1-2-3-ra,, ami tetszene, de már-már túl direkt. Másrészt, nem tűnik elég epikusnak.

Valószínűleg az epic szót kerestem, igen! :)

Hozzászólás ideje:

Én úgy tudom, hogy a film címe jelenleg; Tale of the lost Jedi in the middle of an Isolated Island somewhere in the universe

Ócska poén, de nem tudtam kihagyni....sorry. :)

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Daisy Ridley elárult egy érdekességet a készülő epizóddal kapcsolatban a tegnapi Oscar gála vörös szőnyegén.

Mégpedig, azt hogy a film nem csak arról fog szólni, hogy Rey és Luke egymással szemben álldogál a szigeten két órán keresztül.

Hm...

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Vagy lehetne The Jedi Menace. Vagy Revenge of the First Order. Vagy The First Order Strikes Back. :D

Hozzászólás ideje:

Daisy elvileg megerősítette, hogy az EPVIII egyenes folytatása lesz a VII -nek. :hmm: Ami az előzetesben volt az pedig az EPVIII kezdete. Kíváncsi vagyok, hogy oldják meg a beúszó szöveg után, hogy azzal a jelenettel kezdődjön a film.

"Me and Mark have been rehearsing a lot, and it’s really amazing,” Ridley told MTV News on the Oscars red carpet Sunday (February 28). “When we went back to Skellig to do the opening of [Episode] VIII, it was so crazy doing the same scene with a different crew of people. He’s amazing to rehearse with, and I’m very excited to be doing the rest of the stuff.”

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

"Me and Mark have been rehearsing a lot, and it’s really amazing,” Ridley told MTV News on the Oscars red carpet Sunday (February 28). “When we went back to Skellig to do the opening of [Episode] VIII, it was so crazy doing the same scene with a different crew of people. He’s amazing to rehearse with, and I’m very excited to be doing the rest of the stuff.”

Nekem úgy tűnik, mintha Ridley inkább a forgatás megnyitásáról beszélne, nem a film nyitójelenetéről. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Állítólag megvan a 8. epizód új címe: Tale of the Jedi Temple

Persze lehet, hogy az egész csak egy hoax, ami csak azért indult el, mert az öreg Luke jelenetével startolt el Írországban a Star Wars 8 forgatása.

Hozzászólás ideje:

Most már látom. Csak én most értesültem róla és azt hittem, hogy újdonsággal szolgálok. Pedig legörgettem a görgőt csak a twitter bejegyzés megállított.

Hozzászólás ideje:

Daisy elvileg megerősítette, hogy az EPVIII egyenes folytatása lesz a VII -nek. :hmm: Ami az előzetesben volt az pedig az EPVIII kezdete. Kíváncsi vagyok, hogy oldják meg a beúszó szöveg után, hogy azzal a jelenettel kezdődjön a film.

Vicces lenne egy ilyen Vissza a Jövőbe szerű összekapcsolás, annyival megbolondítva, hogy más kamera állásokból látnánk az EPVII záró képsorait onnantól kezdve, hogy Rey kivágódik a hipertérből Anch-To-nál, elszáguld a víz felett a sziget irányába, kiszáll, felsétál a hegyen, és Luke elé kerül - mind más és más szögből fényképezve. Úgyse kezdődött még SW film azzal, hogy a nyitó szöveg után egy űrhajó kilép a hipertérből, meg hát egyébként is, érdekes koncepció az egész... :)

Hozzászólás ideje:

Nem is tudom. Fura a szóban forgó cím. Abba a sorba még illene szerintem, hogy némileg konkrétabb, ahogy az eddigi középső felvonásoké, de ami nem okés benne az a "Tale" szó.

Ha mistery lenne vagy valami.. :hm:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.