csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Bizony jó lesz ez a díszlet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Az biztos, hogy ez az új város látványban inkább a prequelt idézi majd semmint az OT-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Úgy fest, Johnson tényleg nem a levegőbe beszélt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Az biztos, hogy ez az új város látványban inkább a prequelt idézi majd semmint az OT-t Már Dubrovnik bejelentése óta ez az érzésem. Úgy fest, Johnson tényleg nem a levegőbe beszélt. Aminek nagyon örülök én is. Persze az nagy kérdés, hogy mennyit időzünk majd itt. Lehet, hogy mégis egy vadiúj bolygó lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. A kilincses probléma megoldásával is szépen haladnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Ha én ott élnék, csinálnék gyorsan egy fali konzolt, tökéletesen olyat, ami illik a falra és az egyik este felszerelném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Ha én ott élnék, csinálnék gyorsan egy fali konzolt, tökéletesen olyat, ami illik a falra és az egyik este felszerelném. Kíváncsi lennék, kiszúrnák-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Ha nem lenne tolakodóan nagy és jól helyezném el, akkor talán nem tűnne fel senkinek sem. A kék széldzsekis hapsi biztonsági őr, látszik a zsebéből kilógó igazolvány. Bizonyára este is őrzik, de engem az nem akadályozna meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Az új pletykák szerint Tale of the Jedi Temple lesz a film címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Remélem nem, nekem ez olyan semmilyennek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Biztos, hogy nem ez lesz. Ennél még az Űrmaci is jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Na, erről a címről sem tudom, mit gondoljak. Egyrészt, jó kis direkt visszautalás lenne az ep1-2-3-ra,, ami tetszene, de már-már túl direkt. Másrészt, nem tűnik elég epikusnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Az új pletykák szerint Tale of the Jedi Temple lesz a film címe. Ha még egy kellemes pletyka lenne, de nekem szvsz nagyon harmatos, mintha a következő Monkey Island játék címe lenne... Meg aztán, nem is illeszkedik a trilógiák középső részeinek címének mintájába. Ennél mozgalmasabb kell, valami támadás, valami visszavágás... Persze, így nyilván direkt lenne, de biztos vagyok benne, hogy akciósabb (nem kereskedelmi leárazós értelemben) lesz a film címe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Na, erről a címről sem tudom, mit gondoljak. Egyrészt, jó kis direkt visszautalás lenne az ep1-2-3-ra,, ami tetszene, de már-már túl direkt. Másrészt, nem tűnik elég epikusnak. Valószínűleg az epic szót kerestem, igen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. (szerkesztve) Én úgy tudom, hogy a film címe jelenleg; Tale of the lost Jedi in the middle of an Isolated Island somewhere in the universe Ócska poén, de nem tudtam kihagyni....sorry. Szerkesztve: 2016. Február 29. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Én biztos forrásból tudom, hogy a címe: Return of the Jedi Again Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. (szerkesztve) Vagy : A New Hope Repeat he,he Szerkesztve: 2016. Február 29. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Hát, nekem sem jönne be, ha ez igaz lenne. Akkor már inkább Castaway 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. (szerkesztve) Daisy Ridley elárult egy érdekességet a készülő epizóddal kapcsolatban a tegnapi Oscar gála vörös szőnyegén. Mégpedig, azt hogy a film nem csak arról fog szólni, hogy Rey és Luke egymással szemben álldogál a szigeten két órán keresztül. Hm... Szerkesztve: 2016. Február 29. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Hehe. Ez a cím pedig nekem túl direkt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Vagy lehetne The Jedi Menace. Vagy Revenge of the First Order. Vagy The First Order Strikes Back. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. (szerkesztve) Daisy elvileg megerősítette, hogy az EPVIII egyenes folytatása lesz a VII -nek. Ami az előzetesben volt az pedig az EPVIII kezdete. Kíváncsi vagyok, hogy oldják meg a beúszó szöveg után, hogy azzal a jelenettel kezdődjön a film. "Me and Mark have been rehearsing a lot, and it’s really amazing,” Ridley told MTV News on the Oscars red carpet Sunday (February 28). “When we went back to Skellig to do the opening of [Episode] VIII, it was so crazy doing the same scene with a different crew of people. He’s amazing to rehearse with, and I’m very excited to be doing the rest of the stuff.” Szerkesztve: 2016. Február 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Közben kijött az első kémfotó is, ami Angliában készült, Pinewood -ban. Ezen egy hasonló kunyhó tetejét láthatjuk mint amilyenek Luke bolygóján is voltak. Ez az építmény viszont elég nagynak néz ki az igaziakhoz képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. "Me and Mark have been rehearsing a lot, and it’s really amazing,” Ridley told MTV News on the Oscars red carpet Sunday (February 28). “When we went back to Skellig to do the opening of [Episode] VIII, it was so crazy doing the same scene with a different crew of people. He’s amazing to rehearse with, and I’m very excited to be doing the rest of the stuff.” Nekem úgy tűnik, mintha Ridley inkább a forgatás megnyitásáról beszélne, nem a film nyitójelenetéről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. A makingstarwars arról beszél, hogy egyenes ági folytatás lesz. Mondjuk az tényleg érdekes kérdés, hogy miért kellett felvenni újból az EPVII záró jelenetét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Állítólag megvan a 8. epizód új címe: Tale of the Jedi Temple Persze lehet, hogy az egész csak egy hoax, ami csak azért indult el, mert az öreg Luke jelenetével startolt el Írországban a Star Wars 8 forgatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. igen, erről volt szó lentebb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Most már látom. Csak én most értesültem róla és azt hittem, hogy újdonsággal szolgálok. Pedig legörgettem a görgőt csak a twitter bejegyzés megállított. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Daisy elvileg megerősítette, hogy az EPVIII egyenes folytatása lesz a VII -nek. Ami az előzetesben volt az pedig az EPVIII kezdete. Kíváncsi vagyok, hogy oldják meg a beúszó szöveg után, hogy azzal a jelenettel kezdődjön a film. "Me and Mark have been rehearsing a lot, and it’s really amazing,” Ridley told MTV News on the Oscars red carpet Sunday (February 28). “When we went back to Skellig to do the opening of [Episode] VIII, it was so crazy doing the same scene with a different crew of people. He’s amazing to rehearse with, and I’m very excited to be doing the rest of the stuff.” Vicces lenne egy ilyen Vissza a Jövőbe szerű összekapcsolás, annyival megbolondítva, hogy más kamera állásokból látnánk az EPVII záró képsorait onnantól kezdve, hogy Rey kivágódik a hipertérből Anch-To-nál, elszáguld a víz felett a sziget irányába, kiszáll, felsétál a hegyen, és Luke elé kerül - mind más és más szögből fényképezve. Úgyse kezdődött még SW film azzal, hogy a nyitó szöveg után egy űrhajó kilép a hipertérből, meg hát egyébként is, érdekes koncepció az egész... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Nem is tudom. Fura a szóban forgó cím. Abba a sorba még illene szerintem, hogy némileg konkrétabb, ahogy az eddigi középső felvonásoké, de ami nem okés benne az a "Tale" szó. Ha mistery lenne vagy valami.. :hm: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.