kudar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. A magyar oldalra gondolsz? A múltkor beleolvastam de szinte nem is láttam pozitív hozzászólást. Igen azokra is, de ez most egy külföldi volt talán pont az EW. Szerintem baromi aranyosak, én nagyon bírom őket egészen addig amíg olyan szerepet nem kapnak h ők győzik le az első rendet. :D Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. (szerkesztve) Nagyon ütősek az alábbi fotók és infók. A kaszinó a hekusmocikkal nagyon baró. Szépek annak a fotónak a színei. A Rey-es képek is adják. Kár hogy nincs valahol a címlapfotó feliratok nélkül. Az "apácák" nagyon érdekesek. Szerintem is a templomot és a kunyhókat gondozzák. Mást nem is tudok elképzelni a szakmájukat illetően. A porgos kép igazán talányos. Nekem csak a "pirosas" fényár nem tetszik rajta de amúgy okésnak érzem. Helyes rajta a porg. Valami nekem is azt súgja hogy talán csak muriból csinálták ama fotót. Ha nem akkor remélem hogy ésszerű indokkal tették a Falcon-ba. A többi kép is frankó. Főleg Finn a pilótafülkében. Várom már hogy láthassam ahogy a srác azzal a járgánnyal száguldozik. Tán még lődözni is fog. Huhh FBon ahogy néztem nagyon oltották a porg-os képet. Szinte nem is láttam pozitív kommentet. Szánalmasak azok a negatív kommentelők. Nem tudják mi a jó. Szerkesztve: 2017. Augusztus 10. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Szerintem is ennivalóak. Csubival vajon mit akcióznak? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Ezek a porgok nekem is nagyon bejönnek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Eléggé SW idegennek tűnnek így elsőre, Chewie mellett különösen. Ha minimális szerepük lesz, akkor nem gond. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Már jó párszor találkoztunk a Sagában SW idegen lényekkel (köztük evilágiakkal) és kibírtuk. Akkor pedig a porgokat is ki kell bírnunk valahogy. Segít valamit a dolgon hogy különös kinézetűek. Amúgy lehet hogy tényleg kis szerepük lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. (szerkesztve) Eléggé SW idegennek tűnnek így elsőre, Chewie mellett különösen. Ha minimális szerepük lesz, akkor nem gond. Mitől érzed SW idegennek? Hogyan lesz egy lény SW idegen annak tükrében, hogy eléggé széles a választék mindenféle lényből (cuki, ijesztő, emberi, embertelen, földi és földöntúli)? Szerkesztve: 2017. Augusztus 10. - Dzséjt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. No az engem is érdekel hogy porgék miért titulálódtak SW idegennek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Szerintem full SW-s. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. “The whole city is kind of one sort of luxury resort that’s been built on this very otherwise abandoned, arid planet,” Johnson says. “It’s like Vegas with aliens. So maybe it is just like Vegas.” Mégse lesz olyan élettel teli a bolygó, ahol Canto Bight is van. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Leia is megkapta a maga cikkjét. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Technikailag a would have heard az hallania kellett volna-t jelent, de úgy nem igazán tudom értelmezni a mondatot. Ha Boyega múlt időben mondta volna - Boyega said - akkor a függőbeszéd miatt lehetne "mindenkinek hallania kellene" is. De az idézett mondatot én nem úgy értem, hogy már hallottak róla. Off Lehetséges, hogy helytelenül beszélt, ahogy mi is időként a hétköznapokban félremondunk ezt-azt; találkoztam a ritkának számító You will have heard... szerkezettel, ami Bizonyára hallottad... jelentéssel bír, lehetséges, hogy ezt szerette volna mondani. Kicsit belepasszol a szövegbe, de ez csak találgatás A porgok nekem is tetszenek Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. “The whole city is kind of one sort of luxury resort that’s been built on this very otherwise abandoned, arid planet,” Johnson says. “It’s like Vegas with aliens. So maybe it is just like Vegas.” Mégse lesz olyan élettel teli a bolygó, ahol Canto Bight is van. Mihez képest, Coruscanthoz képest Naboo is kihalt város, de Jakkuhoz képest Tatooine zsúfolt. Az eddig látottak alapján Cantonica Jakku, D'Quar és Takodana után a túlzsúfoltság netovábbja lesz, mert szerintem Canto Bightban többen élnek, mint a három bolygón összesen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Mitől érzed SW idegennek? Hogyan lesz egy lény SW idegen annak tükrében, hogy eléggé széles a választék mindenféle lényből (cuki, ijesztő, emberi, embertelen, földi és földöntúli)? Ezen a konkrét képen érzem annak. Mintha baloldalon SW-t látnék, jobb oldalon meg egy Disney animációs filmet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Én pont azt szeretem az SW-ben hogy sok minden belefér az ocsmány Jabbától a plüssmackó kinézetű ewokokig. A messzi galaxis pont attól izgalmas, hogy nem csak egy vagy két-három féle lénynek van benne hely hanem rengetegnek. A cukik is ide értendők mint például az alábbiak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Nem a cukisággal van bajom, hanem a képen lévő megjelenésével. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Baj, hogy nem cgi? Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Szerintem se Star Wars-idegen, ettől függetlenül nem jön be különösebben Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. (szerkesztve) A Canto Bight-os kép nagy felbontásban. A Funko POP-os Luke nyakában pedig egy piros valami fityeg. Talán kyber kristály. Ha az akkor lehet hogy Vader apánké. Arra Kylo tutira hajtana ha tudna róla. Már ha tényleg szerepel a nyaklánc a muviban. Nem a cukisággal van bajom, hanem a képen lévő megjelenésével. Nem fotogén a gyerek. Ez van. Szerkesztve: 2017. Augusztus 11. - Rog Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Tetszenek az új képek, várakozásfokozónak tökéletesek. Nekem is bejönnek a porgok, és számomra sem lógnak ki jobban a sorból, mint mondjuk az ewokok vagy a convorok. Az alábbi képen se. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. A Canto Bight-os kép nagy felbontásban. Fantasztikus ez a város. Már is a kedvencemmé vált. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Tényleg nagyon jól néz ki Canto Bight. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Look & Find könyből kerül ki két kép, ami a filmhez köthető. Űrcsata D’Qar-nál Ahch-To lényei, köztük a vízi lénnyel. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Jó zsúfolt az a zűrcsata. Hajrá ellenállók! Az apácákról meg a végén még kiderül hogy a rémet és a porgokat gondozzák. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Na megvan a tuti címlap. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Nem tudom ez volt e már de...hmm Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Nem tudom ez volt e már de...hmm Piton professzor fénykardra cserélte a varázspálcát, vagy wtf?! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Tényleg hasonlít. Emitt meg Kylo önmagára hasonlít. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Nem tűnik túl boldognak. Egyébként így elnézve, Snoke tényleg nem egy kisnövésű figura. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.