Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Instán megjelent egy újabb "leak". Azóta sajnos törölve lett, de a lényeg:

Spoiler

Míg a Lucasfilm mindent titkol, addig a Disney újból megerősítette, hogy Rosario Dawson felfog tűnni a Mandi 2. évadában, mint Ahsoka. :D

Hozzászólás ideje:

Baromi jó betekintést kaptunk megint, egy újabb életképet. Egyszer egyszer úgy érzem hogy picit lassú a rész, de kb ennyi lehet a negatív véleményem, mert a vége olyan epic lett, hogy tátott szájjal néztem. :D És hát adtak a nosztalgiafaktornak is rendesen. :D De bővebben a topicjában. :D Nekem 9/10 így kezdésnek.

Hozzászólás ideje:

Ha az elkövetkezendő részek legalább ilyenek lesznek majd, vagy jobbak, akkor lehet dörzsölni a tenyeret a minőségre. :D

Hozzászólás ideje:
50 perccel korábban, Bence1997 írta:

Instán megjelent egy újabb "leak". Azóta sajnos törölve lett, de a lényeg:

Közben itt van:

Spoiler

dgSRfGm.jpeg

Hozzászólás ideje:

Megnéztem, bővebben majd később írok róla a rész topicjában. Így spoilermentesen csak annyit, hogy hatalmas ajándék, hogy ez a sorozat elkészülhetett. Egy olyan nézőpontból mutatja be a SW-t, hogy lehet bizonyos helyszíneket, csoportokat már ismerünk, de így nem láthattuk még őket, ahogy most prezentálva vannak, erre ez az epizód is remek példa volt. Kapunk utalásokat a Birodalom utáni világra is, ezzel együtt a fókusz most is egy lokális kisebb konfliktuson van, de ahogy az be van mutatva, az valami zseniális. A space-western hangulatot még jobban tudták fokozni, komplett snittek vannak erre kihegyezve, ezzel együtt mégis ízig vérig SW ami áramlik ebből az epizódból. Lesznek benne meglepetések is, a végén az utolsó beállítás meg nagyon oda lett téve. Még ma egyszer mindenképpen megnézem, de lehet, hogy holnap is. This is the way!

Hozzászólás ideje:

Wilde, ez látatlanban is remekül hangzik! Csak este fogom látni, de már alig várom!

Hozzászólás ideje:

Ezzel az epizóddal nálam a sorozat szintet lépett. Teljesen le vagyok döbbenve rajta. Nálam ez lett a kedvenc rész, méghozzá toronymagasan. Még úgy is hogy papiron ez egy "töltelékrész", vagyis a fősztori nem halad benne különösebben. De amit helyette adtak azért elképesztően hálás vagyok. Rengetegszer újra fogom még nézni. Ez azon napok egyike amikor baromi jó Star Wars rajongónak lenni.

Hozzászólás ideje:

Egy kis teória részemről a kövi részt illetően (SPOILER A MAI RÉSZT ILLETŐEN):

Spoiler

Mivel Mandi megszerezte Boba páncélját, gondolom most visszamegy a Nevarrora, hogy átadja azt a Kovácsnak. Üdvözli őt Cara és Greef, azonban kiderül, hogy az Armorert elkapta a Birodalom és a Nevarroi bázison tartják fogva. Ezért törnek be Mandoék oda, hogy kiszabadítsák őt. Aztán lehet, hogy meghal időközben és a kék fickóval kénytelenek távozni, aki valahogy belekeveredik a történetbe.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
26 perccel korábban, Bence1997 írta:

Egy kis teória részemről a kövi részt illetően (SPOILER A MAI RÉSZT ILLETŐEN):

Spoileres tartalom megtekintése

Nem rossz, nem rossz...

Hozzászólás ideje:

Én másképp látom. 

Spoiler

Szerintem már a második részben találkozni fog Din és Boba a páncél miatt, mert az egyik előzetesben láttuk ahogy Mando a sivatagban megy a speederrel amin rajta van Boba páncélja, és ez még bőven lehet a Mos Eislyba vezető út, mert ahogy az első részben láttuk, a Mos Pelgoba tartó út is több mint egy napig tartott. Na most ezen az úton simán rajtaüthet Boba.

Hozzászólás ideje:

Csatlakoznék @Bomarr-hoz, ez a The Mandalorian egyik, ha nem A legjobb epizódja. Mozifilm minőség, minden szempontból. Akinek nem kell magyar felirat, ha teheti, azonnal nézze meg, akinek igen, az amint meg van a felirat, ha teheti, azonnal nézze meg. Komolyan. Nem akarom túlhype-olni, de mindaz, amit az első évadban láttunk harmatos lepkefing a második évad nyitásához képest, és mindezt úgy, hogy a sztori tényleg nem haladt egy gyűszűnyit sem. Elképesztő!

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Én is Ody-és vissza vagyok ettől a nyitánytól, és külön is a zárásától. ;) Azt a zorall fejet a legvégén, aaaa, imádtam. Az a lassú belovaglás a faluba... és minden echte-westernség, hmmm. Este nézem a fiammal, most gépen láttam, de odavert nagyon.

Spoiler

Egyszemű az elején... :lol2:

utálom, hogy évekig kell várni még. De zseniál, hogy van, és lesz ez a sori. És tuti, hogy a Kenobi is oda lesz téve szépen. ;)

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Ktome jóvoltából már fél kettőkor volt felirat! :) A facebook oldalát érdemes nézegetni péntekenként, mert oda rakja ki legelőször. Feliratos oldalon még most sem láttam. Akartam szólni előbb, de elfelejtettem a jelszavam (igazából a böngésző tudta eddig, de valahogy az is eltűnt) és most sikerült belépnem.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
34 perccel korábban, Wolffe írta:

Ktome jóvoltából már fél kettőkor volt felirat! :) A facebook oldalát érdemes nézegetni péntekenként, mert oda rakja ki legelőször. Feliratos oldalon még most sem láttam. Akartam szólni előbb, de elfelejtettem a jelszavam (igazából a böngésző tudta eddig, de valahogy az is eltűnt) és most sikerült belépnem.

Amint megvan a felirat pár perc után innen is elérhető. :) Ez az első évad esetében is így volt. Érdemes figyelni a felirat topikot, vagy a Mandalore második évados részlegét, amit Te is észrevettél. :) 

A részről pedig tényleg csak szuperlatívuszokban lehet írni. Ez a sorozat azt reprezentálja amiért a fórum is létrejött: egységben kezeli a SAGA-t, és ezt iszonyat jó látni! :clap: Bővebben majd a rész topikjában mert jócskán van miről beszélni. Te jó ég...végem van. :D 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Na jó kaja vacsora után megnézem én is ezt a.. mit is???:D:evil: Azt hiszem rohadt gyorsan fogok enni. Szabin vagyok délután olvsatam a Thrawn 3. részét az Árullást, mondom majd ráérek este megnézni az új részt. Ha tudtam volna hogy ilyen jó.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.