Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Így spoilermentesen most csak annyit, hogy teljesen más stílusú, más hangulatú epizód volt, mint a múlt heti, de én többek között ezért is szerettem az első évadot, hogy különböző kalandokat mutatott be és jól színesítette az összképet ez a felépítés. Nálam nem ütött akkorát ez a rész, mint a szezonnyitó, de így is voltak benne bőven emlékezetes és említésre méltó dolgok, a maga módján látványos is volt és a helyszín, az atmoszféra és a hangulat hármas egysége nagyon rendben volt. Én továbbra is elégedett vagyok a szériával!

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Megértem a lelkesedést de kicsit figyeljetek oda. Ne linkeljetek torrentet! 

Röviden, legyetek precízek, ne linkeskedjetek! :)

Hozzászólás ideje:

A Stuntmen React új részében a Mandalorian egyik harcát is részletesen bemutatják, egészen pontosan a kaszkadőr csaj. :D

Hozzászólás ideje:
2020. 11. 08. - 11:42, mui-ruy írta:

A Stuntmen React új részében a Mandalorian egyik harcát is részletesen bemutatják, egészen pontosan a kaszkadőr csaj. :D

Nos ez a kaszkadör csaj volt Lady Tano perfomansza a Clone Wars 7.évadában.A neve most nem jut eszembe,de valaki majd kiguglizza.

Hozzászólás ideje:

Gyerekek elképesztően népszerű BY. Hihetetlen. Tele vele a net, a haveri köri Viber, whatsapp poénok is záporoznak. De itt is. Például az end credits képeket, amiket beraktam kicsit korábban, senki sem like-olta.(nincs rajtuk BY.) A guide kép a gyermekkel már 6-ot kapott. 

A világ szerintem már nem jól kezeli a figurát, szerencsére a sorozat még igen. Nagyon betalált a kis zabagép! 

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
Spoiler

Az összefoglaló és a trailer alapján remélem egy jó kis kalózos rész lesz a mostani. :D Az SW-ben úgyse nagyon láthattunk még tengeri csatát.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Gyerekek elképesztően népszerű BY. Hihetetlen. Tele vele a net, a haveri köri Viber, whatsapp poénok is záporoznak. De itt is. Például az end credits képeket, amiket beraktam kicsit korábban, senki sem like-olta.(nincs rajtuk BY.) A guide kép a gyermekkel már 6-ot kapott. 

A világ szerintem már nem jól kezeli a figurát, szerencsére a sorozat még igen. Nagyon betalált a kis zabagép! 

A Disney nagyon betalált vele. Már most klasszikus karakter. 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Yoda József írta:

Hinnye, belefutottam egy spoilerbe :D viszont úgy néz ki itt haladni fog a sztori ;)

Redditet csak a cím kikeresésére használom. :P

Amúgy örülök, ha haladunk. Van egy tippem, hogy mi lehet ma, meglátjuk, hogy bejön -e. :D

Hozzászólás ideje:

Atomjó rész! Tartva a második évad hagyományait megint brilliáns SW-t kaptunk! Ezúttal ráadásul nem egy élvezetes fillert, hanem olyat, amiben a sztori szempontjából kulcsfontosságú dolgok derülnek ki! Minden percét imádtam annyira hogy most már a Rogue One-t és az ep.8-at kezdi leelőzni a Mandalori. Lassan ez lesz a kedvenc SW-m.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.