Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Sírva osztom meg veletek a heti guide képet..azt hiszem ha bárhová máshová kattintunk az epizódba, jobban reprezentálná, mint ez a kép:

epguide14.jpg

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Érthetetlen választás. Semmit nem reprezentál a rész lényegéből. 

Ízléstelenek. Remélem a szaglásuk még megvan.. ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Spoiler
1 órával korábban, Bence1997 írta:

Ki kit tippel a halotti listára? Mivel hasonló lezárásra számíthatunk, mint tavaly - utolsó két rész szól a főszálról, ott a Kliens majd a Birodalom kiiktatása volt a cél, itt Grogu megmentése és mondhatjuk, hogy úgyszintén a Birodalom kiiktatása - ezért úgy hiszem, hogy esélyes egy újabb karaktertől búcsúzás. Nem hinném, hogy Fennecet vagy Bobát kimernék írni (ha a Boba spin-off valóban készül, akkor eltudnám képzelni, hogy eme párost látjuk benne és a kiszabadulás a Sarlaccból flashback lenne), Cara is olyan, hogy nem ölik meg, bár kitudja. Din a főszereplő. Talán Mayfeld? Vagy senkit se fognak most kiiktatni? :D Mondjuk én úgy tudom, hogy Bill Burr nem fog visszatérni ebben az évadban. A színész mondta még az idén. Aztán lehet hogy kamuzott. :P

Esetleg Mayfeld fog elhalálozni a jó oldalon (aki lényegében nem is jó). A másik frakcióból már nehezebb a választás. A nagy durranás az lenne, ha a sztori teljesen más irányt venne pl. úgy, hogy Grogu nem kerülne most vissza Djarinhoz, és valahogy Gideon is meghalna.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2020. 11. 23. - 22:35, Bence1997 írta:

A YT -on kikerült elvileg az eheti epizód leakje. Nagyjából elvan mondva a történet. Semmi garancia, hogy ez lesz a történet, de a főbb pontok a spoiler mögött:

Spoileres tartalom megtekintése

Azért ez durva mennyire igaz volt. :o Meglepő, hogy eddig még nem szivárgott ki az e heti rész leírása. Holnap beindul a Boba-Din-Fennec-Cara tengely. :yes:

Hozzászólás ideje:
58 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Azért ez durva mennyire igaz volt. :o Meglepő, hogy eddig még nem szivárgott ki az e heti rész leírása. Holnap beindul a Boba-Din-Fennec-Cara tengely. :yes:

Exited GIF by memecandy

Hozzászólás ideje:

3. évad premier: 2021. karácsony. :)

A két új sorozat, a The Rangers of the New Republic és az Ahsoka keresztezni fognak a Mandi jövőbeli évadaival, mely végül egy "klimatikus" történelmi eseményhez fog vezetni. :o

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Bence1997 írta:

A két új sorozat, a The Rangers of the New Republic és az Ahsoka keresztezni fognak a Mandi jövőbeli évadaival, mely végül egy "klimatikus" történelmi eseményhez fog vezetni. :o

Azt a büdös! :o 

Hozzászólás ideje:
41 perccel korábban, Bence1997 írta:

Csak nem a valahai naboo-i szenátor feltámadásához?:yes:

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Frenkie írta:

A fene, valamiért egyből Amidalára gondoltam. Már be akartam írni, hogy miért támadna fel Padmé olyan sorozatok koklúziójaként, amik 20-onegynéhány évvel a halála után játszódik. Aztán földet ért a papír húszas. :lol: Pedig a mai tegnapi bánatomra még nem is ittam. Mondjuk lehet, hogy az a baj. :D 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Dzséjt írta:

Pedig a mai tegnapi bánatomra még nem is ittam. Mondjuk lehet, hogy az a baj. :D 

Nem baj helyetted is tologatom a söröket. Így szabi alatt csak elereszti magát az ember.:D Roppant nagy előnye szabinak hogy másnap nem kell korán kelni.

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Yoda József írta:

A nagy bejelentések közepette erről se feledkezzünk meg :D fenn van az új rész a szokott oldalon :P 

Yep már le is kaptam és mindjárt kezdem is nézni. :D

Nettó 31p.

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:

Csatlakozom az előttem szólóhoz, a sorozat minden erénye, amiért lehet szeretni szerintem benne volt ebben a részben. Képes volt új perspektívát adni bizonyos helyzeteknek, szereplőknek, az előző részben bemutatott dolgokat jól vitte tovább és kaptunk egy nagyon hangulatos kis kalandot, ami remek felvezetése a jövő heti finálénak. Nem panaszkodhatunk most SW rajongóként egyébként sem, de ez a rész már önmagában nagyon szórakoztató lenne!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
18 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

17 órával ezelőtt, Frenkie írta:

Nekem is Palpatine ugrott be egyből. :D 

Sajnos csak holnap délután tudom megnézni a részt, és belemerülni mert holnap munkanap. :angry: :fuck2: Örülök ha ma végzek az új tartalmak olvasásával. :D 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, csoli1138 írta:

jó választás ez is.... :(

Carát nagyon szereti arrafelé vki. :D 

Hozzászólás ideje:
43 perccel korábban, csoli1138 írta:

jó választás ez is....

Ezek gondolom már előre ki vannak választva, emiatt nyilván spoilermenteseket választanak (ha esetleg előre kiszivárogna), viszont azok meg ugye nem annyira izgalmasak.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.