Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Aki tud az utolsó részhez nem torrent letöltési/megtekintési linket, az tudna nekem küldeni privátban egyet? Sajnos nem áll módomban torrentezni jelenleg.

Hozzászólás ideje:

Két hét alatt, a Saga és az első élőszerplős sorozat lezárása.  

jimmy fallon lol GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Szerk.: első évad

Szerkesztve: - Adrián

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Adrián írta:

Két hét alatt, a Saga és az első élőszerplős sorozat lezárása.  

jimmy fallon lol GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Ez csak az első évad lezárása volt szerencsére, nem a sorozaté :D

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Yoda József írta:

Ez csak az első évad lezárása volt szerencsére, nem a sorozaté :D

Keveset aludtam... :sleep:  

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Whill írta:

Nem lepődnék meg, ha a napokban bejelentenének egy tie-in könyvet vagy képregényt.

Szerintem tudatos döntés volt, hogy ehhez a sorozathoz nem nyúltak az ősszel. A Triple Friday tagjai közül egyedül csak ez nem kapott felvezetést. Most viszont, hogy végetért, szerintem jövőre elleszünk árasztva tie-in médiumokkal. :)

Hozzászólás ideje:

Jelentkezem!

Szóval az eddigi forrásom, a wookiepedia, most nem rakott fel epguide képet és ezzel egyértelműsítette, hogy az eddigiek sem hivatalosak, csupán a korábbi trailerekből voltak vagdosva. (Ha jól tudom az sw.com sem gyárt hivatalos guide-okat.. :(  )

Na szóval, ahogy egyszer a TCW ráadás évadánál, úgy most is magam választottam epizódképet a résznek, remélem a múltammal ;) megengedhető ennyi alkotói szabadság. Ha lesz hivatalos, persze cseréljük, de én akkor ezt készítettem magunknak:

epguide08:

epguide08.jpg

És elhoztam az end credits képcspmagot is:

Spoiler

801.jpg

802.jpg

803.jpg

804.jpg

805.jpg

806.jpg

807.jpg

808.jpg

809.jpg

810.jpg

811.jpg

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Egyébként belegondoltatok már, hogy mi lehetett az oka annak, hogy Baby Yodáról nem jött ki semmi előre?

Ennyire jófej lenne a Lucasfilm, hogy nem akarta elspoilerezni?

Ilyen rosszul mérték volna fel, hogy ő lesz a sorozat az igazi sztárja?

Féltek, hogy a promóból félreértelmezték volna az emberek és kapásból rásütötték volna, hogy gyerek-Star Wars? 

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Brodie írta:

Egyébként belegondoltatok már, hogy mi lehetett az oka annak, hogy Baby Yodáról nem jött ki semmi előre?

Ennyire jófej lenne a Lucasfilm, hogy nem akarta elspoilerezni?

Ilyen rosszul mérték volna fel, hogy ő lesz a sorozat az igazi sztárja?

Féltek, hogy a promóból félreértelmezték volna az emberek és kapásból rásütötték volna, hogy gyerek-Star Wars? 

Mert jobban ütött így, hogy a sorozatból derült ki. Plusz nem Abrams csinálta a sorozatot a Bad Robottal :P

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Yoda József írta:

Mert jobban ütött így, hogy a sorozatból derült ki. Plusz nem Abrams csinálta a sorozatot a Bad Robottal :P

Persze, csak ritkán szokott ilyen kegyes lenni egy stúdió, hogy a fősztárról egy képkockát sem mutatnak hivatalosan. :)

De tartok tőle, hogy ha az egyik trailerben be lett volna róla valami vágva, akkor nem így fogadták volna a "fanok", hanem éppen ellenkezőleg.

Na a Bad Robotot hagyjuk, azzal kapcsolatban nem is tudom, hogy mi a hihetetlenebb, hogy hónapokkal a premier előtt kint volt minden, vagy az, hogy sikerült kikerülnöm. :D 

Hozzászólás ideje:
58 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

@csoli1138 a Hetedik résznek is csinálsz majd képet? Az még hiányzik.

Egyet lapozz vissza! Giancarlo Esposito-val ott figyel a kép dec 18 óta. Programod volt aznap, vagy mi terelhetett el? ;) 

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Valaki tud valamit hogy mikor lehet majd fizikailag is megvenni a Mando-t? Ajándékba szeretném az unokaöcsémnek...

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Mestal írta:

Valaki tud valamit hogy mikor lehet majd fizikailag is megvenni a Mando-t? Ajándékba szeretném az unokaöcsémnek...

Greef Kargánál érdeklődj. Bizos van az a pénz, vagy beskar amiért eladja magát neked! ;)

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Mestal írta:

Gondolom a külföldi kiadásra gondolsz. Én leghamarabb jövő évben ilyenkorra számítanék, vagy még később. Ha jól tudom, a netflixes Marvel sorozatok is nagy csúszással jelentek meg. 

Én is érdekelt lennék a vásárlásban...

Hozzászólás ideje:
2019. 12. 28. - 21:27, Ody Mandrell írta:

@csoli1138 a Hetedik résznek is csinálsz majd képet? Az még hiányzik.

Amúgy az 5. résznél raktad be a rész topikjába utoljára. Hajrá, hajrá! ;)

Hozzászólás ideje:
2019. 12. 07. - 23:04, gafz írta:

remélem az legalább kiderül a végére, hogy miért is kellett volna a megbízónak a gyermek.

Hát nem derült ki, vagy én vagyok tájékozatlan?

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, gafz írta:

Hát nem derült ki, vagy én vagyok tájékozatlan?

Nem, de második évadban talán.

Hozzászólás ideje:

Hamarosan belekezdek a sorozatba, már bele is néztem, és hát huhh... nagyon várom! Szerintem a hétvégén le is darálom mind a nyolc részt.

Egy dolog egyébként már most szúrja a szememet, és ez nem igazán a sorozathoz kapcsolódik, hanem a rajongókhoz.

Szóval, amikor kijött a TLJ, a rajongók többsége látványosan nyafogott a porgok miatt. Most viszont mindenki - M I N D E N K I - odáig van meg vissza baby Yodáért. A porgokra azt mondták, hogy cukiságfaktor, a kisgyerekeknek készült, idegesítőek, minek ilyen gyerekes figurák a filmbe, stb. Na most azzal tisztában vagyok, hogy baby Yodának fontosabb szerepe van ebben a sorozatban, mint a porgoknak a TLJ-ben, de ettől még ugyanúgy lehetne puffogni, meg ráaggatni a felsorolt jelzőket. 

Hozzáteszem a félreértések elkerülése végett, hogy én imádom mind a porgokat, mind baby Yodát.  :oops: Egyszerűen arról van szó, hogy érdekesnek találom, hogy akik anno a porgok miatt siránkoztak, azok most miért nem tesznek így baby Yodával. 

Szerkesztve: - caseyjones

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, caseyjones írta:

Egyszerűen arról van szó, hogy érdekesnek találom, hogy akik anno a porgok miatt siránkoztak, azok most miért nem tesznek így baby Yodával. 

A porgok csak úgy lettek a cukiság miatt. Baby Yoda meg a SW leginkább köztiszteletben álló szereplőjének fajába tartozó kisgyerek és szerepe is van.  A gyerekek meg az állatok adják el gyakran a (családi) filmeket.

Szerkesztve: - gafz

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.