Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Most, hogy így írod, de, valóban hajaz arra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Aztán ahogy néztem volt még pár párhuzamos jelenet a trailer és az új Trek -ek között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Mivel Abrams Star Treknek álcázott Star Wars-filmeket gyártott, ez nem meglepő. Mindkét Star Trek-filmje hemzseg a Star Warsszal párhuzamos elemektől. A Star Trek BD audiokommentárjában konkrétan kimondja, hogy azért vállalta el anno a Treket, mert nagy Star Wars rajongó, de sosem lesz lehetősége Star Wars-filmet készíteni, így a Trekben élte ki magát. Most meg nézzük meg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Hát igen, alig várom, hogy lássam, Abrams ez esetben mennyire élte ki magát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Nem Williams szerezte a trailer zenéjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Pár napja még azt írta ide valaki hogy Willams volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Érdekes együtt látni a 3 előzetes jeleneteit. http://www.youtube.com/watch?v=XIRoASL90EI Egyébként lehet, hogy amatőr kérdés (a hangfelismerés sose volt az erősségem), de... a theatrical trailerben Rey vagy Lupita mondja, hogy "The Force, it's calling to you... just let it in."? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. (szerkesztve) Az átjött valakinek, hogy a trailer előzetes 3 mini jelenet közül kettő (Rey nézi az égen az Első rend vadásgépeit, valamint Poe valami éjszakai helyszínen néz valamit a távolban kezében a fegyverével) nem is volt benne ebben a legújabb trailerben? Szerkesztve: 2015. Október 23. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Szerintem mindenkinek feltűnt már ama jelenetkék hiánya. Talán valamelyik későbbi előzetesbe szánják őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Pár napja még azt írta ide valaki hogy Willams volt Tévedett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. (szerkesztve) Ritkán írnak a híresebb zeneszerzők csak a trailerhez külön zenét, de előfordul. Például az első Dred bíró film traileréhez Jerry Goldsmith külön zenét szerzett. A zenei albumon saját tracket is kapott a taktus. (Nem mellesleg nagyszerűen sikerült a betét.) Ebben az is különleges, hogy a film zenéjét egyébként nem Goldsmith, hanem Alan Silvestri készítette. Tehát csak a trailer miatt a világ egyik leghíresebb zenszerzője komponált egy alig 3 perces taktust. Nem semmi! Az ilyen csak nagyon különleges alkalmakkor fordul elő, mondjuk pont a Star Wars esetében joggal feltételezhette az a bizonyos valaki. Szerkesztve: 2015. Október 23. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Nem Williams szerezte a trailer zenéjét. Ezen meglepődtem, hisz olyan jó!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Ezen meglepődtem, hisz olyan jó!! Szerintem nem igazán SW -s főleg az eleje. Persze ettől még nagyon jó és hangulatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Szerintem nem igazán SW -s főleg az eleje. Persze ettől még nagyon jó és hangulatos. Igen, a zongorás pötyögés új volt,de mivel fel vagyok készülve zenei újdonságokra is, elég könnyen befogadtam. A Jurassic World trailerben is volt egyszerű zongora-klimpír, ez egy halvàny pàrhuzam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Szerintetek várható még egy előzetes decemberig? Vagy ennyi volt? A decemberi filmeknek általában szokott lenni egy novemberi-december eleji final trailere is. Vagy JJ-től ne is számítsunk ilyesmire? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Biztos nem lesz több trailer, majd csak TV spotok. Persze azok se lesznek kevésbé érdekesek. Ja és azoknak is lesz külön topik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Szerintetek várható még egy előzetes decemberig? Vagy ennyi volt? A decemberi filmeknek általában szokott lenni egy novemberi-december eleji final trailere is. Vagy JJ-től ne is számítsunk ilyesmire? Szerintem még lesz de az nem fog sok új jelenetet tartalmazni inkább az eddig látottak fogja újra felhasználni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Szerintetek várható még egy előzetes decemberig? Vagy ennyi volt? A decemberi filmeknek általában szokott lenni egy novemberi-december eleji final trailere is. Vagy JJ-től ne is számítsunk ilyesmire? Nemtudom. Én már megkaptam amit akartam! Jöhet a film! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. És itt van amire vártunk! Megérkezett végre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. (szerkesztve) És itt van amire vártunk! Megérkezett végre! Huh..súlyos. Szerkesztve: 2015. Október 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Nagyon agyament. Remélem elkészül majd a kész film Binks-esített változata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Őrült! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Nagyon agyament. Remélem elkészül majd a kész film Binks-esített változata. Jó lenne. Binks lassan kultuszfigura lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. (szerkesztve) Ha igaz lesz, hogy Jar Jar Binks csontváza látható lesz a filmben, akkor megeszem a nem létező kalapomat. De legalább látjuk a trailerben. Szerkesztve: 2015. Október 24. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. (szerkesztve) Apollo 13 http://www.youtube.com/watch?v=rs-ka9OHQJI&feature=share Szerkesztve: 2015. Október 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Ez nagyon jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Nekem is nagyon tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Ezt baromi jól megcsinálták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Fàjdalmas..de jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. A Force awakens stílusában készült előzetes az eredeti trilógiához Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Zééé,
Trailer premier
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.